Betemetett strandfejlesztés

2012.08.07.

Az egyszerűbb megoldást választotta a helyi képviselő-testület azzal, hogy három évvel a korábban tervezett tanmedence alapjául szolgáló hatalmas gödröt hétfőn betemettette Tóth Zsolt helyi vállalkozóval. Akik rendszeres és hűséges látogatói a helyi gyógyfürdőnek már meg sem lepődnek azon, hogy évről- évre valami megváltozik a nyár eleji nyitáskor. Az elmúlt években megszépült a strand bejáratának környezete és új épületszárnnyal és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült a strand szolgáltatása.

Tiszavasvári lett az év diákrádiósa

2012.08.07.

Több, mint ezer diákújságíró részvételével rendezték meg a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2012. május elején a budapesti Millenáris Fogadóban. A diákmédiások legnagyobb hazai seregszemléje a koncertekkel kezdődött, majd Kecskés István, a DUE elnöke, és a rendezvény főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, Szalai Annamária köszöntötte a fiatal újságírókat.

20 éves a Kör- Karéj Táncegyüttes

2012.08.07.

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli idén a Kör- Karéj Táncegyüttes Tiszavasváriban. Ebből az alkalomból „Emlék a szívnek, remény a léleknek” címmel, gálaműsort rendeztek június 2-án szombaton 19 órától a Találkozások Házában. A koreográfiát Pethe Miklós állította össze.  A talpalávalót az este folyamán a Zagyva zenekar szolgáltatta. A gálaműsort követően táncház várta a táncos lábú érdeklődőket.  

Feloszlatta önmagát a Tiszavasvári képviselő testület

2012.08.07.

Feloszlatta magát a tiszavasvári képviselő-testület a szerdai ülésén, miután megszűnt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei várost vezető Jobbik többsége egy új frakció alapításának szándékamiatt. Tiszavasvári önkormányzatának szerdai, rendkívüli testületi ülésén Császár József jobbikos alpolgármester bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond tisztségéről.

[Első]   << Előző    313   314   315   316