Ebzárlat és legeltetési tilalom Tiszavasváriban

2016.03.29.

  Indul a vadon élő rókák tavaszi veszettség elleni immunizálási kampánya - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állat-egészségügyi és Állatvédelmi Igazgatósága. Közleményük szerint a csalétkeket ezúttal is kisrepülőgépekről szórják ki április 2. és 16. között az ország területének mintegy kétharmadán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében április 6 és 11 között.

A kormányhivatal távolíthatja el az érpataki polgármestert Tiszavasváriból

2016.03.29.

  Február közepe óta együttműködés él Tiszavasvári jobbikos vezetése, illetve a Becsület Légiója között. A helyi romák félnek, a megyei kormányhivatalhoz fordulnának – a hatóság pedig most lépett is az ügyben – írja a hvg.hu .Galyas József, a megyei roma nemzetiségi önkormányzat elnöke, valamint a Roma Polgárjogi Mozgalom szabolcsi és borsodi szervezetének elnökei ...

Nyáron teljesen megszűnik a Klik

2016.03.22.

  Nyáron teljesen megszűnik a Klik - ezt Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára jelentette be az ATV Start reggeli műsorában. Az államtitkár elmondta, a tavaszi ülésszakon egy új szabályozást alakítanak ki, hogy szeptemberre teljesen kialakuljon egy olyan új rendszer, amely sokkal kevésbé lesz központosított - számolt be a médium.

„Egyedül nem megy”… Egy hónap alatt mégis sikerült

2016.03.22.

  "Egyedül nem megy..." énekelte Sándor Pál Ripacsok c. nagysikerű filmjében Garas Dezső és Kern András. Talán ez a nóta zsonghat a fülébe azoknak a Tiszavasváriaknak, akik figyelemmel kísérik a városban zajló romákkal kapcsolatos eseményeket. Rá sem lehetett ismerni a „Rend és tisztesség” program eredményeit reprezentáló múlt péntek délelőtti bejáráson a Tiszavasváriban található Széles és Keskeny utcákra írja a Kelet-Magyarország napilap.

Változik a szemétszállítás húsvétkor

2016.03.22.

  Változás lesz a szemétszállításban a húsvéti hétvégén.A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. a Húsvéti ünnep körüli hulladékszállítás kapcsán tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a március 28-i (hétfői) körzetből március 26-án (szombaton) szállítja el a hulladékot.

Újabb avartüzek Tiszavasváriban

2016.03.22.

  Ötszáz négyzetméteren égett az avar múlt csütörtök délelőtt Tiszavasváriban, az Erdő utca végén. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Katasztrófavédelem: Hosszú tüzek hétvégéje

2016.03.18.

  Háromezer négyzetméteren égett a száraz fű szombat délután Tiszavasvári és Nagycserkesz között. A tiszavasvári önkormányzati- és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem  történt. Ugyancsak a hosszú hétvégén Tiszavasváriban, az Ifjúság utca végén az  összehordott avar kapott lángra, amit szintén a helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltottak el. 

Se nézése, se járása...Elmarad a Kis Grófo koncert

2016.03.08.

  Információink szerint elmarad a március 11-re Tiszavasváriba tervezett Kis Grófo  koncert. Mint Péntek Dávid főszervezőtől megtudtuk a koncert helyszínének a Találkozások Háza színháztermét bérelték ki erre az alkalomra. A teremért bérleti díjat fizettek és vállalták a rendezéssel járó összes előírást (megfelelő létszámú biztonsági szolgálat, Mentők, Rendőrség stb. kiértesítését) és annak költségét.

Agrárkamara: március 20-áig lehet igényelni az új őstermelőit

2016.03.07.

  Március 20-áig kell igényelniük az év elején bevezetett új, kártya alapú igazolványt azoknak az őstermelőknek, akiknek az igazolványa hatályos, de erre az adóévre még nem érvényesíttették - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap. Süle Katalin hozzátette, akiknek az igazolványa hatályos és érvényes is, azok ráérnek ősszel igényelni a kártyát.

Könnyű dolga volt a betörőnek: Kulcs a postaládában

2016.02.28.

  Ugyanazzal a módszerrel két különböző alkalommal surrant be az elkövető egy családi házba Tiszavasváriban.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást egy 17 éves fiú ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a néhány utcányira lakó fiatalkorú a postaládában hagyott kulccsal ment be egy családi házba Tiszavasváriban 2016. február 23-án napközben .

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]