Drogdílert csíptek Tiszavasváriban

2019.08.31.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Antal 57 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy lakásán rendszeresen árusította a bódító hatású szert. A rendőrök a férfit 2019. augusztus 29-én lakásán elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Anyácska is indul a választáson - Tiszadobon

2019.08.26.

A közösségi oldalon jelentette be Illésné Áncsán Aranka, hogy elindul az őszi, önkormányzati választáson tiszadobi polgármesteri címért száll ringbe tudta meg a Szabolcsihir.hu . A korábban a tiszadobi Andrássy-kastélyban működő gyermekotthon volt vezetőjét akkor ismerte meg az ország, amikor Oláh Ibolya, aki állami gondoskodásban, ott nevelkedett, a Megasztár döntőse lett.

Civil polgármesterjelölt - Ellenzéki összefogással

2019.08.26.

Ellenzéki összefogást hirdetett Tiszavasváriban a Jobbik, Momentum, az MSZP, a Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz jelentette be a közelmúltban sajtótájékoztóján Gyüre Csaba a Jobbik parlamenti képviselője és Dr. Kiss Krisztián a Közös Jövőnk - Tiszavasváriért egyesület polgármesterjelöltje. A Tiszavasvári Televízió által rögzített sajtótájékoztatón a Jobbikos parlamenti képviselő kifejetette:

Összegyűjtötték - Bemutatkozott a Fidesz/KDNP csapata

2019.08.26.

A szombaton hivatalosan elindult kampány első pár órájában, rekord gyorsasággal összegyűjtötték a szükséges számú ajánlást a Fidesz-KNDP polgármester és képviselőjelöltjei - jelentette be FACEBOOK oldalán Szőke Zoltán regnáló polgármester. Érdekesség, hogy a csapatban polgári foglalkozását tekintve két iskolaigazgató és könyvelő, valamint egészségügyi szakdolgozó, tanár és vállalkozó kapott helyett.

Szombaton kezdődik a választási kampány

2019.08.23.

Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon. Augusztus 24-én, szombaton, a szavazást megelőző 50. napon kezdődik az önkormányzati és nemzetiségi választás hivatalos kampánya a választási eljárási törvény értelmében, akkortól lépnek életbe a kampányra vonatkozó szabályok is.

Tiszavasvári kézilabdás tehetség az álomvébé csapatában

2019.08.23.

A Tiszavasvári-Balmazújváros-Balatonboglár útvonalat járta be eddigi pályafutása során a fiú U19-es kézilabda-világbajnokság All Star-csapatába választott Kecskés Dániel. A NEKA 17 éves jobbszélsőjével a sikeres vb-ről, az akadémiáról és a céljairól számolt be utanpotlassport.hu

Három intézményt fejlesztenek Tiszavasváriban

2019.08.22.

 A debreceni NNK Kft. végez komplex energetikai fejlesztéseket a városban összesen nettó 71,4 millió forintért – derül ki az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőből tudta meg a szabolcsihir.hu. A projekt keretében az Ifjúság utca 8. szám alatti általános iskola és a Vasvári Pál utcai szociális és gyermekjóléti központ tetején 182-182 napelem panelt telepítenek.

Tragikus ünnep - Emberölés Polgáron

2019.08.22.

Régi haragosával végzett egy férfi a nézőtéren, a koncert a késelés után sem állt le. Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp a Hajdú- Bihari Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát – írta a Bors . A lap egy keddi gyilkossággal kapcsolatban közölt most részleteket.

Pénteken kezdődik a Vidor

2019.08.22.

Ismét rengeteg ingyenes koncert vár ránk Nyíregyháza szívében, na meg az ország legjobb színházi programjai.A Vidor tartja magát az előző évek szisztémájához, és csak a színházi, a kamara színpadi, valamint a dumaszínház előadásai kerülnek majd pénzbe a fesztivál ideje alatt, a koncertek mind ingyenesek lesznek.

Allergia – II. fokú riasztást adtak ki megyénkben

2019.08.22.

A riasztási térképén jól látszik, hogy az elmúlt napokban az ország északi és nyugati peremén kívül mindenhol legalább figyelmeztetés volt érvényben a parlagfű pollenkoncentrációja miatt, térségünkben sok helyen II. fokú riasztást is kiadtak. Az allergiások száma évtizedek óta folyamatosan nő, jelenleg közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben.Közülük majdnem 1 millióan kifejezetten a parlagfűre allergiásak, számukra rossz hír, hogy ez megnöveli a további allergiák kialakulásának esélyét – tájékoztatott Dr. Obbágy Veronika, tüdőgyógyász főorvos.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]