Szorgalmas szúnyogirtás Szorgalmatoson!

2019.07.05.

 A helyi önkormányzat tájékoztatása szerint jogszabályi előírásokkal rendelkező kivitelező cég földi kémiai szúnyoggyérítési munkát végez Szorgalmatos Község Önkormányzatának megbízásából Szorgalmatos közigazgatási területén. A szúnyoggyérítési munkát földi kémiai irtás során az OEK által engedélyezett Deltasect szúnyogirtó szerrel, a meteorológiai körülmények függvényében: 2019. július 08-án este 21.00 órától 04.00 óráig tervezik elvégezni.

Halálos motorbaleset Hajdúnánás és Tiszavasvári között

2019.07.05.

Halálos baleset történt a 3502-es úton, amikor összeütközött egy motoros és egy autós. Azt egyelőre nem tudni, a baleset kinek a hibájából vagy miért történt.A balesetben a motor 32 éves sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom – írja a police.hu oldala. 

Zárva lesz a BŰDI PATIKA!

2019.07.03.

Gutay Tibor gyógyszerész tájékoztatása szerint 2019.07.08. hétfőtől felújítási munkálatok miatt előreláthatólag 2 hétig (2019.07.21-ig) zárva lesz a  Vasvári Pál út 61. sz alatti Arany Kereszt Gyógyszertár (BŰDI PATIKA) ! Június 05-ig (péntekig) zavartalan a gyógyszrekiadás. Ezt követően a városközpontban található másik két patikában (Kabay és Kelp Ilona) válhatják ki a betegek az orvos által felírt recepteket.

Nem tudták mi az áram, mégis lopták

2019.07.03.

A Nyíregyházi Törvényszék felmentette a vád alól azt a tiszavasvári házaspárt, amelynek gyermekét még 2015-ben érte halálos áramütés egy zárlatos hűtőszekrény megérintésekor – tudatta a Kölcsey TV. A vádirat szerint 2015. július 27-én az első- és másodrendű vádlott gyermeke – szabálytalanul vételezett elektromos áram felhasználásával – a zárlatos hűtőszekrény fém alkatrészéhez véletlenül hozzáért, és halálos áramütést szenvedett

Tiszavasvári ORVOSA - Dr. Horay Károly

2019.07.03.

Címzetes főorvosi elsimerést kapott Dr. Horay Károly Tiszavasvári ORVOSA. Erre a címre azok a háziorvosok jogosultak, akik 20 éven keresztül folyamatos körzeti, illetve háziorvosi feladatokat láttak el. Az áldozatos munkájuk elismeréseként a Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezete felkarolta a kezdeményezést, hogy ne csak a jogszabály adjon elismerést, hanem ünnepi rendezvény keretein belül köszönhessék meg a szolgálatot.

Horgász a pácban - Idén nem nyit ki a Kacsás-Tó

2019.07.03.

Hiába várta év eleje óta az idei szezont sok Tiszavasvári horgász.Furcsa ezt leírni júliusban, de a tó idén még egy percet sem volt nyitva. Horgászok körében már kora tavasz óta szóbeszéd volt, hogy valami nagyon nincs rendben a "Kacsás" körül.  Az Alkaloida dolgozói által alapított és 50 éves múlttal rendelkező egyesület (Innen az egyesület neve: Alkaloida "Lombik" Horgász Egyesület) tulajdonában lévő Kacsás Tó és a hozzá tartozó büfét hosszú évek óta vállalkozó(k) üzemeltették bérleti jogviszony alapján. 

Miért éppen Tiszalök? Ülésezett a Megyei Közgyűlés

2019.07.02.

 Rendhagyó módon Tiszalökön tartott kihelyezett ülést a megyei közgyűlés hétfőn. Borítékolni lehetett, hogy a hó eleji megyei közgyűlés napirend előtti felszólalásaiban a múlt heti viharkár szerez elsöprő többséget. Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke felidézte az elmúlt évek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei történéseit:

Semmelweis nap - Címzetes főorvosok lettek

2019.07.02.

A Semmelweis Nap alkalmából július 01-én hétfőn Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Orvosi Kamara díszünnepélyén a Megyeháza dísztermében az alapellátásban végzett több évtizedes munkájuk elismeréseként Dr. Rojkó László és Dr. Nyáguly István címzetes főorvosi oklevelet kaptak. Gratulálunk!

Rideg valóság - Továbbra is mélyponton a tiszavasvári ingatlanpiac

2019.07.01.

A hazai ingatlanpiacot jellemző árak az elmúlt egy év távlatában is magasat ugrottak. Az áremelkedés pedig nemcsak a fővárost, hanem a vidéki nagyvárosokat, településeket is érinti. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is jelentős emelkedést tapasztalhattak a vásárlók. Itt csaknem 20 %-kal nőttek a családi házak átlagos négyzetméter árai idén májusban 2018 májusához képest. Tiszavasváriban olcsóbbak a családi házak, mint a megye más városaiban.A családi házak átlagos négyzetméter árai az elmúlt egy évben sokkal magasabbnak mutatkoztak, mint Tiszavasvári esetében.

Édes teher- Róka Bence a megye legjobb vadásza

2019.07.01.

Róka Bence, a tiszavasvári Szikra Vadásztársaság munkatársa nyerte meg a közelmúltban megyénk hivatásos vadászainak versenyét, így ő szerzett jogot arra, hogy indulhat Szabolcs-Szatmár-Bereg képviseletében az országos döntőben. Az országos megmérettetés július 4-én rendezik meg. Bence a megyei napilapnak adott interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]