Két napra teljesen lezárják a Petőfi utat Tiszavasváriban

2019.10.09.

Tiszavasvári város Önkormányzata közleménye szerint útfelújítási munkálatok miatt 2019. október 11. (péntek) és 2019. október 12. (szombat) napokon a Petőfi utca két szakaszban, teljes szélességében lezárásra kerül az alábbi ütemezésben: 2019. október 11. napján (pénteken) a 36-os főút felőli oldaltól a Losonczi-tüzép bejáratáig; 2019. október 12. napján (szombaton) a Losonczi-tüzép bejáratától a Bajcsy-Zsilinszky utcáig.

Vízit a Miniszterelnöknél

2019.10.04.

A közelmúltban harminc település vezetőjét hívta meg hivatalába Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke. A  Karmelita kolostorban tartott rövid találkozón, Szőke Zoltánnak Tiszavasvári polgármesterének is lehetősége nyílt részt venni, ahol várost érintő kérdésekben egyeztetett. A történelmi találkozó pillanatait és az ott elért eredményekről közösségi oldalán adott tájékoztatást Tiszavasvári első embere.

Átadták a nyugati elkerülő Nyíregyházán

2019.10.04.

Ünnepélyes keretek között október 2-án adták át a 338. sz. főút nyugati elkerülőjének két új, 7,87 kilométeres szakaszát. Az első két ütem 2015 végén került átadásra, most pedig az új szakasz révén, aki az M3-as sztrádáról lehajt, az elkerülőn egészen Nyírszőlősig juthat el. A 9,2 milliárd forintból megépített, most átadott szakasszal a tranzit- és teherforgalom elkerüli Nyíregyháza belvárosát, és közvetlen kapcsolatot biztosít az M3-as autópályával.

Bőség zavara - Négy polgármesterjelölt Tiszadobon

2019.10.03.

A települések csaknem harmadában egyetlen polgármesterjelölt lesz az október 13-ai önkormányzati választáson. Ez azt jelenti, hogy azokon a helyeken akár egyetlen érvényes szavazattal is meg lehet választani a polgármestert a következő öt évre. Nem így Tiszadobon, ahol négy(!!!) polgármesterjelöltből kerül majd ki a győztes.

Vásárra vitte a bőrét Tiszavasvári

2019.10.02.

Negyedik alkalommal szervezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közfoglalkoztatási kiállítást -és vásárt, az idei rendezvényen 80 település értékteremtő közmunka-programjába nyerhettek betekintést mindazok, akik Nyíregyházán a Kossuth térre ellátogattak. Az idén 180 milliárd forintot, jövőre 140 milliárdot fordít az állam a Start- munkaprogramra, továbbra is az a cél, hogy minél több közfoglalkoztatott kerüljön át a versenyszférába, ugyanis a kormány a hazai foglalkoztatás bővítésének kulcsát az inaktívak, a regisztrált álláskeresők, és közfoglalkoztatottak munkaerő-piacra segítésében látja.

Csak a zöld lámpa enged be Nyíregyháza

2019.10.02.

Szerdától jelzőlámpa irányítja a forgalmat Nyíregyházán a Tiszavasvári út és a Szélsőbokori utca csomópontjánál a várostáblánál. A körforgalom kialakítása lassan két hónapja nehezíti a megyeszékhelyre való bejutást. Az eddig már megszokott sáveltolás  mellett  az arra közlekedők  jelzőlámpás irányításra és hosszabb menetidővel számoljanak. Szerdán reggel hatalmas dugóval indult a nap mindkét irányba. 

Mercit kaptak szülinapra a lánglovagok Tiszavasváriban

2019.10.02.

A közelmúltban ünnepelte 135. születésnapját a Tiszavasvári Lukács Ferenc Önkéntes Tűzoltó Egyesület.Az évforduló legkiemelkedőbb pillanata volt , amikor átadásra került egy Ausztriábó l vásárolt jó állapótú Mercedes típusú modern, biztonságos és minden szükséges eszközzel felszerelt tűzoltóautó. Az autót közel 10 millió forintból, a Magyar Kormány támogatásával sikerült megvásárolni.

Három polgármesterjelölt Tiszalökön - Újrázna Gömze Sándor

2019.10.02.

Tizenkét éve vezeti a várost, ez lenne a negyedik ciklusa. Újra Gömze Sándort ajánlja Tiszalök polgármesterének a Fidesz/KDNP tiszalöki Szervezete. A Tisza bal partján fekvő Nyíri mezőségi kisváros vonzó természeti környezete, történelmi és régészeti értékei, épületei, gazdag kulturális és sportélete nem csupán az itt élőknek ad okot a büszkeségre, hanem az idelátogató vendégek számára is maradandó élményt jelent.

Emelőgép kezelőket képeztek a börtönben

2019.10.02.

Emelőgép kezelő bizonyítványt szereztek az elítéltek a tiszalöki börtönben. A tanfolyam záróvizsgájára 2019. augusztus 13-án került sor, amelyen tizennégyen tettek sikeres vizsgát. Az OKJ szakképesítés megszerzésére irányuló oktatás 90 órás időtartamban zajlott az intézet falain belül. A képzés során munka- és balesetvédelmi, elméleti és gyakorlati ismereteket is szerzett a tanulócsoport.

Nem lesz sztrájk az Alkaloidában

2019.10.01.

A megállapodással a VDSZ minden gyógyszergyárban lezárta az idei bértárgyalásokat.Pedig napokben erről lehetett hallani, olvasni. Megállapodott a VDSZ az Alkaloida Gyógyszergyári Zrt. cégvezetésével az idei béremelésről. Az elhúzódó tárgyalásokat a szakszervezet a sztrájk lehetőségének bejelentésével tudta felgyorsítani. A tárgyalássorozat lezárult, a felek megállapodtak abban, hogy azok a munkatársak, akik a garantált béremelésen (minimálbér és garantált bérminimum) felül is részesülnek bérfejlesztésben, egységesen legalább 13 000 Ft/hó alapbéremelést kapjanak.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]