Leszúrta élettársát egy nő Tiszalökön

2019.09.05.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Enikő 29 éves tiszalöki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a nő szeptember 4-én 20 óra után tiszalöki otthonában vitát követően egy konyhakéssel megszúrta a 47 éves élettársát, aki az előzetes orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

Három napja nincs áram Tiszavasvári egyes részein

2019.09.05.

Több helyi lakos is arra panaszkodik a közösségi oldalra kiposztolt csütörtök délelőtti üzenetében,  hogy harmadik napja nincs áram Tiszavasváriban az Aradi Vértanuk utcán és környékén. Állításuk szerint olvadnak a hűtők, nem működnek az épületgépészeti eszközök, stb. Egy lakó szerint gólyafészek karbantartás folyik. Szerkesztőséhünk utána járt vajon mi okozhatja a szolgáltatás akadozását.

Plusz egyhavi juttatást kapnak a közmunkások

2019.09.03.

Nagyjából 93 ezer közfoglalkoztatott kap plusz egyhavi juttatást segítve az álláskeresésüket, és ezzel kapcsolatban az érintetteknek semmilyen teendőjük nincs - számolt be az MTI. A múlt héten derült ki, hogy nem csak a nyugdíjasok kapnak rezsiutalványt, hanem a közfoglalkoztatottak számára is többletjuttatást biztosítanak az októberi önkormányzati választások előtt.

Pezsgett az élet a Szentmihályi Gyógyfürdőben

2019.09.03.

A Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő május második felében tárta szélesre a kapuit a csobbanni, kikapcsolódni vágyók előtt, és szeptember 1-én zárta kapuit a tavaly  az Év fürdője voksoláson a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában győzelmet arató tiszavasvári fürdő. Volosinóczki Béla ügyvezető igazgató így értékelt a Szon.hu érdeklődésére.

Mákfesztivál Tiszavasváriban

2019.08.31.

A Kabay János Alapítvány és a Tiszavasvári Közéleti Egyesület, 2019. szeptember 7-én szombaton I. alkalommal rendezi meg MÁK és Hungarikum fesztivált. A hagyományteremtő céllal létrejött kezdeményezés célja, hogy a Tiszavasvári járás településein lakó emberek ismerjék meg egymás értékeit, gazdag néprajzi, kulturális és gasztronómiai hagyományait. A Szentmihályi Gyógyfürdő területén megrendezésre kerülő eseményen egész napos színvonalas kulturális programok, kézműves bemutatók várják az érdeklődőket.

Drogdílert csíptek Tiszavasváriban

2019.08.31.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Antal 57 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy lakásán rendszeresen árusította a bódító hatású szert. A rendőrök a férfit 2019. augusztus 29-én lakásán elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Anyácska is indul a választáson - Tiszadobon

2019.08.26.

A közösségi oldalon jelentette be Illésné Áncsán Aranka, hogy elindul az őszi, önkormányzati választáson tiszadobi polgármesteri címért száll ringbe tudta meg a Szabolcsihir.hu . A korábban a tiszadobi Andrássy-kastélyban működő gyermekotthon volt vezetőjét akkor ismerte meg az ország, amikor Oláh Ibolya, aki állami gondoskodásban, ott nevelkedett, a Megasztár döntőse lett.

Civil polgármesterjelölt - Ellenzéki összefogással

2019.08.26.

Ellenzéki összefogást hirdetett Tiszavasváriban a Jobbik, Momentum, az MSZP, a Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz jelentette be a közelmúltban sajtótájékoztóján Gyüre Csaba a Jobbik parlamenti képviselője és Dr. Kiss Krisztián a Közös Jövőnk - Tiszavasváriért egyesület polgármesterjelöltje. A Tiszavasvári Televízió által rögzített sajtótájékoztatón a Jobbikos parlamenti képviselő kifejetette:

Összegyűjtötték - Bemutatkozott a Fidesz/KDNP csapata

2019.08.26.

A szombaton hivatalosan elindult kampány első pár órájában, rekord gyorsasággal összegyűjtötték a szükséges számú ajánlást a Fidesz-KNDP polgármester és képviselőjelöltjei - jelentette be FACEBOOK oldalán Szőke Zoltán regnáló polgármester. Érdekesség, hogy a csapatban polgári foglalkozását tekintve két iskolaigazgató és könyvelő, valamint egészségügyi szakdolgozó, tanár és vállalkozó kapott helyett.

Szombaton kezdődik a választási kampány

2019.08.23.

Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon. Augusztus 24-én, szombaton, a szavazást megelőző 50. napon kezdődik az önkormányzati és nemzetiségi választás hivatalos kampánya a választási eljárási törvény értelmében, akkortól lépnek életbe a kampányra vonatkozó szabályok is.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]