Kettős baleset a 36-os főúton

2016.02.12.

A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint egy zárt kisteherautó árokba csúszott péntek reggel a 36-os számú főúton, Nyíregyháza és Nagycserkesz között, majd nem sokkal később egy személygépkocsi is és az oldalára borult. Személyi sérülés nem történt.

Rablás Tiszavasváriban

2016.01.28.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két 17 éves és L. Mihály 18 éves tiszavasvári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2016. január 26-án 17 óra 40 perc körüli időben Tiszavasvári belterületén egy kerékpárral közlekedő 56 éves helyi férfit megállítottak, majd egyikőjük megütötte, miközben a többiek eltulajdonították a táskáját a benne lévő értékekkel együtt.

Szigorodtak a társasházakra vonatkozó tűzvédelmi szabályok

2016.01.27.

  Január 1-től változott az Országos Tűzvédelmi Rendelet (OTR), és annak keretében  szigorodtak a társasházakra vonatkozó szabályok is. Eszerint a közös képviselő köteles gondoskodni a tűzvédelmi szabályok megismertetéséről és megtartásáról is – mondta el a Kaplonyi György, a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetségének elnöke a Híradónak.

Új kiállító térrel bővült a Vasvári Pál Múzeum

2016.01.26.

  Az elmúlt hetekben lázas munka folyt az Vasvári Pál Múzeum Ady Endre úti épület pincéjében. A korábbi szenes pince (iskola működése alatt), amely éppen tíz éve eset át nagyszabású felújításon évek óta kihasználatlanul várta jobb sorsát. Múzeum vezetése a közelmúltban javaslattal élt a az épület tulajdonosa a fenntartó önkormányzat felé,

Halálra gázoltak egy hajnali munkást a halál kereszteződésben

2016.01.15.

  A 36-os számú főút Tiszavasvári belterületén haladó szakaszán, a Hősök-Petőfi utcai kereszteződésben személygépkocsi ütött el egy férfit 2016. január 15-én 6 óra 15 perc körüli időben. A gyalogos életéért mintegy háromnegyed órán át küzdöttek a helyszínen a mentők, de már nem tudtak rajta segíteni, a férfi életét vesztette. A helyszínelést félpályás forgalomkorlátozás mellett végezték az érintett útszakaszon! A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Információink szerint egy munkába igyekvő középkorú férfi volt az elütött személy.

Ügyeleti Hírek: Füstölő tűz és közúti baleset Tiszavasváriban

2016.01.11.

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője két esetről is beszámolt ,amely térségünkben történt az elmúlt 24 órában. Az egyik szombaton kora este Tiszavasváriban az Őz utcában történt, ahol kigyulladt egy füstölő. A tulajdonos időben megfékezte a lángokat. A város önkormányzati tűzoltói az utómunkálatokat végezték el, személyi sérülés nem történt.

Vasvári rendőrök mentettek meg három embert a fagyhaláltól

2016.01.03.

  Vasárnap hajnalban a tiszavasvári járőrök bukkantak rá Tiszavasvári-Józsefházán egy üzemképtelen gépkocsi mellett két vacogó férfira és egyikük nyolc éves kisfiára. Vasárnap hajnalban a Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei bukkantak rá a város határában egy üzemképtelen gépkocsi mellett két vacogó férfira és egyikük nyolc éves kisfiára.

Sorozatbetörőt fogtak Tiszavasváriban a nánási rendőrök

2015.12.30.

  A hajdúnánási nyomozók Tiszavasváriban fogták el azt a 30 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 12 családi házba tört be. Egy nő 2015. december 23-án 8 óra 20 perckor tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy idős édesanyja hajdúnánási családi házába ismeretlen tettes az éjszaka folyamán betört.

Változnak a horgászszabályok

2015.12.30.

  Változnak a horgászati szabályok 2016-ban Számos változásra kell felkészülnie jövőre a magyarországi mintegy 350-400 ezer sporthorgásznak - hívta fel a figyelmet Szűcs Lajos. A Magyar Országos Horgász Szövetség  elnöke a legfontosabb változásnak nevezte, hogy 2016-tól megszűnik a kereskedelmi célú halászat Magyarország természetes vizein. Mint az MTI-nek felidézte, korábban a természetes vizek vegyes hasznosításban voltak, a halászati szövetkezetek és horgászszervezetek gyakorolták a halgazdálkodási jogokat.

Nettó 40 ezerrel emelkedik a bölcsődei gyermeknevelők munkabére

2015.12.30.

  Január 1-jétől emelkedik a felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelők bére. Csaknem 900 érintettnek átlagosan 30-40 százalékos, havi nettó 40-60 ezer forinttal emelkedik a jövedelme – írta az MTI. Mindez azért van, mert bevonják a felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelőket is a pedagógus-előmeneteli rendszerbe.

[Első]   << Előző    13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24     Következő >>   [Utolsó]