A JEGYZŐ VÁLTANÁ FÜLÖP ERIKET TISZAVASVÁRIBAN

2018.08.10.

Hivatalosan is bemutatkozott múlt csütörtökön Tiszavasvári független polgármesterjelöltje, Badics Ildikó. A település jelenlegi jegyzője indul a szeptember 16-ra kiírt időközi választáson a polgármesteri posztért. Megköszönöm a városlakók bizalmát, és az aktivisták segítségét, hogy ebben az embert próbáló melegben is napokon belül összegyűlt az indulásomhoz szükséges ajánlás – kezdte sajtótájékoztatóját, majd kijelentette:  eddig a jegyzői székből dolgozott a városért, most a polgármesteriből szeretne tenni azért, hogy sikeres és eredményes legyen Tiszavasvári. Hozzátette: ismeri a település minden egyes problémáját, de a város lehetőségeit is.

ISMÉT ROZGONYI ATTILA LEHET TISZAVASVÁRI POLGÁRMESTERE

2018.08.10.

 Hivatalosan is bemutatkozott pénteken Tiszavasvári független polgármesterjelöltje, Rozgonyi Attila miután leadta a jelöléshez szükséges aláírásokat a Helyi Választási Bizottság   vezetőjének. A település egykori vezetője indul a 2018. szeptember 16-ra kiírt időközi választáson a polgármesteri posztért. A jelölt elmondta: „Az általam vezetett önkormányzati ciklusban (2006-2010) komoly nehézségeket kellett leküzdeni elég, ha csak a költségvetési hiány kezelésére gondolunk.

Szülők festették pirosra az óvoda falát!

2018.08.10.

Tiszavasváriban a Varázsceruza Óvoda homlokzatát önkéntes szülők a vigaszdíjként nyert festékkel frissítették ragyogó pirossá - olvasható  Let’s Colour projekt közösségi oldalán . Az óvoda épülete az elmúlt időszakban több korszerűsítési munkán esett át hála az intézmény dolgozóinak  és a leleményes szülőknek. A vigaszdíj pályázónként 50 liter készre kevert színes Dulux falfesték volt, amely az Akzo Nobel által a pályázók számára felajánlott színpalettából választhatták ki.

Új buszok szállítják a Lego dolgozóit

2018.08.09.

Tizenegy új buszt bérel dolgozóinak munkába szállítására a nyíregyházi Lego Manufacturing Kft., az egyedi felszereltségű és festésű járművek a múlt héten álltak munkába a dán tulajdonú cégnél.Jesper Hassellund Mikkelsen, a társaság ügyvezető igazgatója az új buszokkal kiszolgált dolgozói járatok indulása előtt a sajtó munkatársainak elmondta, a 2014 óta az új gyártóbázisán termelő Legónak összesen 2 400 dolgozója van. Ebből napi szinten mintegy 1100 munkavállaló használja a céges buszjáratokat.

Izzott a tűzoltók vonala a hőségben

2018.08.09.

Több tűzesethez is riasztották a tűzoltókat szerdán Tiszavasváriban és térségében. Kigyulladt egy teherautó kardántengelyének műanyag borítása szerdán reggel, a Petőfi utcában. A tüzet a tulajdonos egy kézi tűzoltó készülékkel eloltotta. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a felhevült alkatrészeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. Egy hektáros területen foltokban gyulladt meg a száraz aljnövényzet a délutáni órákban a Keskeny utcában.

Tanuszoda: Döntésképtelen városvezetés

2018.08.07.

Ha bizonyos ügyekben (pld: közbiztonság, oktatás, stb.) a helyi lakosok véleményére kíváncsi egy városvezetés, az jó dolog. Az viszont igazán meglepő, ha a városvezetés a lakosságtól várja egy új uszoda építésének helyszínére a javaslatokat. 2018-ban Tiszavasváriban ez is megtörténhet. A város honlapján olvasható felhívás szerint június 13.-ig lehetett javaslatokat tenni az 5200 m2-es tehermentes telek helyszínére. Erre azért volt szükség mivel az eddig felajánlott önkormányzati területek egyike sem alkalmas uszoda megépítésére. Lássuk mit is tervez az állam ideépíteni.

Elindult a választási kampány Tiszavasváriban

2018.08.07.

Időközi polgármester-választást tartanak szeptember 16-án Tiszavasváriban, mivel a korábbi városvezető Fülöp Erik országgyűlési képviselő lett, s a két tisztség összeférhetetlen egymással. Miközben a Fidesz-KDNP színeiben Szőke Zoltán indul érdekes adalék, hogy a "mintavárosként" megbélyegzett településen a Jobbiknak nem lesz a párt által delegált jelöltje.

Kiugrott az ablakon, majd elfogták a férfit

2018.08.07.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei vasárnap tiszavasvári otthonában intézkedés alá akartak vonni egy harmincéves helyi férfit, aki a rendőröket észlelve az ablakon kiugrott és elszaladt.A járőrök a férfit egy lakóházához közeli erdős területen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a www.police.hu oldalon.

Leégett a Dessewffy magtár Tiszavasváriban

2018.07.13.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy közel ötszáz négyzetméteres magtár csütörtökön késő este Tiszavasváriban, az Erdő utcában. Az épületben műanyag granulátum és egy elektromos targonca is volt. A kiemelt riasztáshoz nyolc tűzoltókocsi érkezett (hajdúnánásról, Nyíregyházáról, Tiszaújvárosból és Tiszavasváriból), hogy megfékezzék a lángokat. A tűzoltást több vízszállító és egy létrasugár is segítette. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Hogyan építsünk karriert egyszerűen?

2018.07.11.

Először is olyan munkahelyet kell találnunk, amely minden elvárásunknak megfelel, ilyenből azonban kevés van. Van olyan lehetőség is, hogy a hobbinkat műveljük olyan szinten, hogy abból vállalkozást építsünk ki, ehhez azonban egyedinek kell lenni a területen. A tökéletes munkahely olyan állást kínál, amellyel önmagunkat is megvalósíthatjuk, nem csak a céljainkat.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]