Kivonják a forgalomból a Calcium-Sandoz pezsgőtablettát

2018.09.21.

Az összes Calcium-Sandoz pezsgőtablettát kivonják a forgalomból, mert korábban a készítmény négy gyártási tételénél határérték feletti szennyezést találtak Egyes tételeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet vont ki a forgalomból, mivel mérések alapján bebizonyosodott, hogy a megengedettnél magasabb volt az ólomtartalmuk - tudta meg az InfoRádió.

Energetikai korszerűsítés a Váciban

2018.09.19.

Az megnyerte, ez visszaadta. Ez újra megpályázta, megnyerte és megcsinálta. Nagyjából így lehet röviden leírni az elmúlt 8 év alatt történteket a felújítás kapcsán. A tiszavasvári gimnázium tanulói és dolgozói a saját bőrükön érezhetik a korszerűsítés megannyi előnyét. Leszigetelték a tetőt, a külső falat, két modern kazánt állítottak szolgálatba, megtörtént a radiátorok és csővezetékek cseréje, napelemes egységet, új parkolóhelyeket kaptunk, mozgássérült mosdót alakítottak ki, 120 nyílászáró újult meg a hátsó oldalon, majd kívül-belül kifestették az intézményünket ..

200 új munkahely Tiszaújvárosban

2018.09.14.

A Mol-csoport aláírta a ThyssenKrupp Industrial Solutions AG képviselőivel az 1,2 milliárd euróból (390 milliárd forint) létrehozandó poliolüzem tervezési, beszerzési és kivitelezési feladataihoz kapcsolódó szerződéseket, amellyel utolsó szakaszába lépett a vállalat történetének legnagyobb organikus beruházása – tájékoztatta sajtótájékoztatóját megelőzően az olajipari társaság szerdán az MTI-t

Mákunk van - új üzem létesült Tiszavasváriban

2018.09.12.

A napokban adták át a Sotiva Seed Kft. 170 millió forint értékű beruházással létrehozott máktisztító üzemét Tiszavasváriban. Az eseményen Nagy István agrárminiszter elmondta, a tárca nemrégiben egy 50 milliárd forint keretösszegű pályázati felhívást tett közzé, amelyből 40 milliárd forintot az élelmiszer-feldolgozás korszerűsítésére, a fennmaradó 10 milliárd forintot pedig a bor- és szőlőágazat fejlesztésére lehet felhasználni.

Néhány ok, amiért sokan külföldön vállalnak munkát!

2018.08.19.

Napjainkban rengetegen kimennek külföldre dolgozni. Az általános közvélemény szerint Magyarországon nem fizetik meg eléggé a munkavállalókat, és ez a legfőbb ok, amiért oly sokan elhagyják az országot. Azonban nemcsak emiatt vállalnak el sokan külföldi munkát. A fizetés már a legkevesebb, leginkább azért vándorolnak el sokan, mert a munkavállalók úgy érzik, nem becsülik meg őket eléggé a munkáltatók, ráadásul nincs jövőképük az országban.

Léalma termés van, ár nincs

2018.08.14.

Méltatlan helyzetbe hozza a termelőket az ipari alma kirívóan alacsony ára, mivel a jelenlegi kilogrammonként 13 forintos felvásárlási ár mellett a termelők önköltsége, így a betakarítás és a beszállítás költsége sem térül meg - közölte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) hétfőn az MTI-vel.

Hogyan építsünk karriert egyszerűen?

2018.07.11.

Először is olyan munkahelyet kell találnunk, amely minden elvárásunknak megfelel, ilyenből azonban kevés van. Van olyan lehetőség is, hogy a hobbinkat műveljük olyan szinten, hogy abból vállalkozást építsünk ki, ehhez azonban egyedinek kell lenni a területen. A tökéletes munkahely olyan állást kínál, amellyel önmagunkat is megvalósíthatjuk, nem csak a céljainkat.

Az informatika nyelve

2018.06.24.

Az informatika egy olyan terület, amely pár éve az internethasználat és a modern technika központúsága miatt hiányszakma volt, már azonban túljelentkezés lett rá jellemző. Az informatika minden, amit a fejlődés szó jelenthet, ugyanis ez a jövő legnagyobb húzóága. Minden ügyintézés, minden tevékenység már az interneten zajlik, ez alól kivételt képeznek az alap szükségletek kielégítései.

Tovább tartanak nyitva a NAV központi ügyfélszolgálatai

2018.05.15.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal meghosszabbította a budapesti és a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatai nyitva tartását május 22-ig, a személyi jövedelemadóról szóló bevallások leadási határidejéig.

Hatékony vállalatépítés Hatvan városában

2018.04.20.

Manapság a HR-esek olyan összetett szűrőrendszert alkalmaznak az önéletrajzok mérlegeléséhez, hogy pályázóként egy sor elbizonytalanodásra adó ok merülhet fel, vajon a miénkben tartalmilag szerepel-e minden releváns szakmai információ, vagy az igazolványképet szúrtuk-e be esetleg előnytelenül. Bár azzal, hogy sikeres felvételt nyertünk, olykor igencsak összetett munkát követel a munkaadó szempontjából is.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]