Fontos változás jön a Pennyben

2018.03.22.

Áprilistól a másodosztályú zöldségeket és gyümölcsöket is átveszi a Pennyi Market a magyar gazdálkodóktól, és kedvező áron kínálja azt a vásárlóknak boltjaiban – olvasható az áruházlánc honlapján a bejelentés. A másodosztályúként sorolt termények jellemzően formájuk miatt kerülnek ebben a kategóriába, de minőségükkel nincs probléma.

Választás 2018: Íme a jelöltek listája!

2018.03.21.

Összesen 129 jelöltet vettek nyilvántartásba Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az országgyűlési választásra – nézze meg, hogy választókerületünkben kire lehet szavazni. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. számú OEVK (Nyíregyháza) 21 jelölt neve szerepel a listán, amely még változhat, például visszalépések miatt.

Beköltöztek az első fecskék Hajdúnánásra

2018.03.20.

Birtokba vehették a hajdúnánási fiatalok az első 16 lakást a fecskeházban. A városháza dísztermében Szólláth Tibor polgármester köszöntötte a fiatalokat, aki elmondta, hogy Hajdúnánás közösségének jövője a családokban van. – Közös feladatunk, hogy városunk és közösségünk tudjon fejlődni, ehhez pedig erős családi kötelékekre van szükség, amely fiataljaink nélkül lehetetlen – emelte ki.

Szomszédvári rangadó Vasvári sikerrel

2018.03.20.

Csonka fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, a vasárnapra kiírt találkozók – közlekedési nehézségek miatt – elmaradtak. Szomszédvári rangadót láthatott a szépszámú publikum Tiszavasváriban, ahol a Hajdúnánás vendégszerepelt. Küzdelmes mérkőzésen minden tekintetben megérdemelt hazai győzelem született.

Vadászati kiállítás Tiszavasváriban

2018.03.20.

Kint a szabadban, a természetben érzi magát az ember, ha megtekinti azt a kiállítást, amelyet a tiszavasvári Szikra Vadásztársaság rendezett a helyi Vasvári Pál Múzeumban. Az egyik sarokban ugyanis dioráma keretében kitömött fácánok, tőkés récék, szalonkák fogadják az érdeklődőket, míg egy másik helyen a bokrok tövében egy kis vadmalac keres menedéket.

Vasárnap óraátállítás

2018.03.20.

Március 25-én (vasárnap) a nyári időszámítás kezdete miatt hajnali 2-ről 3-ra kell állítani az órákat, azaz veszítünk egy órát. A nyári időszámítás március utolsó vasárnapjától október utolsó vasárnapjáig tart. Európában a franciák alkalmazták először az óraátállítást még 1976-ban. Az energiahiány és a spórolás lehetősége miatt terjedt el. Magyarországon az óraátállítást 1980-ban vezették be.

Kis művészek nagy sikere

2018.03.20.

A Tiszavasváriban működő Hankó László Zeneiskola tehetséges zongorista növendékei március 12-13. napjain a Bethlen Művészeti Fesztiválon vehettek részt Nyíregyházán a Bethlen Gábor Iskolában, ahol kiválóan szerepeltek és mindét kamaracsoportban I. helyezést értek el saját korcsoportjukban. A felkészítő tanárok Kotroczóné Derecskei Andrea és Vaskó Szabolcs volt. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Japán csúcstechnológia Tiszaújvárosban

2018.03.19.

Átadták a Mol csoporthoz tartozó tiszaújvárosi Mol Petrokémia Zrt., korábbi nevén Tiszai Vegyi Kombinát szintetikus gumigyárát.A Mol és a japán ISR Corporation 2013-ban állapodott meg a tiszaújvárosi beruházásról, a szintetikus gumigyár építése 2015-ben kezdődött meg.

Hulladékszállítás - majd ha olvad

2018.03.19.

A Térségi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékozatja a lakosságot, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt a hulladékgyűjtő gépjárművek számára járhatatlanná vált utakról a kukák üritését csak a hóakadályok megszüntetését követően szállítja el társaság- közölte  Hajnal Tünde pr-referens.

Autóbusz és teherautó ütközött Tiszadada és Tiszadob között

2018.03.19.

Autóbusz és teherautó ütközött hétfőn reggel Tiszadada és Tiszadob között,személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez..A  helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]