Dancs Miklós néma maradt

2012.10.04.

  A balátlövő miatt átkozhatja balsorsát a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapat. A vendégek reményeit ugyanis Szabó Péter döntötte romba: a huszonhárom esztendős fehérgyarmati játékos tizennégy gólt „gyártva” jelentős mértékben járult hozzá együttese 40–33-as győzelméhez. A Tiszavasvári ellen mindig nagy meccset játszunk, és bár nyertünk, azt azért hozzáteszem a szünetben még a vendégek vezettek – merült a részletekbe a gyarmati kulcsember, Szabó Péter. – Az öltözőben rendeztük a sorokat, és ha jól emlékszem, már kilenc góllal is megugrottunk.

Kinyírták a félkarú rablókat

2012.10.02.

  Betiltották Magyarországon a játékgépeket.Navracsics Tibor törvényjavaslatát 238 igen szavazattal, 1 nem és 8 tartózkodás mellett elfogadta az Országgyűlés.A parlament keddi döntésével megtiltotta a játéktermek és az elektronikus kaszinók működtetését, pénznyerő gépek így csak játékkaszinókban üzemeltethetők a jövőben, például vendéglátóhelyeken nem.

Felemás eredmények a focihétvégén

2012.10.01.

  Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójában a feltámadó Nyírgyulaj legyőzte a Nyírkarászt, míg az éllovas Kemecse – Fekete Ádám három góljának is köszönhetően – lelépte az eddig jól szereplő Nagyhalászt. Tiszavasvári otthon tartotta magabiztosjátékkel a három pontot Balkány ellen, míg a Tiszalök Gyulaházán szenvedett vereséget.

Megnyitotta kapuit a Csontváry alkotótábor Tiszalökön

2012.10.01.

  Immár 13. alkalommal rendezik meg a Csontváry Nemzetközi Alkotótábort Tiszalökön az Ifjúsági Alkotóházban szeptember 29-től október 6-ig. Tizenhét alkotóművész jelezte, hogy részt vesz a tábor munkájában. Az idén három, Kijevben végzett művész és restaurátor is a vendégünk lesz – tájékoztatta lapunkat Zrinszki István, a tábor lelkes és fáradhatatlan szervezője.

Verekedés a Tiszalöki focipályán

2012.10.01.

  Verekedés tört ki  a Tiszalök II-Bashalom Megyei 3.osztályú bajnokság hétvégi mérkőzésén.A 71. percben félbeszakadt a mérkőzés, a vendég játékosok focipályára nem illő magatartása miatt! A lefújás pillanatában 5:1 re a hazaiak vezettek amikor az egyik vendég játékos miután a kiállítás sorsára jutott megpróbált elégtételt venni a játékvezetői hármason.

Meg vannak az új képviselő - testület lehetséges tagjai

2012.10.01.

  Az itt olvasható több, mint negyven jelölt indul az október 28-i időközi önkormányzati választáson Tiszavasváriban tájékoztatott Bundáné Badics Ildikó a Helyi Választási Bizottság vezetője.Ez azt jelenti, hogy ebben a listában már benne van annak a nyolc jelöltnek a neve aki egyéniben bejuthatnak a képviselő testületbe.Kompenzációs listáról hárman juthatnak be a testületbe.

Hivatalos:Négy polgármesterjelöltre szavazhatunk

2012.09.29.

  Négy polgármesterjelölt indulhat Tiszavasváriban az október 28-ai időközi önkormányzati választáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros jegyzője, a helyi választási iroda vezetője pénteken az MTI-vel. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a helyi képviselő-testület augusztus 1-jén feloszlatta magát.

Hétfőn reggel kiderül kire szavazhatunk

2012.09.28.

  Október 28-án tartják majd az időközi önkormányzati választást Tiszavasváriban - erről döntött a Helyi Választási Bizottság hozott döntést augusztus 21-i  ülésén. Mint ismert  augusztus 1-én feloszlatta magát a tiszavasvári képviselő-testület , miután megszűnt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei várost vezető Jobbik többsége egy új frakció alapításának szándéka miatt.

Császár: A háttérből segítem Eriket

2012.09.28.

  "A testület önfeloszlatását komoly belső konfliktusok előzték meg. A három renegát már az előző évben elkezdte aknamunkáját . Azért beszélek háromról, mert a főkolompos még lapít, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül kimutatja a foga fehérjét. A két társát „kellő ösztönzéssel” rá lehetett venni a nyílt árulásra."nyilatkozta Császár József a Jobbikhoz köthető Barikád című lapnak.

Büszke lokálpatrióta és elkötelezett az Mszp

2012.09.28.

   „Nem akarom, hogy egy párt fővárosa legyen a város, Tiszavasvári legyen a tiszavasváriaké” – nyomatékosította Timári Istvánné, az MSZP polgármester-jelöltje, akinek megköszönte mindazoknak a bizalmat, akik ajánlószelvényükkel a változtatásra szavaznak.  

[Első]   << Előző    301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312     Következő >>   [Utolsó]