Császár: A háttérből segítem Eriket

2012.09.28.

  "A testület önfeloszlatását komoly belső konfliktusok előzték meg. A három renegát már az előző évben elkezdte aknamunkáját . Azért beszélek háromról, mert a főkolompos még lapít, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül kimutatja a foga fehérjét. A két társát „kellő ösztönzéssel” rá lehetett venni a nyílt árulásra."nyilatkozta Császár József a Jobbikhoz köthető Barikád című lapnak.

Büszke lokálpatrióta és elkötelezett az Mszp

2012.09.28.

   „Nem akarom, hogy egy párt fővárosa legyen a város, Tiszavasvári legyen a tiszavasváriaké” – nyomatékosította Timári Istvánné, az MSZP polgármester-jelöltje, akinek megköszönte mindazoknak a bizalmat, akik ajánlószelvényükkel a változtatásra szavaznak.  

Gépkocsi ütközött mezőgazdasági vontatóval

2012.09.28.

  Ma délelőtt 11 óra után gépkocsi ütközött össze egy mezőgazdasági vontatóval Tiszavasvári belterületén. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Petőfi utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat  rendőrök irányították.A baleset körülményeit a rendörség vizsgálja.

A hajnali és a nappali melegrekord is megdőlt

2012.09.28.

   Csütörtökön a legmagasabb napi minimum-, majd az országos napi melegrekord is megdőlt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.Mostanáig 1994-ben volt a legenyhébb az augusztus 27-i hajnal, akkor Pécsett 19,8 fok volt. Most viszont Győrben a leghidegebb órában is 21,8 fokot mértek.

Egerben vitézkedtek a röpis lányok

2012.09.28.

  Az október derekán esedékes bajnoki rajtra készülő Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata felkészülési tornát nyert Egerben. A nagy hagyományokkal bíró Szüret Kupán három, ugyancsak az enbé kettőben szereplő együttes társaságában lépett pályára a továbbra is Kolozsi János irányította Vasvári. A szabolcsiak első meccsüket elbukták a Közgáz Egyetem ellen, a folytatásban azomban előbb a házigazda hevesieket, majd a nagy esélyesnek tartott Jászberényt is legyőzték.

Csak kétszáz az ötszáz...

2012.09.27.

  Nagyságrendileg 200, az Egészségügyi Holding háttérszolgáltatásában dolgozó munkahelye van veszélyben - jelentette be Czomba Sándor foglalkozatáspolitikáért és Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár ma, Nyíregyházán. Szócska Miklós elmondta: igyekeznek az elbocsátott dolgozókról gondoskodni, így aki például vállalja, hogy új szakmát tanul, az egy átképzés után az egészségügyi dolgozóként helyezkedhet el.

Önellátásra törekszenek Tiszadadán

2012.09.27.

  Idén egy holdon termesztett burgonyát a tiszadadai önkormányzat. A munkálatokat erre a célra felkészített közmunkás csapat végezte, akik a gumósokon kívül egyéb zöldségféléket is termesztenek. Bőven termett a bab, a sárgarépa, a petrezselyem, a mák és a vöröshagyma. Még jelenleg is folyamatosan szedik a paradicsomot, melyből a helyi konyhán lecsót készítenek. A mezőgazdasági munkákkal megtermelt javakat az önkormányzat konyháján hasznosítják, így jelenleg már betárolva várják a hideg napokat a településen.

Navracsics Tibor Tiszavasváriban

2012.09.27.

   A Tiszavasváriért Közéleti Egyesület meghívására 2012. október 3-án (szerdán)Tiszavasviba érkezik Dr. Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, minisztere,miniszterelnök-helyettes és Dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, kormánymegbízottja országgyűlési képviselő.

Marad vagy megy az iskola?

2012.09.26.

   A köznevelés és oktatás rendszere jelentős változásokon megy keresztül, ezek a közoktatási rendszer minden szintjét érintik. Az egyik legfontosabb elem, hogy a köznevelésről szóló törvény szerint 2013. január 1-jétől a 3000 főt meghaladó településeken az önkormányzatnak kell gondoskodnia a köznevelési intézmények működtetéséről szakképző iskolák kivételt jelentenek ezalól.

Mégsem okozott olyan nagy kárt az aszály megyénkben

2012.09.26.

   Mégsem okozott olyan nagy kárt az aszály megyénkben, mint amire számítottak. Bár még az országos átlaghoz képest is kevesebb volt a búza termése, a kisebb mennyiséget kompenzálta a magasabb felvásárlási ár. Hasonló a helyzet a napraforgóval is, ám a kukoricánál már bajok vannak.

[Első]   << Előző    289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300     Következő >>   [Utolsó]