Nézze meg, hogy dőlt el a Vinnai - Fülöp párharc

2018.04.09.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. számú egyéni választókerületében az országos trendhez hasonlóan a Fidesz-KDNP és a Jobbik között zajlott a "csata" vasárnap a választásokon. Azt, hogy mely körzetekből kik jutottak be a parlamentbe már tudjuk. Azt viszont, hogy Tiszavasvári Járás településeinek szavazóköreiben, hogyan oszlottak meg a leadott szavazatok Vinnai Győző és Fülöp Erik között most megmutatjuk.

Butasága miatt úszhatja meg a börtönt egy tiszavasvári pár

2018.04.09.

Mint arról korábbi cikkünkben írtunk, még 2015-ben egy 3 éves gyermek halálát okozta a lopott áram Tiszavasváriban. A gyermek szülei most döbbenetes indokkal úszhatják meg a felelősségre vonást. A kirendelt szakértők ugyanis azt állapították meg, hogy a pár olyan szinten tanulatlan és aluliskolázott, hogy szó szerint nincsenek tisztában az áram fogalmával

Nem indult zökkenőmentesen a szavazás Tiszadobon

2018.04.09.

“Nehezen” indult a nap Tiszadob 1. számú szavazókörében: az üres urnát – az első szavazó jelenlétében – 7 órakor zárta le a bizottság – mondta el érdeklődésünkre Porkoláb Antal László. 11 óra körül a községben 12%, a rendőrörs melletti szavazókörben 25%-os volt a részvételi arány.

Hamarosan időközi választás jöhet Tiszavasváriban

2018.04.09.

Bejött amire előzetesen számítani lehetett. A Jobbik országos listájáról a parlamentbe jutott Dr. Fülöp Erik regnáló polgármester. Ezzel azonban új helyzet állt elő. Bár az önkormányzati választások 2019-ben lesznek, de egy 2011-ben az Országgyűlés által hozott új jogszabály megváltoztatta az összeférhetetlenségi szabályokat is, így polgármester nem lehet országgyűlési képviselő is.

Eredmények 2. választókerületből

2018.04.09.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. számú választókerületében 98,89 százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint az egyéni jelöltek sorrendje a következő:

Elsöprő Fidesz-győzelem a választáson

2018.04.09.

Kétharmados eredményt ért el a Fidesz–KDNP a 2018-as ország­gyűlési választáson. Vasárnap éjjel a voksok 88 százalékos feldolgozottsága mellett a fővároson kívül alig akad olyan választókerület, ahol az ellenzék nyerni tudott. Az MSZP és a Párbeszéd szövetsége pedig éppen csak megugrotta a 10 százalékos küszöböt. A Jobbik elnöke, Vona Gábor bejelentette, hogy lemond posztjáról.

ZeneVarázslat Egerben

2018.03.29.

Március 23-25. között Egerben rendezték meg, a Zenevarázslat - Nemzetközi Négykezes zongoraversenyt, ahol a Tiszavasvári Hankó László Zeneiskola tehetséges növendékei neves zsűri előtt, az ország különböző városaiból és a környező országokból érkezett versenyzőkkel együtt mutathatták be tudásukat.

Változik a vonatok közlekedési rendje húsvétkor

2018.03.29.

A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. A mai napon a pénteki, 30-án a szombati, 31-én és április elsején az ünnepnapi, 2-án a vasárnapi, 3-án pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Érdemes élni a decemberi menetrendváltáskor bevezetett csatornakedvezményekkel, hiszen 5, 10 vagy akár 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg jegyüket az utasok.

Csokitojás a szabályosan közlekedőknek

2018.03.29.

A hétvégén a Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai tartottak fokozott közlekedési ellenőrzést. A közúti kontroll elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére irányult. A rendőröknek összesen 24 esetben kellett közigazgatási hatósági eljárást kezdeményezniük biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Idegenben több kell

2018.03.29.

A megyei együttesek három mérkőzésen voltak érdekeltek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulójában. Tiszavasvári csapata Berettyóújfaluban vendégeskedett, ahol kiélezett csatában az utolsó percekben dőlt el a meccs a hazaiak javára.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]