Tragédia - Elhunyt Lajos Tamás

2019.08.12.

 Szörnyű tragédia árnyékolja be a hétvégi Tiszavasvári–Kótaj megyei másodosztályú bajnoki mérkőzést, amely után elhunyt a hazaiak csapatkapitánya, Lajos Tamás.A harmincéves középpályást a találkozó 68. percében cserélték le, de ekkor még semmi nem utalt arra, hogy tragédia  történhet. Rosszul lett meccs közben Lajos Tamás, a Tiszavasvári 30 éves focistája, és cserét kért. A Szon.hu beszámolja szerint a csapatkapitány ezután a kispadról nézte tovább a megyei II. osztályú meccset, bekísérte társait az öltözőbe, lezuhanyzott, és még a büfé előtt beszélgetett egy ideig a többiekkel.

Házilag barkácsolt szerkezettel vontatott

2019.08.06.

A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki egy házilag barkácsolt szerkezettel vontatott egy vezető nélküli autót. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 1-jén 12 óra 10 perckor, az M3-as autópályán, Tiszaújváros közelében egy román felségjelzésű autó vezetőjével szemben intézkedtek. A jármű egy házilag összeszerelt szerkezettel, sofőr felügyelete nélkül vontatott egy másik autót.

Átverésre figyelmeztet a Penny Market

2019.08.06.

Csalók próbálják átverni – a bankok elleni adathalász-támadáshoz hasonló módszerrel – a netezőket a Penny Market nevében, 85 ezer forintos kupont ajánlva fel nyereményként – írja a napi.hu. Egy klónozott oldalt hoztak létre, amelyen ugyan megtalálható a Penny Market logója, az URL-címből viszont látszik, hogy az nem a boltlánc hivatalos webcíme, csak hasonlít rá.

Fának csapódott egy autó Kisfástanyánál

2019.07.30.

Pályaelhagyásos baleset történt Nagycserkesz és Tiszalök-Kisfástanya között hétfőn délután. A Nyíregyáza.hu információi szerint fának csapódott egy személygépkocsi az említett útszakaszon. A sofőr vélhetően elvesztette uralmát járműve felett és fának csapódott autójával és egy fa tetején állt meg. A helyszínről két sérültet szállítottak kórházba a mentők.  

Harmincegy illegális migránst fogtak Polgáron

2019.07.29.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai július 29-én 9 óra körül az M3-as autópályán EKAR ellenőrzés keretében intézkedés alá akartak vonni egy magyar kisbuszt, melynek vezetője a hatóság felszólítására nem állt meg, hanem megpróbált elhajtani. Az egyenruhásoknak Polgár belterületén sikerült megállítani a magyar sofőr által vezetett gépkocsit, amelyben 31 utas tartózkodott.

Árokba rohant egy autós Tiszavasvárinál

2019.07.29.

Lesodródott az úttestről és árokba hajtott egy személyautó július 28-án, az esti órákban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte a katasztrófavédelem. A baleset a 36-os főút Tiszavasvári és Józsefháza közötti szakaszán történt, a műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltói végezték el. 

Ipari Park létesülhet Bűdön!

2019.07.29.

Ipari övezet létesülhet Tiszavasvári Bűdi városrészén 180 milliós állami támogasással legalább is erre lehet következtetni, a kormány pályázati döntéséinek oldalán olvasható nyilvános információkból. Országszerte már összesen 77 milliárd forintot osztott szét a kormány mintegy 200 ipari parki és további kéttucatnyi ipari területfejlesztésre két EU-pályázatból, hogy ezekkel is támogassa az iparfejlesztési stratégiáját - derül ki a Portfolio összesítéséből. 

Pályázati forrásból újulhat meg a tiszadobi egészségügyi központ

2019.07.28.

A Magyar falu Program részeként az ötezer lélekszám alatti falvakban 186 orvosi rendelő épülhet vagy újulhat meg, összesen 4 milliárd forint értékben.Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a napokban bejelentette: ezúttal a pályázók fele jutott támogatáshoz, ám a kormánybiztos ígéretet tett arra, hogy tekintettel a nagy érdeklődésre, jövőre újra kiírják a pályázatot.

Megszünteti a kormány az OKJ-s rendszert

2019.07.28.

Megszüntetik az egész Országos Képzési Jegyzéket (OKJ) — értesült a Magyar Nemzet. Mint írják: alapszakmákat a jövőre felálló, új rendszerben kizárólag iskolarendszerben lehet majd oktatni, a felnőttképzésben viszont nem lesz korlátozás, annyi specializáció és részszakképesítés jelenhet meg, amennyit a munkaerő­piaci helyzet éppen indokol. 

Október 13-án lesz az önkormányzati választás

2019.07.28.

Október 13-ra tűzte ki az önkormányzati választásokat Áder János államfő. Az erről szóló nyilatkozatot pénteken tették közzé a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján."Demokráciánk erejét, stabilitását a nemzet választójoggal rendelkező polgárainak szabad és felelős akaratnyilvánítása biztosítja. Az 1990-ben megtartott első szabad választások óta minden alkotmányos feltétel adott ahhoz, hogy magunk döntsünk saját sorsunkról, a jelenünket és jövőnket meghatározó kérdésekről" - fogalmazott Áder János.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]