Széles úti áramlopások: Megyei szinten az elsők között

2016.02.22.

  Hogy mennyire komoly, és a mai napig megoldatlan probléma az áramlopás Tiszavasváriban, ennek járt utána a Kelet-Magyarország. A lap munkatársai az elmúlt években több alkalommal elkísérték az E.ON szakembereiből és rendőrökből álló „kommandót”. Tapasztalatuk szerint a villanyoszlopról a csupasz, szigetelés nélküli „kalózvezetékek” kígyóként tekeredtek a házig, és ad lopott fényt a nemegyszer ablak nélküli otthonokba.

A Parlamentben is téma volt a Tiszavasvári roma ügy

2016.02.18.

 A Fidesznek és a Jobbiknak is üzent az MSZP képviselője a parlamentben, a hétfőn kirobbant kisebbségi ügy kapcsán. Mint ismert Tiszavasvári vezetése Érpatak szélsőjobboldali polgármesterét valamint Orosz Mihály Zoltán félkatonai szervezetét hívta rendet tenni a városba. A Becsület Légiójával kötött önkormányzati együttműködést Volner János Jobbik-alelnök üdvözölte. "

Betörőt fogtak Tiszavasváriban

2016.02.18.

  A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2016. február 15-én 12 óra 50 perckor érkezett bejelentés, hogy egy tiszavasvári lakóházba ismeretlenek betörtek. Az elkövetők a házból egy rádiót, valamint bizsu ékszereket tulajdonítottak el. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság nyomozása rövidesen két helybeli férfira terelte a gyanút. A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekményt egy 15 éves és B. Roland 19 éves helyi lakosok követték el.

Belvízvédelmi készültséget rendeltek el

2016.02.18.

 Másodfokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el szerdán délelőtt Tiszavasvári teljes közigazgatási területére.Eközben a megye egyes területein hat nap alatt 40 milliméter eső esett, ez egyhavi mennyiségnek felel meg. A Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság működési területén már öt szakaszon van belvízvédelmi készültség, jelenleg 11 ezer 400 hektár szántó, vetés és legelő van víz alatt. Polgár térségében a legrosszabb a helyzet.

Pánik tört ki a tiszavasvári romák között

2016.02.17.

  Több százan tüntettek a tiszavasvári polgármesteri hivatal előtt kedden, Dr.Fülöp Erik az Orosz Mihály Zoltán vezette Becsület Légiójával szeretné garantáltatni a "békés cigány-magyar együttélést". Hétfőn elfogadták az erről szóló indítványt, kedden a romák tömegesen vitték haza gyerekeiket az óvodákból és iskolákból.

Tüntetés a Városháza előtt - Az érpataki polgármester tenne rendet Tiszavasváriban?

2016.02.15.

 Hétfőn egy órától tartott közgyűlést Tiszavasvári képviselő-testülete, a hivatal épülete előtt pedig a szakadó eső ellenére több mint százan gyűltek össze, hogy tiltakozzanak az egyik napirendi pont ellen. Az előterjesztés szerint az önkormányzat együttműködési megállapodást köt a Becsület Légiója Egyesülettel, amelynek képviselője az érpataki polgármester, Orosz Mihály Zoltán.

Villanyoszlopnak ütközött Tiszavasváriban

2016.02.15.

  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információ szerint egy személygépkocsi közvilágítási oszlopnak ütközött, amely kettétört és a gépkocsira esett szombat este Tiszavasváriban, a Vörösvári utcában.Személyi sérülés nem történt.A helyi önkormányzati tűzoltók a hálózat feszültségmentesítése után az oszlopot és a járművet az útról eltávolította, mivel azok forgalmi akadályt képeztek.

Központosítás vár az önkormányzatokra?

2016.02.14.

  Tömeges elbocsátásokat, az önkormányzati jogkörök elvesztését vetíti előre egy dokumentum, amely futótűzként terjedt a napokban a polgármesterek között. A tanulmány szerint egy állami, központi adatbázisba kell bekapcsolni az önkormányzatokat. Azt nem tudni, hogy kinek a megbízásából és ki készítette el: a Belügyminisztérium nem válaszolt a HírTv megkeresésésére.

Megint a vasúti átjáró: Vonat ütközött autóval Tiszavasváriban

2016.02.12.

  Vonattal ütközött egy személyautó Tiszalök és Tiszavasvári között csütörtök délután, a  balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de a Tiszalök-Debrecen vasúti szakaszon egy-másfél órát késtek a szerelvények – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Megkezdte temetkezési szolgáltatását a Tiva-Szolg Kft.

2016.02.12.

  A Tiva-Szolg Nonprofit Kft. tájékoztatja Tiszavasvári Város lakosságát, hogy 2016. február 06. időponttól, mint Tiszavasvári Város Önkormányzata 100 %-os tulajdonában álló gazdasági társaság, a Városi köztemető üzemeltetésén kívül, temetkezési szolgáltatási tevékenységet is végez érvényes engedélye alapján.

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]