Csokitojás a szabályosan közlekedőknek

2018.03.29.

A hétvégén a Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai tartottak fokozott közlekedési ellenőrzést. A közúti kontroll elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére irányult. A rendőröknek összesen 24 esetben kellett közigazgatási hatósági eljárást kezdeményezniük biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Ünnepi hulladékszállítási rend

2018.03.27.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. a Húsvéti ünnep körüli hulladékszállítás kapcsán tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy március 30-án, (Nagypénteken) a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik. Az április 2-i (Húsvét hétfői) körzetből március 31-én (szombaton) szállítja el a hulladékot. A Hulladékudvarok, valamint a Regionális Hulladékkezelő Üzem március 30-án, 31-én és április 2-án zárva tartanak.

Izzott a kémény Tiszavasváriban

2018.03.27.

Kéményben lerakodott korom izzott Tiszavasváriban, a Báthori utcában. A tiszavasvári és a hajdúnánási tűzoltók kiérkezése előtt a ház tulajdonosa egy kerti slaggal a tüzet eloltotta. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el a lerakodott kormot. Az ingatlan fűthető maradt más módon - mondta el Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Választás 2018: Íme a jelöltek listája!

2018.03.21.

Összesen 129 jelöltet vettek nyilvántartásba Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az országgyűlési választásra – nézze meg, hogy választókerületünkben kire lehet szavazni. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. számú OEVK (Nyíregyháza) 21 jelölt neve szerepel a listán, amely még változhat, például visszalépések miatt.

Vasárnap óraátállítás

2018.03.20.

Március 25-én (vasárnap) a nyári időszámítás kezdete miatt hajnali 2-ről 3-ra kell állítani az órákat, azaz veszítünk egy órát. A nyári időszámítás március utolsó vasárnapjától október utolsó vasárnapjáig tart. Európában a franciák alkalmazták először az óraátállítást még 1976-ban. Az energiahiány és a spórolás lehetősége miatt terjedt el. Magyarországon az óraátállítást 1980-ban vezették be.

Újra járható a 36-os számú főút

2018.03.18.

A Rendőrség által délután 15.03-kor kiadott tájékoztatás szerint újra járható 36-os számú főút valamint a 3612-es számú út Tiszalök irányába. Mindkét irányból rendőri irányítás nélkül halad a forgalom. A Rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét a hóátfúvásokra és az erős széllökésekre, melyek következtében jelentősen nőhet a balesetek kialakulásának kockázata! A megváltozott időjárási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Friss információk: Továbbra is zárva 36-os

2018.03.18.

A rendőrség továbbra is óvatosságra inti a járművezetőket! Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a 38-as számú főúton rendőri irányítás nélkül, magától halad a forgalom. A 36-os számú főút Nagycserkesz és Tiszavasvári közötti szakasza, valamint a 3612-es számú út a Tamásbokori elágazástól Tiszalökig  hóátfúvás miatt továbbra is le van zárva.

Új autót kaptak a Tiszavasvári polgárőrök

2018.03.17.

Gépkocsikat adtak át a polgárőrségnek Nyíregyházán – közölte a megyei rendőrfőkapitányság. Farkas József r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány 14 gépkocsit adott át, 13 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Polgárőr Egyesületnek köztük a Tiszavasvári Polgárörség részére is.

„Esély Otthon” - A hetedik te magad légy!

2018.03.13.

A Tiszavasvári Önkormányzat sikeres pályázatot nyújtott be az  EFOP-1.2.11-16 kódszámú „Esély Otthon” című felhívásra. Komplex beavatkozások megvalósítása a fiatalok elvándorlásának csökkentése érdekében Tiszavasváriban” című projekt keretében az alábbi tevékenységek megvalósítását vállalta az önkormányzat.

Rendőrök csaptak le a tiszavasvári drogdílerre

2018.03.06.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Alex 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozók március 2-án tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, melynek során 24,3 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az előzetes szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot, valamint a forgalmazásából származó készpénzt találtak és foglaltak le.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]