Tiszaeszlár - Háromszor törtek be ugyan oda

2019.07.01.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves és egy 17 éves tiszaeszlári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a két fiatal férfi az elmúlt két hétben három alkalommal tört be egy tiszaeszlári lakatlan házba, ahonnan elektromos háztartási gépeket, különféle műszaki cikket és szeszes italokat tulajdonítottak el.

Jobb későn, mint soha - Megnősült Tiszavasvári Polgármestere

2019.06.29.

Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt Szőke Zoltán, Tiszavasvári első embere, amely szerint június 28-án megnősült. Akik felkapnák a fejüket, hogy talán történt-e valami az eddigi kapcsolatával, azokat gyorsan megnyugtatjuk, nem történt semmi. Csupán annyi, hogy Draviczky Erikát eddigi kedvesét vette el feleségül, akivel, mint fogalmazott: "28 éve társak vagyunk, 28 év után örök hűséget fogadtunk".

Nyári diákmunka: sokan élnek a lehetőséggel

2019.06.28.

Hat éve indult és egyre népszerűbb a középiskolások, főiskolások és egyetemisták körében a nyári diákmunka. Napi hat órában, fizetésért önkormányzatoknál, önkormányzati cégeknél, a mezőgazdaságban, turisztikai-vendéglátó területen vállalhatnak munkát. Mindehhez az idén a kormány 3,6 milliárd forintot ad, amiből 650 millió forint a megyébe jutott.

Trónjára ültette a Slayer-t a fanatikus kárpitos

2019.06.26.

A közelmúltban ismét trónjára ültette a Slayer zenekart a tiszavasvári kárpitos Obsitos Attila, aki újabb ajándékkal kedveskedett az együttes magyarországi fellépésén. Attila nagy lelkesedéssel készült, szerette volna egy újabb emlékezetes ajándékkal meglepni kedvenc zenekarát. Három esztendeje a soproni VOLT Fesztiválra egy trónnal, valamint három székkel és egy, a zenekar logóját viselő asztallal érkezett a fanatikus kárpitos.

Szőke Zoltán - Kész a folytatásra

2019.06.26.

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő a napokban sajtótájékoztatón közölte: a Fidesz ismeri és elismeri a fejlődési pályára állított Tiszavasvári első emberének érdemeit, éppen ezért az őszi önkormányzati választáson  ismét polgármesternek jelöli Szőke Zoltánt - hangzott el a tájékoztatatón.

Zöldebb város lehet Tiszavasvári

2019.06.26.

Zöldfelületekkel gazdagodhat Tiszavasvári központja 350 millió forint pályázati forrásból jelentették be a napokban a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatón. A település központjában, energetikai felújítás elé néz a Találkozások Háza, korszerűsíteni fogják (újra?) a városi piacot, kilencven férőhelyes parkolót alakítanak ki a strandfürdő környékén, valamint sportközpont épül műfüves pályával és kiszolgálóhelyiségekkel.

Aranyat loptak - Vasváriba vezettek a szálak

2019.06.26.

A nyomozás adatai szerint a feltételezett elkövető átmászott az ingatlan kerítésén, majd betört a lakásba, ahonnan arany ékszereket lopott. A rendőrségre 2018. október 7-én 12 óra körül arról érkezett bejelentés, hogy betörtek egy Balmazújváros, Szántó Kovács utcai ingatlanba. Az egyenruhások a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, amely során látókörükbe került egy 23 éves tiszavasvári lakos.

Regisztrálja kétkerekű kedvencét

2019.06.26.

 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai BikeSafe kerékpár-regisztrációra várják az érdeklődőket 2019. július 23-án Tiszavasváriba a Találkozások Háza előtti téren 9-12 óra között. A helyi lakosoknak itt nyílik lehetőségük  biciklijeik ingyenesen regisztrálására. Az országos nyilvántartási rendszerbe történő bekerüléshez a rendőrök lefotózzák a jelentkezők kerékpárjait, majd rögzítik a járművek egyedi jellemzőit, és a tulajdonosok adatait.  A regisztrációhoz a kerékpáron kívűl személyiazonosító van szükség!

Csillagvizsgáló - Girincsi Fruzsina

2019.06.26.

Részletes interjúban számol be a Magyarjazz.hu az EGYKOR tiszavasvári diák Girincsi Fruzsina eddigi pályafutásáról. A "Csillagvizsgálóban" mindig egy fiatal tehetség kap bemutatkozási lehetőséget. Girincsi Fruzsina idén fog diplomázni a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán. Az idei első Harmónia Jazzműhely Jazz-Csillagvizsgáló koncertjén Fruzsina volt az egyik, aki telt ház előtt mutatkozhatott be. 

Bővítette gyártókapacitását a Jármű Zrt. Tiszavasváriban

2019.05.30.

Hazai és uniós támogatás segítségével, csaknem 402 millió forintból bővítette gyártókapacitását a vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények gyártásával foglalkozó Járműszerelvényt Gyártó (Jármű) Zrt. Tiszavasváriban - írja az MTI a társaság közlése nyomán.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]