Vesztettünk vagy nyertünk egy pontot?

2018.03.09.

Újabb teljes fordulót rendeztek a kézlabda NB II. Keleti-csoportban. A tabellán elfoglalt helyezés alapján nyugodtan várhatta a mérkőzést a férfi kézilabda csapat és szurkoló egyaránt, ám a Nádudvariak nem foglalkoztak az esélylatolgatással és megszorongották az esélyesebb hazaiakat.

Talpig hűség négy lábon

2018.03.09.

Egy hosszan elnyúló és megerőltetőbb műszak után hazatérve örömmel vetjük alá magunk családunk, barátaink kérésének, többek között a házimunkában való részvétünkkel, olykor mégsem találjuk megszokott tevékenységeinkben a napi harmóniát. Otthonunk melegének egyre elterjedtebb résztvevőjeként ugyanakkor segíthet felvidítani egy négylábú jószág, amellyel több ezer évet felölelő barátságot könyvelhetünk el.

Pályán a női kézilabdások

2018.03.09.

A Tiszavasvári SE női kézilabda csapata megkezdi tavaszi szereplését a megyei bajnokságban. Az első forduló mérkőzését el kellett halasztani a sorozatos megbetegedések miatt, így a tavasszal ez lesz az első mérkőzés. Az ellenfél a Kállósemjéni SZSE csapata lesz.

Palackos gáz okozott riadalmat Tiszalökön

2018.03.06.

Összeszerelés közben a tömítés megrongálódott, ezért egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackból szivárgott a gáz hétfőn délben Tiszalökön, a Kőrisfa utca egyik lakóházában. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a palackot és a hozzá kapcsolt fűtőberendezést a szabadba vitték, ahol a palackot elzárták, a szivárgást megszüntették és a tömítést kicserélték.

Egészségügyi ellátás a kanadai jégmezőktől az ausztráliai sivatagig

2018.03.06.

Nemzetközi színtérre lépett ki a Mona-System Egészségügyi Informatikai Konzultációs Rendszer, amelyet dr. Zsonda László főorvos, a Hungaromed-Group Kft. ügyvezető igazgatója mutatott be pénteken Tiszalökön. A szabolcsi kisváros néhány órára bekapcsolódott a kontinensek közti magas szintű párbeszédbe írja a Kelet-Magyarország.

Rendőrök csaptak le a tiszavasvári drogdílerre

2018.03.06.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Alex 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozók március 2-án tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, melynek során 24,3 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az előzetes szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot, valamint a forgalmazásából származó készpénzt találtak és foglaltak le.

Tovább épül a Nyugati elkerülő

2018.03.06.

Hétfőn letették a nyugati elkerülőút alapkövét Nyíregyházán. A tervek szerint 2019 végére készül el, és köti össze az autópályát Nyírszőlőssel. A munka tavasszal indul, két kivitelező egyszerre lát hozzá a Tiszavasvári és a Tokaji út közötti 3,7 kilométeres szakasz, valamint a Tokaji út és Nyírszőlős közötti 4,1 kilométer hosszú út megépítéséhez.

Több járásban is másodfokú riasztás van érvényben

2018.02.27.

Az OMSZ kedd reggel több járásra másodfokú riasztást adott ki a hófúvás veszélye miatt. A meteorológiai szolgálat szerint a hóval borított tájakon az olykor erős (45-55 kilométer/órás) északi, északkeleti szél elsősorban a Dunántúl nyugati és déli felében hófúvást okozhat. Vas és Zala megyében másodfokú figyelmeztetés, több járásban másodfokú riasztás is érvényben van.

Súlyos motoros baleset Nyíregyháza határában

2018.02.27.

Elütött egy kismotorját toló fiatalembert egy személygépkocsi Nyíregyháza határában. A férfi a 36-os főúton, Nagycserkesz felől közlekedett Nyíregyháza irányába a reggeli órákban. Feltehetőleg műszaki hiba miatt leállt a motorja, ezért tolni kezdte a járművet. Egy enyhe kanyar után, eddig tisztázatlan okok miatt elütötte egy mögötte közlekedő személygépkocsi.

Habos siker Bőcsön

2018.02.23.

Újabb fordulót rendeztek a Férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában. A Tiszavasvári csapat Bőcsre látogatott. A vendégek már első félidőben megtörték a lelkes hazaiakat és fegyelmezett védekezésüknek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak a habos nedü hazájában.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]