Újra járható a 36-os számú főút

2018.03.18.

A Rendőrség által délután 15.03-kor kiadott tájékoztatás szerint újra járható 36-os számú főút valamint a 3612-es számú út Tiszalök irányába. Mindkét irányból rendőri irányítás nélkül halad a forgalom. A Rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a hóátfúvásokra és az erős széllökésekre, melyek következtében jelentősen nőhet a balesetek kialakulásának kockázata! A megváltozott időjárási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Friss információk: Továbbra is zárva 36-os

2018.03.18.

A rendőrség továbbra is óvatosságra inti a járművezetőket! Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a 38-as számú főúton rendőri irányítás nélkül, magától halad a forgalom. A 36-os számú főút Nagycserkesz és Tiszavasvári közötti szakasza, valamint a 3612-es számú út a Tamásbokori elágazástól Tiszalökig  hóátfúvás miatt továbbra is le van zárva.

Új autót kaptak a Tiszavasvári polgárőrök

2018.03.17.

Gépkocsikat adtak át a polgárőrségnek Nyíregyházán – közölte a megyei rendőrfőkapitányság. Farkas József r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány 14 gépkocsit adott át, 13 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Polgárőr Egyesületnek köztük a Tiszavasvári Polgárörség részére is.

„Esély Otthon” - A hetedik te magad légy!

2018.03.13.

A Tiszavasvári Önkormányzat sikeres pályázatot nyújtott be az  EFOP-1.2.11-16 kódszámú „Esély Otthon” című felhívásra. Komplex beavatkozások megvalósítása a fiatalok elvándorlásának csökkentése érdekében Tiszavasváriban” című projekt keretében az alábbi tevékenységek megvalósítását vállalta az önkormányzat.

Rendőrök csaptak le a tiszavasvári drogdílerre

2018.03.06.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Alex 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozók március 2-án tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, melynek során 24,3 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az előzetes szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot, valamint a forgalmazásából származó készpénzt találtak és foglaltak le.

Tűzoltó leszek...

2018.02.16.

„A családomban nem volt még tűzoltó… én szeretnénk hagyományt teremteni belőle. A jövőmet mindenképpen ebben a csapatban képzelem el” – mondta el Mizsik Nándor, a Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság korábbi önkéntes tagja. Ő az egyik a huszonnégy jelentkezőből, aki sikeresen vizsgázott tűzoltóként.

Precedens értékű ítélet a műhibaperben!

2018.02.13.

Megnyerte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórházzal szembeni kártérítési pert az a Tiszavasvári házaspár, akiknek a lányuk 23 évesen szenvedett egy életre szóló károsodást egy rutinműtét következtében. A Debreceni Ítélőtábla másodfokon 99 milliót ítélt meg a családnak – írja a Blikk.

Személygépkocsik ütköztek Tiszavasváriban

2018.02.09.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Tiszavasváriban, a Honfoglalás és a Honvéd utcák kereszteződésében, ahol az ütközés következtében az egyik jármű egy távközlési oszlopnak csapódott. Személyi sérülés nem történt.

Üzen a szolgáltató, ha jön a kukás autó

2018.02.09.

Az év elején kiküldött hulladék-szállítási naptár ellenére még ma is sokan az utolsó pillanatban szembesülnek azzal - a családi házas övezetekben -, hogy melyik szelektív gyűjtőedényt kellett volna kitenni ahhoz, hogy elszállítsa a szolgáltató. Ennek a bizonytalanságnak azonban hamarosan vége szakad, hiszen a Térségi Hulladék-gazdálkodási Kft., egy új, országosan is egyedülálló, saját fejlesztésű telefonalkalmazással fogja megoldani a feledékenyek problémáját - tudta meg a 99.4 Sunshine FM.

Elérte megyénket is az influenzajárvány

2018.01.29.

Elérte megyénket is az influenzajárvány. A nyíregyházi járásban már meghaladta az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma a járványküszöböt, amely százezer lakosra vetítve 150 megbetegedést jelent. Az országban jelen van a vírus ‘A’ és ‘B’ törzse is, a laboratóriumok többségében a B törzset mutatták az eddigi mintákban.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]