Közmunkások: Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret...

2016.07.25.

  A közfoglalkoztatottak körében is toboroz a Magyar Honvédség, de a jelentkezés önkéntes: sem a megjelenés, sem a szerződéskötés nem kötelező – szögezte le a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében. A hétvégén elsőként a Kisalföld.hu írt arról, hogy a Magyar Honvédség toborzásán kötelező a megjelenés. Ha megfelelnek, akkor szerződéses katonák lehetnek.

Parkoló autókból lopott - biztonsági kamera lebuktatta

2016.07.23.

  Egy tiszavasvári asszony 2016. július 20-án napközben azt vette észre, hogy valaki a lakása előtt lezáratlanul parkoló gépkocsijában kutat. A fiatal elszaladt, a nő autójával utána ment, kérdőre vonta a fiút, aki egy csomag kávét, egy zacskó gumicukrot, egy testápolót és némi aprót adott elő, majd távozott.

Kertesben lakik? Nincs hátraléka? Komposztáljon!

2016.07.14.

  Tiszavasvári Önkormányzata közleményében arról tájékoztatta a lakosságot, hogy megérkeztetek a pályázati forrásból beszerzett 300-l-es zöldhulladék komposztálására szolgáló edények. Az edények  térítésmentes átvételére és használatára kizárólag azok  a tiszavasvári kertes családi házban élő ingatlantulajdonosok jogosultak,akik a hulladék szolgáltató  kimutatása  alapján  nem,  vagy  maximum  egy negyedéves (5000 Ft alatti) hulladékdíj-hátralékkal rendelkeznek.

Előzetesben a tiszavasvári drogdíler

2016.06.30.

  Új, pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel gyanúsítanak egy tiszavasvári férfit, akit a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán előzetes letartóztatásba helyezett.A gyanúsítottal szemben azért indult nyomozás, mert 2016-ban Tiszavasváriban rendszeresen értékesített herba néven ismert, új pszichoaktív anyagnak minősülő növényi származékot. Egy adagért 500 forintot kért. A gyanúsítottnak állandó munkahelye nincs, munkából származó rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, büntetett előéletű, és jelenleg is folyamatban van vele szemben büntetőeljárás

Zsaruk csaptak le a tiszavasvári dílerre

2016.06.23.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai tartottak házkutatást egy tiszavasvári magánlakásban 2016. június 22-én. A rendőrség adatai szerint a házat rendszeresen keresték fel a környékbeli fiatalok azért, hogy ott új pszichoaktív anyagot vásároljanak. A rendőrök a házban 16,8 gramm adagonként kicsomagolt zöld növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt adatai szerint új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

Tömegbalhé: 200 ember feszült egymásnak a majorosi városrészen

2016.06.21.

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. június 20-án 20 óra 2 perckor Tiszavasváriból érkezett bejelentés, hogy a Szarvas és az Erdő utcákban többen hangoskodnak. A rendőrök mintegy kétszáz embert találtak a megadott helyszínen, akikről kiderült, hogy két egymással ellenséges viszonyban álló család tagjai.

Nőt bántalmazott, majd egy hűtőt vert szét

2016.06.10.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség, magánlaksértés vétség és testi sértés vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves helyi férfi ellen. A gyanúsított 2016. június 7-én bement egy tiszavasvári lakóház udvarára, ahol egy hűtőszekrény szétvert, és annak fém, valamint lemez darabjait egy felvásárló telepre szállította.

Zugfőzdére bukkantak Tiszavasváriban

2016.06.08.

  Illegális szeszfőzdére bukkantak a pénzügyőrök Tiszavasváriban. A gyümölcslepárló üzemet ingatlanának egyik melléképületében alakította ki egy férfi. Az ellenőrzéskor előkerült 240 liter lefőzött szeszes ital is. A férfi elismerte, hogy az eszközök, valamint az ital is az övé.

Forgalmi akadály 36-os úton - tűzoltók segítettek

2016.06.03.

  Kidőlt fa eltávolításhoz kérték a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók segítségét csütörtök délelőtt a 36-os számú főúton, a 18-as kilométernél, Tiszavasvári közelében, ahol az úttestre borult fa forgalmi akadályt képzett. Személyi sérülés nem történt.

Több száz tűzoltó Tiszavasváriban

2016.05.29.

  Szombaton rendezték meg Tiszavasváriban, a városi sportpályán a Szabolcs Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség, valamint Tiszavasvári Város Önkormányzata szervezésében a megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóversenyt.

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]