12 év fegyházbüntetés vár a Tiszavasvári pedofilra

2016.09.21.

  A Debreceni Ítélőtábla szeptember 21-én helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét és 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Tiszavasvári pedofilt. A vádlott, N. Viktor és családja 2012-ben ismerkedett meg Tiszavasváriban a gyermekkorú sértett családjával. Egyre szorosabb baráti kapcsolat alakult ki a két család között. Rendszeresen jártak egymáshoz családi, baráti összejövetelekre. A sértett szülei többször elengedték a sértettet a vádlottal kézilabda meccsre vagy egy telephelyre az azt őrző kutyákat megetetni.

A Kenyérgyári holtágba csúszott egy kisbusz Tiszalökön!

2016.09.16.

  A holt Tiszába csúszot egy kisbusz péntek hajnalban Tiszalökön, a kenyérgyári holtágnál tájékoztatott Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók drótkötél, búvárok, valamint egy daru segítségével emelték ki a balesetet szenvedett járművet.

Folyt.köv... Lelkészbeiktatás Tiszavasváriban

2016.09.13.

  Szeptember 11-én iktatták be a tiszavasvári és szorgalmatosi református gyülekezetek lelkipásztori tisztségébe Szvoren Attilát. Az igehirdetés szolgálatát dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke látta el. Szvoren Attila megválasztott lelkipásztort dr. Gaál Sándor, a Nyírségi Református Egyházmegye esperese iktatta be.

Fényes nappal csaptak le az uzsorásra Tiszavasváriban

2016.09.08.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya uzsora- bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Jenő 45 éves tiszavasvári lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi a lakókörnyezetében, nehéz anyagi körülmények között élő emberek rászorult helyzetét kihasználva számukra uzsorakamatra adott kölcsön különböző pénzösszegeket.

Garázdaság miatt vették őrizetbe

2016.09.07.

  Kiabált és zavarta a rendőri intézkedést a tiszavasvári férfi. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 49 éves helyi lakost. A férfi 2016. szeptember 6-án Tiszavasvári belterületén kiabált és egy rendőri intézkedést folyamatosan megzavart, melyet többszöri felszólítás ellenére sem fejezett be.

Parlamenti képviselőből közmunka vezető

2016.08.05.

  Pestiesen szólva: ilyen is csak itt (Tiszavasváriban) történhet meg. A múlt hónap közepétől ugyanis új vezetője van a Tiszavasvári Közmunka programnak. A korábban Jobbik színeiben parlamenti képviselő Zagyva Gyula több évtizedes vezetői tapasztalattal ígéri: nem csupán munkára bír minden közmunkást, de látványos és értékteremtő eredményeket is elér – olvasható a Vasvári Hírmondó legutóbbi számában.

Lopott árammal okozták gyermekük halálát Tiszavasváriban

2016.08.02.

  Gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt a férfit és nőt, akinek hároméves fia halálos áramütést szenvedett a tiszavasvári lakásukban lévő, lopott árammal működtetett zárlatos hűtőszekrény miatt – közölte a főügyészség sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Közmunka adok – kapok?

2016.08.01.

  Egymásnak feszült az elmúlt napokban több fronton is Tiszavasvári polgármestere és a városháza épületében egy emelettel fentebb székelő kormányzati szerv, a Járási Hivatal vezetője. Fülöp Erik azt sérelmezi, hogy a város érdekeivel ellentétesen a közmunkaprogramra szégyent hozó, onnan már többször (alkoholfogyasztás vagy a munkaterület rendszeres elhagyása miatt) elbocsátott, nemkívánatos személyeket közvetít ki a Járási Hivatal.

Közmunkások: Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret...

2016.07.25.

  A közfoglalkoztatottak körében is toboroz a Magyar Honvédség, de a jelentkezés önkéntes: sem a megjelenés, sem a szerződéskötés nem kötelező – szögezte le a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében. A hétvégén elsőként a Kisalföld.hu írt arról, hogy a Magyar Honvédség toborzásán kötelező a megjelenés. Ha megfelelnek, akkor szerződéses katonák lehetnek.

Parkoló autókból lopott - biztonsági kamera lebuktatta

2016.07.23.

  Egy tiszavasvári asszony 2016. július 20-án napközben azt vette észre, hogy valaki a lakása előtt lezáratlanul parkoló gépkocsijában kutat. A fiatal elszaladt, a nő autójával utána ment, kérdőre vonta a fiút, aki egy csomag kávét, egy zacskó gumicukrot, egy testápolót és némi aprót adott elő, majd távozott.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]