Tiszavasvári kézilabdás tehetség az álomvébé csapatában

2019.08.23.

A Tiszavasvári-Balmazújváros-Balatonboglár útvonalat járta be eddigi pályafutása során a fiú U19-es kézilabda-világbajnokság All Star-csapatába választott Kecskés Dániel. A NEKA 17 éves jobbszélsőjével a sikeres vb-ről, az akadémiáról és a céljairól számolt be utanpotlassport.hu

Három intézményt fejlesztenek Tiszavasváriban

2019.08.22.

 A debreceni NNK Kft. végez komplex energetikai fejlesztéseket a városban összesen nettó 71,4 millió forintért – derül ki az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőből tudta meg a szabolcsihir.hu. A projekt keretében az Ifjúság utca 8. szám alatti általános iskola és a Vasvári Pál utcai szociális és gyermekjóléti központ tetején 182-182 napelem panelt telepítenek.

Tragikus ünnep - Emberölés Polgáron

2019.08.22.

Régi haragosával végzett egy férfi a nézőtéren, a koncert a késelés után sem állt le. Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp a Hajdú- Bihari Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát – írta a Bors . A lap egy keddi gyilkossággal kapcsolatban közölt most részleteket.

Pénteken kezdődik a Vidor

2019.08.22.

Ismét rengeteg ingyenes koncert vár ránk Nyíregyháza szívében, na meg az ország legjobb színházi programjai.A Vidor tartja magát az előző évek szisztémájához, és csak a színházi, a kamara színpadi, valamint a dumaszínház előadásai kerülnek majd pénzbe a fesztivál ideje alatt, a koncertek mind ingyenesek lesznek.

Allergia – II. fokú riasztást adtak ki megyénkben

2019.08.22.

A riasztási térképén jól látszik, hogy az elmúlt napokban az ország északi és nyugati peremén kívül mindenhol legalább figyelmeztetés volt érvényben a parlagfű pollenkoncentrációja miatt, térségünkben sok helyen II. fokú riasztást is kiadtak. Az allergiások száma évtizedek óta folyamatosan nő, jelenleg közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben.Közülük majdnem 1 millióan kifejezetten a parlagfűre allergiásak, számukra rossz hír, hogy ez megnöveli a további allergiák kialakulásának esélyét – tájékoztatott Dr. Obbágy Veronika, tüdőgyógyász főorvos.

Tragédia - Elhunyt Lajos Tamás

2019.08.12.

 Szörnyű tragédia árnyékolja be a hétvégi Tiszavasvári–Kótaj megyei másodosztályú bajnoki mérkőzést, amely után elhunyt a hazaiak csapatkapitánya, Lajos Tamás.A harmincéves középpályást a találkozó 68. percében cserélték le, de ekkor még semmi nem utalt arra, hogy tragédia  történhet. Rosszul lett meccs közben Lajos Tamás, a Tiszavasvári 30 éves focistája, és cserét kért. A Szon.hu beszámolja szerint a csapatkapitány ezután a kispadról nézte tovább a megyei II. osztályú meccset, bekísérte társait az öltözőbe, lezuhanyzott, és még a büfé előtt beszélgetett egy ideig a többiekkel.

Házilag barkácsolt szerkezettel vontatott

2019.08.06.

A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki egy házilag barkácsolt szerkezettel vontatott egy vezető nélküli autót. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 1-jén 12 óra 10 perckor, az M3-as autópályán, Tiszaújváros közelében egy román felségjelzésű autó vezetőjével szemben intézkedtek. A jármű egy házilag összeszerelt szerkezettel, sofőr felügyelete nélkül vontatott egy másik autót.

Átverésre figyelmeztet a Penny Market

2019.08.06.

Csalók próbálják átverni – a bankok elleni adathalász-támadáshoz hasonló módszerrel – a netezőket a Penny Market nevében, 85 ezer forintos kupont ajánlva fel nyereményként – írja a napi.hu. Egy klónozott oldalt hoztak létre, amelyen ugyan megtalálható a Penny Market logója, az URL-címből viszont látszik, hogy az nem a boltlánc hivatalos webcíme, csak hasonlít rá.

Fának csapódott egy autó Kisfástanyánál

2019.07.30.

Pályaelhagyásos baleset történt Nagycserkesz és Tiszalök-Kisfástanya között hétfőn délután. A Nyíregyáza.hu információi szerint fának csapódott egy személygépkocsi az említett útszakaszon. A sofőr vélhetően elvesztette uralmát járműve felett és fának csapódott autójával és egy fa tetején állt meg. A helyszínről két sérültet szállítottak kórházba a mentők.  

Harmincegy illegális migránst fogtak Polgáron

2019.07.29.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai július 29-én 9 óra körül az M3-as autópályán EKAR ellenőrzés keretében intézkedés alá akartak vonni egy magyar kisbuszt, melynek vezetője a hatóság felszólítására nem állt meg, hanem megpróbált elhajtani. Az egyenruhásoknak Polgár belterületén sikerült megállítani a magyar sofőr által vezetett gépkocsit, amelyben 31 utas tartózkodott.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]