Újra járnak a vonatok

2018.03.18.

A Debrecen-Tiszalök vonalon Hajdúnánás és Hajdúdorog között megszűnt a fennakadás, elindulhatott a vonatforgalom – tájékoztatott a Mávinform vasárnap kora délután. A vasúttársaság közlése szerint Szolnok és Abony között viszont a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője letört, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon tovább nőhet az eljutási idő.

Újra járható a 36-os számú főút

2018.03.18.

A Rendőrség által délután 15.03-kor kiadott tájékoztatás szerint újra járható 36-os számú főút valamint a 3612-es számú út Tiszalök irányába. Mindkét irányból rendőri irányítás nélkül halad a forgalom. A Rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a hóátfúvásokra és az erős széllökésekre, melyek következtében jelentősen nőhet a balesetek kialakulásának kockázata! A megváltozott időjárási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Friss információk: Továbbra is zárva 36-os

2018.03.18.

A rendőrség továbbra is óvatosságra inti a járművezetőket! Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a 38-as számú főúton rendőri irányítás nélkül, magától halad a forgalom. A 36-os számú főút Nagycserkesz és Tiszavasvári közötti szakasza, valamint a 3612-es számú út a Tamásbokori elágazástól Tiszalökig  hóátfúvás miatt továbbra is le van zárva.

Szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök között

2018.03.18.

Hótorlasz akadályozza vonatközlekedést Hajdúnánás és Hajdúdorog között – közölte a Mávinform vasárnap délelőtt ezért szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök vonalon. A tájékoztatás szerint a keleti országrészben 30-90, esetenként 90-120 perccel hosszabb a menetidő.

Hótorlasznak ütközött egy autó Tiszalöknél

2018.03.18.

Folyamatosan a műszaki mentés a Nyíregyházi és a Tiszavasvári Járásban, ahol továbbra is az elakadt járművek mentése okoz problémát. Árokba csúszott egy személygépkocsi Nagycserkeszen, a Vasvári Pál utcában, míg Tiszalök és Tiszaeszlár között egy személygépkocsi hótorlasznak ütközött. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Rendőri jelenlét az áram nélkül maradt Hajdúnánáson

2018.03.18.

Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.Szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megye több településén.

Tiszadobra már megérkezett a Fecske

2018.03.17.

Szombaton Tiszadobra is megérkezett a Fecske. Persze ebben a zord időben senki ne az apró testű, villámgyors röptű madárra gondoljon. Február utolsó napjaiban Tiszadobon nyitotta meg a Kecskeméten működő Fecske Adománybolt kistestvérét. Nem, kérem ez nem egy egyszerű bolt!.- olvasható Illésné Áncsán Aranka, vagy ahogy az ország ismeri, „Anyácska” Facebook bejegyzésében.

Naperőművet épít a Mol Tiszaújvárosban

2018.03.17.

Tiszaújvárosban, Százhalombattán és Füzesgyarmaton épít villamos energiát termelő napelemparkokat a Mol. Az innovatív és alternatív technológia terjesztése része a társaság stratégiájának – jelentette be Fasimon Sándor, a cég ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón. A Mol nyitni kíván az új fejlesztések irányába is, mint például az elektromos autózás, az autómegosztás vagy akár a napelemes technológiák.

A tél utolsó támadása?

2018.03.17.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei napok óta fokozott figyelemmel kísérik a hétvégére vonatkozó időjárás-előrejezési számításokat, mivel az északon felhalmozódott sarkvidéki hideg levegő rohamléptekben tör utat dél felé, és ez keveredve a földközi-tengeri eredetű enyhe levegővel szélsőséges időjárási események sorozatát okozza szerte az országban szombat estétől. Napközben fokozatosan romlott el időjárás, és kora estére igazi téli időjárás köszöntött ránk.

Szja-bevallás: Március 19-ig kérhető a postázás

2018.03.17.

Még március 19-ig kérhetik az szja-bevallási tervezet postázását levélben, SMS-ben vagy  az adóhatóság honlapján kitölthető űrlapon azok, akiknek nincs ügyfélkapujuk, hívja fel az adózók figyelmét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Eddig csaknem félmillióan kérték a postázást, 50 ezerrel többen, mint tavaly ilyenkor.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]