Nem tudták mi az áram, mégis lopták

2019.07.03.

A Nyíregyházi Törvényszék felmentette a vád alól azt a tiszavasvári házaspárt, amelynek gyermekét még 2015-ben érte halálos áramütés egy zárlatos hűtőszekrény megérintésekor – tudatta a Kölcsey TV. A vádirat szerint 2015. július 27-én az első- és másodrendű vádlott gyermeke – szabálytalanul vételezett elektromos áram felhasználásával – a zárlatos hűtőszekrény fém alkatrészéhez véletlenül hozzáért, és halálos áramütést szenvedett

Tiszavasvári ORVOSA - Dr. Horay Károly

2019.07.03.

Címzetes főorvosi elsimerést kapott Dr. Horay Károly Tiszavasvári ORVOSA. Erre a címre azok a háziorvosok jogosultak, akik 20 éven keresztül folyamatos körzeti, illetve háziorvosi feladatokat láttak el. Az áldozatos munkájuk elismeréseként a Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezete felkarolta a kezdeményezést, hogy ne csak a jogszabály adjon elismerést, hanem ünnepi rendezvény keretein belül köszönhessék meg a szolgálatot.

Horgász a pácban - Idén nem nyit ki a Kacsás-Tó

2019.07.03.

Hiába várta év eleje óta az idei szezont sok Tiszavasvári horgász.Furcsa ezt leírni júliusban, de a tó idén még egy percet sem volt nyitva. Horgászok körében már kora tavasz óta szóbeszéd volt, hogy valami nagyon nincs rendben a "Kacsás" körül.  Az Alkaloida dolgozói által alapított és 50 éves múlttal rendelkező egyesület (Innen az egyesület neve: Alkaloida "Lombik" Horgász Egyesület) tulajdonában lévő Kacsás Tó és a hozzá tartozó büfét hosszú évek óta vállalkozó(k) üzemeltették bérleti jogviszony alapján. 

Miért éppen Tiszalök? Ülésezett a Megyei Közgyűlés

2019.07.02.

 Rendhagyó módon Tiszalökön tartott kihelyezett ülést a megyei közgyűlés hétfőn. Borítékolni lehetett, hogy a hó eleji megyei közgyűlés napirend előtti felszólalásaiban a múlt heti viharkár szerez elsöprő többséget. Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke felidézte az elmúlt évek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei történéseit:

Semmelweis nap - Címzetes főorvosok lettek

2019.07.02.

A Semmelweis Nap alkalmából július 01-én hétfőn Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Orvosi Kamara díszünnepélyén a Megyeháza dísztermében az alapellátásban végzett több évtizedes munkájuk elismeréseként Dr. Rojkó László és Dr. Nyáguly István címzetes főorvosi oklevelet kaptak. Gratulálunk!

Rideg valóság - Továbbra is mélyponton a tiszavasvári ingatlanpiac

2019.07.01.

A hazai ingatlanpiacot jellemző árak az elmúlt egy év távlatában is magasat ugrottak. Az áremelkedés pedig nemcsak a fővárost, hanem a vidéki nagyvárosokat, településeket is érinti. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is jelentős emelkedést tapasztalhattak a vásárlók. Itt csaknem 20 %-kal nőttek a családi házak átlagos négyzetméter árai idén májusban 2018 májusához képest. Tiszavasváriban olcsóbbak a családi házak, mint a megye más városaiban.A családi házak átlagos négyzetméter árai az elmúlt egy évben sokkal magasabbnak mutatkoztak, mint Tiszavasvári esetében.

Édes teher- Róka Bence a megye legjobb vadásza

2019.07.01.

Róka Bence, a tiszavasvári Szikra Vadásztársaság munkatársa nyerte meg a közelmúltban megyénk hivatásos vadászainak versenyét, így ő szerzett jogot arra, hogy indulhat Szabolcs-Szatmár-Bereg képviseletében az országos döntőben. Az országos megmérettetés július 4-én rendezik meg. Bence a megyei napilapnak adott interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.

Tiszaeszlár - Háromszor törtek be ugyan oda

2019.07.01.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves és egy 17 éves tiszaeszlári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a két fiatal férfi az elmúlt két hétben három alkalommal tört be egy tiszaeszlári lakatlan házba, ahonnan elektromos háztartási gépeket, különféle műszaki cikket és szeszes italokat tulajdonítottak el.

Jobb későn, mint soha - Megnősült Tiszavasvári Polgármestere

2019.06.29.

Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt Szőke Zoltán, Tiszavasvári első embere, amely szerint június 28-án megnősült. Akik felkapnák a fejüket, hogy talán történt-e valami az eddigi kapcsolatával, azokat gyorsan megnyugtatjuk, nem történt semmi. Csupán annyi, hogy Draviczky Erikát eddigi kedvesét vette el feleségül, akivel, mint fogalmazott: "28 éve társak vagyunk, 28 év után örök hűséget fogadtunk".

Nyári diákmunka: sokan élnek a lehetőséggel

2019.06.28.

Hat éve indult és egyre népszerűbb a középiskolások, főiskolások és egyetemisták körében a nyári diákmunka. Napi hat órában, fizetésért önkormányzatoknál, önkormányzati cégeknél, a mezőgazdaságban, turisztikai-vendéglátó területen vállalhatnak munkát. Mindehhez az idén a kormány 3,6 milliárd forintot ad, amiből 650 millió forint a megyébe jutott.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]