Majdnem fedél nélkül maradtak a Vasvári Szocialisták

2012.10.04.

  Az MSZP Timári Istvánnét, egy helyi VASÉP Kft gazdasági vezetőjét, főkönyvelőjét indítja polgármester-jelöltként, de a "Város a polgárokért!" szlogen jegyében mind a nyolc egyéni körzetben lesz szocialista induló. A helyi szocialista politikusok először október 02-án kedden a Találkozások Házában mutatkoztak be, ott tartották  idősek világnapját.

Tiszavasvári nem szorul Vona Gábor segítségére

2012.10.04.

  Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter,Miniszterelnök helyettes szerint Tiszavasvári nem szorul rá Vona Gábor segítségére. A miniszterelnök helyettes ezt a kijelentését egy szerdai tiszavasvári lakossági fórumon feltett kérdésre válaszolta annak kapcsán , hogy Gyüre Csaba a Jobbik alelnöke a helyi televíziónak adott interjújában azt állította, hogy a járás központ végleges helyének döntés meghozatalában Vona Gábor pártelnök személyesen járt közbe a miniszterelnök helyettesnél.

Meg vannak az új képviselő - testület lehetséges tagjai

2012.10.01.

  Az itt olvasható több, mint negyven jelölt indul az október 28-i időközi önkormányzati választáson Tiszavasváriban tájékoztatott Bundáné Badics Ildikó a Helyi Választási Bizottság vezetője.Ez azt jelenti, hogy ebben a listában már benne van annak a nyolc jelöltnek a neve aki egyéniben bejuthatnak a képviselő testületbe.Kompenzációs listáról hárman juthatnak be a testületbe.

Hivatalos:Négy polgármesterjelöltre szavazhatunk

2012.09.29.

  Négy polgármesterjelölt indulhat Tiszavasváriban az október 28-ai időközi önkormányzati választáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros jegyzője, a helyi választási iroda vezetője pénteken az MTI-vel. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a helyi képviselő-testület augusztus 1-jén feloszlatta magát.

Hétfőn reggel kiderül kire szavazhatunk

2012.09.28.

  Október 28-án tartják majd az időközi önkormányzati választást Tiszavasváriban - erről döntött a Helyi Választási Bizottság hozott döntést augusztus 21-i  ülésén. Mint ismert  augusztus 1-én feloszlatta magát a tiszavasvári képviselő-testület , miután megszűnt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei várost vezető Jobbik többsége egy új frakció alapításának szándéka miatt.

Császár: A háttérből segítem Eriket

2012.09.28.

  "A testület önfeloszlatását komoly belső konfliktusok előzték meg. A három renegát már az előző évben elkezdte aknamunkáját . Azért beszélek háromról, mert a főkolompos még lapít, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül kimutatja a foga fehérjét. A két társát „kellő ösztönzéssel” rá lehetett venni a nyílt árulásra."nyilatkozta Császár József a Jobbikhoz köthető Barikád című lapnak.

Büszke lokálpatrióta és elkötelezett az Mszp

2012.09.28.

   „Nem akarom, hogy egy párt fővárosa legyen a város, Tiszavasvári legyen a tiszavasváriaké” – nyomatékosította Timári Istvánné, az MSZP polgármester-jelöltje, akinek megköszönte mindazoknak a bizalmat, akik ajánlószelvényükkel a változtatásra szavaznak.  

Gépkocsi ütközött mezőgazdasági vontatóval

2012.09.28.

  Ma délelőtt 11 óra után gépkocsi ütközött össze egy mezőgazdasági vontatóval Tiszavasvári belterületén. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Petőfi utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat  rendőrök irányították.A baleset körülményeit a rendörség vizsgálja.

Navracsics Tibor Tiszavasváriban

2012.09.27.

   A Tiszavasváriért Közéleti Egyesület meghívására 2012. október 3-án (szerdán)Tiszavasviba érkezik Dr. Navracsics Tibor Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, minisztere,miniszterelnök-helyettes és Dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, kormánymegbízottja országgyűlési képviselő.

Marad vagy megy az iskola?

2012.09.26.

   A köznevelés és oktatás rendszere jelentős változásokon megy keresztül, ezek a közoktatási rendszer minden szintjét érintik. Az egyik legfontosabb elem, hogy a köznevelésről szóló törvény szerint 2013. január 1-jétől a 3000 főt meghaladó településeken az önkormányzatnak kell gondoskodnia a köznevelési intézmények működtetéséről szakképző iskolák kivételt jelentenek ezalól.

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   90   Következő >>   [Utolsó]