Tettek Tiszavasváriért

2012.10.15.

  Az elmúlt napokban a város több pontján különös, ugyanakkor korábban természetesnek tűnő dolog volt megfigyelhető. A Tiszavasváriért Egyesület tagjai és a hozzájuk csatlakozó önkéntesek játszóteret újítottak,temetőt takarítottak,szemetet szedtek. A közös összefogás eredménye, hogy szinte teljes egészében megtisztult a Büdi Görög Katolikus temető. Megújult a Krúdy lakótelep játszótere a gyári lakótelepen a sportpálya, és ha egy kis időre is megtisztult a belváros Kossuth utcai szakasza.

Piacon kampányolt az MSZP

2012.10.15.

  Október 14-én a tiszavasvári időközi választásra a piacon kampányoltak az MSZP jelöltjei. A városi szervezet az időközi választásra a nyolc körzetből ötben női jelöltet választott. A település élére egy köztiszteletben álló, a gazdasághoz és a szociálpolitikához egyaránt értő szakembert, Timári Istvánné Margót jelölték.

Velencéből is érkezett öregdiák

2012.10.11.

 A negyvenedik, negyvenötödik és ötvenedik évforduló után az ötvenöt éves osztálytalálkozójukat is megtartották a tiszavasvári Kabay János Általános Iskolából 1957-ben elballagott diákok. Nyolcadikosok voltunk, amikor iskolánkat településünk híres szülöttjéről, a feltaláló vegyész-gyógyszerész Kabay Jánosról nevezték el.

Íme, Szakos Andi szerelmi fészke

2012.10.11.

  Pár hónapja még Tiszavasváriban élt, ám a közelmúltban végre a fővárosba költözött Szakos Andi és szerelme, Gergő. A Megasztár második helyezettje megmutatta a Tv2 Aktívnak azt a három szobás albérletet, ahol új életet kezdett szerelmével. Andi a hálószobába azonban nem engedte be a stábot, azt szigorúan az intimszférájuknak kezeli.

Véradás után pihenés diákoknak!

2012.10.10.

  A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári szervezete 2012. október 16-án (jövőhét kedden) 8 órától 12 óráig véradást szervez a Vasvári Pál Középiskola ebédlőjében. A Magyar Vöröskereszt munkatársai várnak minden diákot, pedagógust akik segíteni szeretnének! A véradáshoz Taj kártya, személyi igazolvány szükséges!

Ebzárlat és legeltetési tilalom Tiszavasváriban

2012.10.09.

  A helyi önkormányzat honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság határozata szerint Tiszavasvári közigazgatási területén tartott állatokra azonnali végrehajtás mellett ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el a 2012. október 04-től október 18-ig terjedő időszakra.

Utazik a cukorrépa

2012.10.05.

Idén több mint 100 hektáron termett cukorrépa a tiszavasvári Zöld Mező Szövetkezet területén. A termést vasúton szállítják az ország egyetlen még működő üzemébe, a kaposvári Cukorgyárba. Felvételünkön a tiszavasvári vasútállomás rakodó területén készült. A Kaposváron készülő - az Európai Unió által előírt kvóta szerinti - 105 ezer tonna cukor az éves hazai fogyasztás mintegy harmadát teszi ki.

Majdnem fedél nélkül maradtak a Vasvári Szocialisták

2012.10.04.

  Az MSZP Timári Istvánnét, egy helyi VASÉP Kft gazdasági vezetőjét, főkönyvelőjét indítja polgármester-jelöltként, de a "Város a polgárokért!" szlogen jegyében mind a nyolc egyéni körzetben lesz szocialista induló. A helyi szocialista politikusok először október 02-án kedden a Találkozások Házában mutatkoztak be, ott tartották  idősek világnapját.

Tiszavasvári nem szorul Vona Gábor segítségére

2012.10.04.

  Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter,Miniszterelnök helyettes szerint Tiszavasvári nem szorul rá Vona Gábor segítségére. A miniszterelnök helyettes ezt a kijelentését egy szerdai tiszavasvári lakossági fórumon feltett kérdésre válaszolta annak kapcsán , hogy Gyüre Csaba a Jobbik alelnöke a helyi televíziónak adott interjújában azt állította, hogy a járás központ végleges helyének döntés meghozatalában Vona Gábor pártelnök személyesen járt közbe a miniszterelnök helyettesnél.

Meg vannak az új képviselő - testület lehetséges tagjai

2012.10.01.

  Az itt olvasható több, mint negyven jelölt indul az október 28-i időközi önkormányzati választáson Tiszavasváriban tájékoztatott Bundáné Badics Ildikó a Helyi Választási Bizottság vezetője.Ez azt jelenti, hogy ebben a listában már benne van annak a nyolc jelöltnek a neve aki egyéniben bejuthatnak a képviselő testületbe.Kompenzációs listáról hárman juthatnak be a testületbe.

[Első]   << Előző    73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84     Következő >>   [Utolsó]