Íme, Szakos Andi szerelmi fészke

2012.10.11.

  Pár hónapja még Tiszavasváriban élt, ám a közelmúltban végre a fővárosba költözött Szakos Andi és szerelme, Gergő. A Megasztár második helyezettje megmutatta a Tv2 Aktívnak azt a három szobás albérletet, ahol új életet kezdett szerelmével. Andi a hálószobába azonban nem engedte be a stábot, azt szigorúan az intimszférájuknak kezeli.

Véradás után pihenés diákoknak!

2012.10.10.

  A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári szervezete 2012. október 16-án (jövőhét kedden) 8 órától 12 óráig véradást szervez a Vasvári Pál Középiskola ebédlőjében. A Magyar Vöröskereszt munkatársai várnak minden diákot, pedagógust akik segíteni szeretnének! A véradáshoz Taj kártya, személyi igazolvány szükséges!

Ebzárlat és legeltetési tilalom Tiszavasváriban

2012.10.09.

  A helyi önkormányzat honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság határozata szerint Tiszavasvári közigazgatási területén tartott állatokra azonnali végrehajtás mellett ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el a 2012. október 04-től október 18-ig terjedő időszakra.

Utazik a cukorrépa

2012.10.05.

Idén több mint 100 hektáron termett cukorrépa a tiszavasvári Zöld Mező Szövetkezet területén. A termést vasúton szállítják az ország egyetlen még működő üzemébe, a kaposvári Cukorgyárba. Felvételünkön a tiszavasvári vasútállomás rakodó területén készült. A Kaposváron készülő - az Európai Unió által előírt kvóta szerinti - 105 ezer tonna cukor az éves hazai fogyasztás mintegy harmadát teszi ki.

Majdnem fedél nélkül maradtak a Vasvári Szocialisták

2012.10.04.

  Az MSZP Timári Istvánnét, egy helyi VASÉP Kft gazdasági vezetőjét, főkönyvelőjét indítja polgármester-jelöltként, de a "Város a polgárokért!" szlogen jegyében mind a nyolc egyéni körzetben lesz szocialista induló. A helyi szocialista politikusok először október 02-án kedden a Találkozások Házában mutatkoztak be, ott tartották  idősek világnapját.

Tiszavasvári nem szorul Vona Gábor segítségére

2012.10.04.

  Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter,Miniszterelnök helyettes szerint Tiszavasvári nem szorul rá Vona Gábor segítségére. A miniszterelnök helyettes ezt a kijelentését egy szerdai tiszavasvári lakossági fórumon feltett kérdésre válaszolta annak kapcsán , hogy Gyüre Csaba a Jobbik alelnöke a helyi televíziónak adott interjújában azt állította, hogy a járás központ végleges helyének döntés meghozatalában Vona Gábor pártelnök személyesen járt közbe a miniszterelnök helyettesnél.

Meg vannak az új képviselő - testület lehetséges tagjai

2012.10.01.

  Az itt olvasható több, mint negyven jelölt indul az október 28-i időközi önkormányzati választáson Tiszavasváriban tájékoztatott Bundáné Badics Ildikó a Helyi Választási Bizottság vezetője.Ez azt jelenti, hogy ebben a listában már benne van annak a nyolc jelöltnek a neve aki egyéniben bejuthatnak a képviselő testületbe.Kompenzációs listáról hárman juthatnak be a testületbe.

Hivatalos:Négy polgármesterjelöltre szavazhatunk

2012.09.29.

  Négy polgármesterjelölt indulhat Tiszavasváriban az október 28-ai időközi önkormányzati választáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros jegyzője, a helyi választási iroda vezetője pénteken az MTI-vel. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a helyi képviselő-testület augusztus 1-jén feloszlatta magát.

Hétfőn reggel kiderül kire szavazhatunk

2012.09.28.

  Október 28-án tartják majd az időközi önkormányzati választást Tiszavasváriban - erről döntött a Helyi Választási Bizottság hozott döntést augusztus 21-i  ülésén. Mint ismert  augusztus 1-én feloszlatta magát a tiszavasvári képviselő-testület , miután megszűnt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei várost vezető Jobbik többsége egy új frakció alapításának szándéka miatt.

Császár: A háttérből segítem Eriket

2012.09.28.

  "A testület önfeloszlatását komoly belső konfliktusok előzték meg. A három renegát már az előző évben elkezdte aknamunkáját . Azért beszélek háromról, mert a főkolompos még lapít, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül kimutatja a foga fehérjét. A két társát „kellő ösztönzéssel” rá lehetett venni a nyílt árulásra."nyilatkozta Császár József a Jobbikhoz köthető Barikád című lapnak.

[Első]   << Előző    73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84     Következő >>   [Utolsó]