Rendkívüli nyitva tartás a Kormányablakokban

2016.09.29.

  A Tiszavasvári Járási Hivatal közleményben tudatta, hogy a 2016. október 2-ai népszavazással összefüggésben a Tiszavasvári és Tiszalöki Kormányablak Osztálya ezen a hétvégén rendhagyó nyitva tartással várja ügyfeleit. A rendkívüli nyitva tartás akalmával intézhető ügyek köre kizárólag az ideiglenes  személyazonosító igazolvány kiállítására, valamint a lakcímigazolvány pótlására korlátozódik, egyéb ügyek intézésére a két napon nincsen mód.

Januártól végleg megszűnik a KLIK és a Tiszavasvári Tankerület

2016.09.26.

  Januártól országosan megszűnik a sok kritikát kapott KLIK így ezzel párhuzamosan a Tiszavasvári Tankerület is. Az iskolák fenntartását és működtetését az állam vállalja magára 2017. január 1-jétől. Ezzel egy időben a KLIK helyett országszerte 58 tankerület jön létre, megyénkben Nyíregyházán, Kisvárdán, illetve Mátészalkán - tájékoztattta Dr. Vinnai Győző a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Sajtószolgálatot.

12 év fegyházbüntetés vár a Tiszavasvári pedofilra

2016.09.21.

  A Debreceni Ítélőtábla szeptember 21-én helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét és 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Tiszavasvári pedofilt. A vádlott, N. Viktor és családja 2012-ben ismerkedett meg Tiszavasváriban a gyermekkorú sértett családjával. Egyre szorosabb baráti kapcsolat alakult ki a két család között. Rendszeresen jártak egymáshoz családi, baráti összejövetelekre. A sértett szülei többször elengedték a sértettet a vádlottal kézilabda meccsre vagy egy telephelyre az azt őrző kutyákat megetetni.

A Kenyérgyári holtágba csúszott egy kisbusz Tiszalökön!

2016.09.16.

  A holt Tiszába csúszot egy kisbusz péntek hajnalban Tiszalökön, a kenyérgyári holtágnál tájékoztatott Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók drótkötél, búvárok, valamint egy daru segítségével emelték ki a balesetet szenvedett járművet.

Folyt.köv... Lelkészbeiktatás Tiszavasváriban

2016.09.13.

  Szeptember 11-én iktatták be a tiszavasvári és szorgalmatosi református gyülekezetek lelkipásztori tisztségébe Szvoren Attilát. Az igehirdetés szolgálatát dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke látta el. Szvoren Attila megválasztott lelkipásztort dr. Gaál Sándor, a Nyírségi Református Egyházmegye esperese iktatta be.

Fényes nappal csaptak le az uzsorásra Tiszavasváriban

2016.09.08.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya uzsora- bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Jenő 45 éves tiszavasvári lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi a lakókörnyezetében, nehéz anyagi körülmények között élő emberek rászorult helyzetét kihasználva számukra uzsorakamatra adott kölcsön különböző pénzösszegeket.

Garázdaság miatt vették őrizetbe

2016.09.07.

  Kiabált és zavarta a rendőri intézkedést a tiszavasvári férfi. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 49 éves helyi lakost. A férfi 2016. szeptember 6-án Tiszavasvári belterületén kiabált és egy rendőri intézkedést folyamatosan megzavart, melyet többszöri felszólítás ellenére sem fejezett be.

Parlamenti képviselőből közmunka vezető

2016.08.05.

  Pestiesen szólva: ilyen is csak itt (Tiszavasváriban) történhet meg. A múlt hónap közepétől ugyanis új vezetője van a Tiszavasvári Közmunka programnak. A korábban Jobbik színeiben parlamenti képviselő Zagyva Gyula több évtizedes vezetői tapasztalattal ígéri: nem csupán munkára bír minden közmunkást, de látványos és értékteremtő eredményeket is elér – olvasható a Vasvári Hírmondó legutóbbi számában.

Lopott árammal okozták gyermekük halálát Tiszavasváriban

2016.08.02.

  Gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt a férfit és nőt, akinek hároméves fia halálos áramütést szenvedett a tiszavasvári lakásukban lévő, lopott árammal működtetett zárlatos hűtőszekrény miatt – közölte a főügyészség sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Közmunka adok – kapok?

2016.08.01.

  Egymásnak feszült az elmúlt napokban több fronton is Tiszavasvári polgármestere és a városháza épületében egy emelettel fentebb székelő kormányzati szerv, a Járási Hivatal vezetője. Fülöp Erik azt sérelmezi, hogy a város érdekeivel ellentétesen a közmunkaprogramra szégyent hozó, onnan már többször (alkoholfogyasztás vagy a munkaterület rendszeres elhagyása miatt) elbocsátott, nemkívánatos személyeket közvetít ki a Járási Hivatal.

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]