Szermentesen átfutottak

2016.05.17.

  Szerdai szakaszán Nyíregyházáról indult és Tiszavasváriba érkezett a Drogmentes Maraton csapata. Rendőri felvezetés mellett tekerték le a két város közti távot,ahol a városhatártól a városközpontig futók egészítték ki a sportolókat.Németh Gergő előadásában a különböző stimuláló szerek hatásáról ártalmairól beszélt.

Egy nap két elfogás - Őrizetbe vételek Tiszavasváriban

2016.05.10.

  Kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával vett őrizetbe egy 50 éves férfit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a kocsmából hazatérő gyanúsított tiszavasvári lakásukban 2016. május 7-én anyját,feleségét és lányát bántalmazta. A könnyű sérüléseket szenvedett nők elmondása alapján a férfi nem először verte meg őket, de eddig nem fordultak a hatósághoz.

Kerékpárlopás Tiszavasváriban: Gyors volt a rabló, de a rendőr is.

2016.05.09.

  Lezáratlanul hagyta kerékpárját egy áruház parkolójában egy asszony Tiszavasváriban 2016. május 5-én dél körül. Csak kis időre ment be az üzletbe, de mire kijött, ellopták biciklijét. A járőrök perceken belül előállították a feltételezett elkövetőt. A 17 éves helybeli fiatal a rendőrautót meglátva leugrott a lopott kerékpárról, és futva próbált elmenekülni, de az egyenruhások gyorsabbak voltak.

Csalással szerezte meg férje fizetését egy tiszavasvári nő

2016.05.05.

  Saját bankszámlaszámára utaltatta férje fizetését a tiszavasvári nő. Vádemeléssel már az ügyészségnél jár az ügy. T. Lászlóné 2014 decemberében faxon kérte válófélben lévő férje munkáltatóját, hogy a férfi fizetését ne a korábban megadott bankszámlaszámra utalják egy másikra -írja a police.hu.

Országos politikai karrierbe kezdhet Fülöp Erik

2016.05.05.

  Országos politikai "karrierbe" kezdhet Fülöp Erik Tiszavasvári regnáló polgármestere miután Janiczak Dávidot, Ózd, Fülöp Erik, Tiszavasvári és Toroczkai Lászlót, Ásotthalom polgármesterét nevezte meg Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt megüresedő alelnöki posztjaira saját jelöltjeként. Jelöltjeiről szólva azt mondta: a “győztesek elnökségét” szeretné létrehozni.

Mesterségek Műhelye a 36-os úton?

2016.04.26.

  Több példa is bizonyitja, hogy egy város életében a siker nem az arra felhatalmazást kapott emberektől, hanem helyi tehetséges lokálpatriótáktól függ. Csepp a tengerben, de talán előremozdíthat valamit Iszály Anna építész ötlete (diplomamunkája), amely Tiszavasvári hátrányos helyzetű lakosainak életét könnyítené meg, amely koncepciójának alapját a „műhely program” alkotja olvasható az Építészfórum oldalán.

Tömegverekedéssé fajult a kisebbségi bál Tiszavasváriban

2016.04.26.

  Botrányba fulladt egy roma kisebbségi bál Tiszavasváriban a közelmúltban felújításon átesett Városi Sportcsarnokban. Az eset lassan három  hete történt ám az ügyben érintettek (Rendőrség, Önkormányzat, rendezvényszervezők) eddig nem tartották fontosnak, hogy nyilatkozatot tegyenek. Hála a közösségi médiának és az utcai szóbeszédnek hetek óta nyílt titok, hogy mi is történt valójában. A "hivatali" csendet április 26-án kedden a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség törte meg sajtóközleményével.

THG: kötelezőek a szabvány hulladékgyűjtő edények

2016.04.15.

  Megfelelő méretű és jó állapotú hulladékgyűjtő edények használatára kéri a lakosságot a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. A nemrégiben lezárult Okoskuka projekt kapcsán a kézi ürítést felváltotta a gépi, így fontos, hogy a hulladékgyűjtő edények szabványméretűek és jó állapotúak legyenek.

Kötelező eboltás Tiszavasváriban és Szorgalmatoson

2016.04.02.

  Idén is kötelező az ebek veszettség elleni oltása, amelynek időpontjai a napokban váltak ismerté. Tiszavasváriban több helyszínen míg Szorgalmatoson az iskola parkolójában lehet beoltani a házi kedvenceket. A helyszínen a kutyák chipezése is megoldhatható olvasható a közleményben. Oltás ára: 3500 Ft kutyánként, háznál 4000 Ft (2016.évi Kamarai díjszabás) Oltási könyv pótlása: 500 Ft.

Kilenc év után került elő a "Tittavatvái" Boczák János

2016.03.30.

  Kilenc évvel ezelőtt a járókelők egy eszméletlenül fekvő férfit találtak Debrecenben, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. Amikor magához tért, nem beszélt, csupán dünnyögött, amiből az orvosok annyit értettek, hogy Jánosnak hívhatják. Mivel az idős férfinél nem volt semmilyen irat, a kórház új nevet és tajszámot adott neki – írja a Zsaru Magazinra hivatkozva a Szabolcs Online.

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]