Itt a tél - leesett az első hó

2012.10.27.

 Az időkép.hu információi szerint a nyugati határszégen, a Kőszegi hegységben 0 fokig hűlt  a levegő, az egész országot lefedő csapadékzóna ott már hó formájában esik.

Sikeresen zárult Ráduly Zsolt fórumsorozata

2012.10.27.

  A Tiszavasváriért Közéleti Egyesület polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei október 24-én indították lakossági fórumsorozatukat, amely három helyszínen zajlott: a Vasvári Pál Iskolai Egység ebédlőjében, a Kabay János Iskolai Egység Ifjúság u. ebédlőjében és a Gyári étkezdében. Ráduly Zsolt elmondta, fontos üzenete van a fórumoknak:  "Azt jelenti, hogy mi nem országos politikusok mögé bújva hallgatjuk meg az embereket, hanem szemtől-szembe.

Vasárnap jön a téli időszámítás és a téli menetrend

2012.10.27.

  Október 28-án, vasárnap hajnalban 3-ról 2 órára vissza kell állítani az órákat, s ezzel a közlekedési vállalatoknál – köztük a légitársaságoknál is – életbe lép a 2012-13-as téli menetrend. Az alternatív időszámítást egyébként energiatakarékossági okok miatt, elsőként az Egyesült Államokban vezették be 1916-ban.

Lezajlott a polgármesterjelöltek vitája - meghallgatható hanganyag

2012.10.27.

 A 2012-es időközi önkormányzati választások egyik záróakkordjaként a Best of Rádió a polgármesterjelöltek között vitát szervezett, amiben az indulók programjukat, a terveiket, a város vezetéséről vallott gondolatukat osztották meg egymással és a rádióhallgatókkal. A vitán résztvett Aleva István a SZEMPont Egyesület, Dr. Fülöp Erik a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Ráduly Zsolt a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület jelöltje A vita hanganyaga a Tiszavasvári Onlineon is meghallgatható.

Lezajlott a vita

2012.10.27.

  Október 28-án tartják az időközi önkormányzati választást Tiszavasváriban.A kampány jelképes lezárásaként a helyi rádió szervezett polgármester jelölti vitát pénteken este amelyet a négy jelölt közül egyedül az Mszp-s Timári Istvánné utasított vissza mondván a szocilalista párt csütörtökön lezárta kampányát és most már a választok mozgósítására öszpontosít.

Nem szólal meg az MSZP a polgármester jelöltek vitájában

2012.10.25.

  Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott csütörtökön a MSZP Tiszavasváriban a vasárnapi időközi voksolás kapcsán. A sajtótájékoztatón részt vett Tímári Istvánné polgármester jelölt, Mesterházy Attila a párt elnöke, Veres János megyei választmányi elnök és Juhász Ferenc országgyűlési képviselő. A tájékoztatón Tímári Istvánné elmondta: hogy közös játékra hívja a választókat vasárnapi voksoláson. A játék neve dönts okosan, amelyben kéri a szavazókat, hogy a szavazófülke magányában jól gondolják meg kire teszik a voksukat.

Rozgonyi bízik a választók józanságában

2012.10.25.

  Sokan várták, de ő mégsem jelölteti magát az október 28-i időközi önkormányzati választásokon. A három nyelven beszélő, korábban évekig Párizsban dolgozó, közgazdász végzettségű férfi történelmet írt Tiszavasváriban: 2006-ban függetlenként, a Fidesz támogatásával sikerült kiütnie székéből a korábbi tanácselnökből lett polgármestert MSZP-s jelöltjét. A várost négy évig irányító korábbi polgármester ideje alatt a romák dolgozni kezdtek, ez közel 20 százalékkal visszavetette a bűnözést.

Megváltozott a 7.számú választókerület szavazókörének helye

2012.10.25.

  Bundané Badics Ildikó a Tiszavasvári Helyi Választási Bizottság vezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a 2012. október 28-ra kitűzött önkormányzati képviselők és polgármester választással kapcsolatosan előzetesen megküldött értesítőben megjelölt 9.számú szavazókör (7.számú választókerület) Kabay János út 23. alatti orvosi rendelő előtere helyett a Vörös hadsereg út 10. szám alatti Városi Bölcsőde épületében adhatják le voksaikat a szavazásra jogosultak október 28- án vasárnap.

A Jobbik nem vár segítséget Tiszavasváriban

2012.10.25.

  Az október 28-i időközi önkormányzati választások kapcsán tartott sajtótájékoztatót és lakossági fórórumot szerdán délután Vona Gábor a párt első embere és Dr. Fülöp Erik a párt polgármester jelöltje. Vona Gábor az elmúlt két év összegzésében elmondta:” A város vezetése és jómagam, amikor azt mondtuk, hogy „mintavárost csinálunk Tiszavasváriból ” nem vártunk segítséget senkitől, még a magyar kormánytól sem. Azt szerettük volna, ha békén hagyják a Tiszavasvárit és hagynak minket dolgozni.”

Állásbörze és nyílt nap

2012.10.24.

  Állásbörzét és nyílt napot rendeztek október 19-én pénteken a Városi Sportcsarnok küzdőterén. Az eseményen megjelent álláskereső diákokat és felnőtteket  a  megnyitó ünnepségen dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár és Dr. Vinnai Győző köszöntötte .Ezután a helyi középiskolában oktatótt szakmák, tanműhelyek, kiállító cégek mutatkoznak be.

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   90   Következő >>   [Utolsó]