Keresztyén családi napon vettek részt a helyi reformátusok

2012.09.12.

  Csaknem 1500-an vettek részt azon a családi napon, melyet a Nyírségi Református Egyházmegye és a Református Hitünkért Alapítvány első alkalommal rendezett meg gyülekezetei számára Sóstón. A gyermekeknek és felnőtteknek szóló egész napos közösségi programok célja, hogy felhívják a figyelmet a szeretet fontosságára és a családok iránti felelősségre. Apák, anyák, nagyszülők, gyerekek, és jegyespárok, több mint 1500-an vettek részt Sóstón a Keresztyén Családi napon. A Nyírségi Református Egyházmegye első alkalommal rendezte meg az egésznapos programot, melynek célja, hogy a gyülekezetek megismerjék és figyeljenek oda a keresztyén családokra, a családok pedig kapcsolatot találjanak egymáshoz.

Aleva István a SZEM polgármesterjelöltje Tiszavasváriban

2012.09.12.

   A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt is indul az október 28-ai tiszavasvári időközi önkormányzati választáson, a párt polgármester-jelöltet és képviselőjelölteket is állít - jelentette be augusztus 26-án  budapesti évadnyitó politikai nagygyűlésükön a pártelnök. A párt honlapján szeptember 9-én a megjelent információ szerint Aleva István közgazdászt, HR-szakértőt, egy nyíregyházi informatikai cég igazgatóhelyettesét jelöli polgármesternek. Aleva István, 44 éves. Nős, két leánygyermek édesapja.Tiszavasváriban él, az Árpád utcán .

Szerdától újra csúcs közelben az üzemanyag árak

2012.09.11.

  Emeli bruttó 8 forinttal a benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.Az emeléssel a 95-ös benzin átlagára 447-448 forintra, a gázolajé pedig 443-444 forintra nő.A Mol egy hete bruttó 3 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, akkor a benzin ára nem változott.A benzin ára az idén április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt.Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál

A szocialisták is változást akarnak Tiszavasváriban

2012.09.11.

  Timári Istvánné, korábbi szocialista önkormányzati képviselőt indítja polgármester-jelöltként az október 28-ai időközi választáson Tiszavasváriban az MSZP – jelentette Juhász Ferenc szocialista országgyűlési képviselő kedden. Mint mondta: nagy kihívás előtt áll Tiszavasvári és lakossága, arról fognak szavazni, hogy a város jövőjét egy új, kompetens vezetéssel képzelik el, vagy megőrzik a „Jobbik fővárosa” rosszízű címet. – A polgármester-jelölt mellett Tiszavasvári mind a nyolc választókerületében egyéni jelöltet indítunk – jelentette be dr. Veres János.

Holló László Emlékkiállítás Tiszavasváriban

2012.09.11.

   Holló László Kossuth - díjas festőművész alkotásaiból nyílik időszaki kiállítás, a tiszadadai Holló László Emlékház gyűjteményes anyagából , a művész születésének 125. évfordulója tiszteletére, 2012. szeptember 11-én kedden 17.00. órakor Tiszavasváriban, a Vasvári Pál Múzeumban. A megnyitó eseményen köszöntőt mond: Baloghné Szűcs Zsuzsanna múzeumigazgató. Előadást tart Holló László tiszadadai korszakáról: Ifj.Kovács Géza közművelődés vezető. A kiállítást megnyitja: Korompainé Mocsnik Marianna a hajdúhadházi Holló László Gyűjtemény kurátora.

Péntekék nem mondtak csütörtököt.

2012.09.11.

   Nem tegnap volt, amikor utoljára Tiszalök–Tiszavasvári mérkőzést játszottak a Szi-Zo Sport megyei első osztályú bajnokságban. A hazaiak az elmúlt esztendőkben az NB III-ban szerepeltek, kiesésük után visszatérhetnek a régi szép idők, elvégre a szomszédvárak – szombati – összecsapása sosem fulladt unalomba. Most sem így történt hiszen az elmúlt hétvégén két fronton is összemérték tudásukat a két város csapatai mind a megyei 1.és megyei 3.osztályban.

Ellopta az utcán hagyott bútorokat

2012.09.11.

   A Tiszavasvári Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 52 éves tiszavasvári férfit, aki szeptember 7-én Tiszavasvári belterületén, az utcán szállítás céljából hagyott sarokülő bútorzatot eltulajdonított húszezer forint értékben.A rendőrjárőrök az elkövetőt rövid időn mbelül tetten érték, és a Tiszavasvári Rendőrkapitányságra előállították. A lopási kár megtérült.  

Jövő nyárra megújul a Tiszavasvári-Hajdúböszörmény útszakasz

2012.09.07.

   Sajtótájékoztatót tartott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2012. szeptember 3-án Hajdúböszörmény Város Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében, az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Program 2009-2013-as akciótervének keretében megvalósuló Tiszavasvári-Hajdúböszörmény összekötő út 13,5 kilométeres szakaszának rekonstrukciójáról.

Korrigált a forint - 286 fölött az euró

2012.09.06.

  Erősödött kora estére a forint árfolyama a délutánihoz viszonyítva a főbb devizákhoz képest a bankközi devizapiacon. Az euró 18 órakor 286,20 forinton állt. Délután fél ötkor 287,50 forinton, kora reggel 284,30 forinton jegyezték az eurót. Délután három óra után 285,40 forintról pár percen belül 289 forint fölé ugrott az euró árfolyama az IMF/EU-megállapodást a felkínált feltételekkel elutasító kormányfői bejelentésére

Vasúti átjárót újítanak fel a Tiszalök – Debrecen vonalon

2012.09.06.

   A Tiszalök – Debrecen vonalon, a Tócó völgy és Hajdúböszörmény állomások között a 33-as főúton lévő útátjárót, valamint a Kishegyesi úti vasúti átjárót már felújíttatta a MÁV, jelenleg a 33-as útátjárón dolgoznak. Debrecen vonalon, a Tócó völgy és Hajdúböszörmény állomások között a 33-as főúton lévő útátjárót, valamint a Kishegyesi úti vasúti átjárót már felújíttatta a MÁV, jelenleg a 33-as útátjárón dolgoznak.

[Első]   << Előző    301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312     Következő >>   [Utolsó]