Császár: A háttérből segítem Eriket

2012.09.28.

  "A testület önfeloszlatását komoly belső konfliktusok előzték meg. A három renegát már az előző évben elkezdte aknamunkáját . Azért beszélek háromról, mert a főkolompos még lapít, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül kimutatja a foga fehérjét. A két társát „kellő ösztönzéssel” rá lehetett venni a nyílt árulásra."nyilatkozta Császár József a Jobbikhoz köthető Barikád című lapnak.

Büszke lokálpatrióta és elkötelezett az Mszp

2012.09.28.

   „Nem akarom, hogy egy párt fővárosa legyen a város, Tiszavasvári legyen a tiszavasváriaké” – nyomatékosította Timári Istvánné, az MSZP polgármester-jelöltje, akinek megköszönte mindazoknak a bizalmat, akik ajánlószelvényükkel a változtatásra szavaznak.  

Gépkocsi ütközött mezőgazdasági vontatóval

2012.09.28.

  Ma délelőtt 11 óra után gépkocsi ütközött össze egy mezőgazdasági vontatóval Tiszavasvári belterületén. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Petőfi utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat  rendőrök irányították.A baleset körülményeit a rendörség vizsgálja.

Navracsics Tibor Tiszavasváriban

2012.09.27.

   A Tiszavasváriért Közéleti Egyesület meghívására 2012. október 3-án (szerdán)Tiszavasviba érkezik Dr. Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, minisztere,miniszterelnök-helyettes és Dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, kormánymegbízottja országgyűlési képviselő.

Marad vagy megy az iskola?

2012.09.26.

   A köznevelés és oktatás rendszere jelentős változásokon megy keresztül, ezek a közoktatási rendszer minden szintjét érintik. Az egyik legfontosabb elem, hogy a köznevelésről szóló törvény szerint 2013. január 1-jétől a 3000 főt meghaladó településeken az önkormányzatnak kell gondoskodnia a köznevelési intézmények működtetéséről szakképző iskolák kivételt jelentenek ezalól.

Örökbe Fogadták

2012.09.24.

  Szeptember 22-én első alkalommal rendeztek Örökbefogadó napot Tiszavasváriban a gyári lakótelep sportpályáján a helyi állatvédők közreműködésével. Az eseményen bárki örökbe fogadhatott házi kedvenceket elsősorban kutyát, macskát és más házi kedvencet .A legtöbben kutyust vagy cicát kerestek, de gazdára találtak tengeri malacok is az első alkalommal életre hívott eseményen. A szervezéséhez adománnyal is hozzájárult a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület tagjai, akik 36 kiló kutyatápot  ajándékoztak az újdonsült gazdiknak.

Holnap reggelre akár fagyhat is...!

2012.09.20.

   Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul, de helyenként a derült, alacsonyan fekvő helyeken gyenge fagy is lehet. A hétvégén maximum 23 Celsius-fokig melegedhet az idő.

Végre esik!

2012.09.20.

  Sokan nem szeretik , ezt a borongós ,esős, szeles időjárást. Az elmúlt hetekben , hónapokban a Kárpát-medence időjárása meglehetősen érdekesen alakult. Melegrekordok dőltek meg és soha nem látott szárasság uralkodott. Az ország nyugati részére már tegnap, ma reggelre pedig térségünkbe is megérkezett a várva várt csapadék.

Bemutatkozott a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület

2012.09.17.

  Kovács Tibor, az egyesület elnöke köszöntőjében röviden összefoglalta a társulás céljait. – Szeretnénk széleskörű összefogást, átlátható, tiszta közéletet teremteni Tiszavasváriban. Vissza kell kapcsolni a települést az országos vérkeringésbe, és újra kell indítani a fejlődést a városban.

A Széles úti romatelepen, SZEMétszedésre hívogat a SZEM

2012.09.14.

  A Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány a SZEMpont Egyesülettel közösen "Tisztulj Telep" szemétszedési akciót szervez 2012. szeptember 16-án, vasárnap 11 órától Tiszavasváriban, a Széles úti szegregált lakóövezetben az ott élő cigány lakosok bevonásával,melynek során a szelektív hulladékgyűjtés fortélyaira és a hulladékkezelésre tanítják a telepen lakókat.

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   Következő >>   [Utolsó]