Örökbe Fogadták

2012.09.24.

  Szeptember 22-én első alkalommal rendeztek Örökbefogadó napot Tiszavasváriban a gyári lakótelep sportpályáján a helyi állatvédők közreműködésével. Az eseményen bárki örökbe fogadhatott házi kedvenceket elsősorban kutyát, macskát és más házi kedvencet .A legtöbben kutyust vagy cicát kerestek, de gazdára találtak tengeri malacok is az első alkalommal életre hívott eseményen. A szervezéséhez adománnyal is hozzájárult a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület tagjai, akik 36 kiló kutyatápot  ajándékoztak az újdonsült gazdiknak.

Holnap reggelre akár fagyhat is...!

2012.09.20.

   Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul, de helyenként a derült, alacsonyan fekvő helyeken gyenge fagy is lehet. A hétvégén maximum 23 Celsius-fokig melegedhet az idő.

Végre esik!

2012.09.20.

  Sokan nem szeretik , ezt a borongós ,esős, szeles időjárást. Az elmúlt hetekben , hónapokban a Kárpát-medence időjárása meglehetősen érdekesen alakult. Melegrekordok dőltek meg és soha nem látott szárasság uralkodott. Az ország nyugati részére már tegnap, ma reggelre pedig térségünkbe is megérkezett a várva várt csapadék.

Bemutatkozott a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület

2012.09.17.

  Kovács Tibor, az egyesület elnöke köszöntőjében röviden összefoglalta a társulás céljait. – Szeretnénk széleskörű összefogást, átlátható, tiszta közéletet teremteni Tiszavasváriban. Vissza kell kapcsolni a települést az országos vérkeringésbe, és újra kell indítani a fejlődést a városban.

A Széles úti romatelepen, SZEMétszedésre hívogat a SZEM

2012.09.14.

  A Magyar Antidiszkriminációs Közhasznú Alapítvány a SZEMpont Egyesülettel közösen "Tisztulj Telep" szemétszedési akciót szervez 2012. szeptember 16-án, vasárnap 11 órától Tiszavasváriban, a Széles úti szegregált lakóövezetben az ott élő cigány lakosok bevonásával,melynek során a szelektív hulladékgyűjtés fortélyaira és a hulladékkezelésre tanítják a telepen lakókat.

Császár József nélkül, a tisztesség útján politizálna tovább a jobbik

2012.09.13.

   Dr. Fülöp Erik Tiszavasvári polgármester már augusztus elején, a képviselőt-testület önfeloszlatását követően kijelentette; indulni fog az őszi választáson. A helyi jobbik csütörtöki közleménye szerint a képviselőjelöltjei is felálltak mellé, és készen állnak az október 28-i megmérettetésre. Mindegyik választókerületben indulnak jelöltjeik. Fülöp Erik közölte: A város polgármestereként minden erőmmel igyekszem a bizalmat megszolgálni! Nagy elszántsággal vetettem bele magam a munkába, és őszintén gondoltam azt, hogy mindent meg lehet változtatni, mindent jó irányba lehet fordítani.

Közoktatási szakembert jelölnek polgármesternek a Tiszavasvári civilek a Fidesz-KDNP támogatásával

2012.09.12.

  A Tiszavasváriért Közéleti Egyesület azzal a céllal jött létre , hogy pártpolitika-mentes összefogást teremtsen a tiszavasvári civilek, a helyi vállalkozók és a lakosság között olvasható a egyesület honlapján. A széleskörű szövetségnek azért kellett létrejönnie, hogy az elmúlt évek kudarcai után megteremthessék az átlátható, tiszta közéletet Tiszavasváriban. A közelmúltban bejegyzett egyesület Ráduly Zsolt biológia-kémia szakos tanárt, közoktatási szakértőt, a helyi általános iskola igazgató helyettesét jelöli polgármesternek az október 28-ai tiszavasvári időközi önkormányzati választáson.

Keresztyén családi napon vettek részt a helyi reformátusok

2012.09.12.

  Csaknem 1500-an vettek részt azon a családi napon, melyet a Nyírségi Református Egyházmegye és a Református Hitünkért Alapítvány első alkalommal rendezett meg gyülekezetei számára Sóstón. A gyermekeknek és felnőtteknek szóló egész napos közösségi programok célja, hogy felhívják a figyelmet a szeretet fontosságára és a családok iránti felelősségre. Apák, anyák, nagyszülők, gyerekek, és jegyespárok, több mint 1500-an vettek részt Sóstón a Keresztyén Családi napon. A Nyírségi Református Egyházmegye első alkalommal rendezte meg az egésznapos programot, melynek célja, hogy a gyülekezetek megismerjék és figyeljenek oda a keresztyén családokra, a családok pedig kapcsolatot találjanak egymáshoz.

Aleva István a SZEM polgármesterjelöltje Tiszavasváriban

2012.09.12.

   A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt is indul az október 28-ai tiszavasvári időközi önkormányzati választáson, a párt polgármester-jelöltet és képviselőjelölteket is állít - jelentette be augusztus 26-án  budapesti évadnyitó politikai nagygyűlésükön a pártelnök. A párt honlapján szeptember 9-én a megjelent információ szerint Aleva István közgazdászt, HR-szakértőt, egy nyíregyházi informatikai cég igazgatóhelyettesét jelöli polgármesternek. Aleva István, 44 éves. Nős, két leánygyermek édesapja.Tiszavasváriban él, az Árpád utcán .

A szocialisták is változást akarnak Tiszavasváriban

2012.09.11.

  Timári Istvánné, korábbi szocialista önkormányzati képviselőt indítja polgármester-jelöltként az október 28-ai időközi választáson Tiszavasváriban az MSZP – jelentette Juhász Ferenc szocialista országgyűlési képviselő kedden. Mint mondta: nagy kihívás előtt áll Tiszavasvári és lakossága, arról fognak szavazni, hogy a város jövőjét egy új, kompetens vezetéssel képzelik el, vagy megőrzik a „Jobbik fővárosa” rosszízű címet. – A polgármester-jelölt mellett Tiszavasvári mind a nyolc választókerületében egyéni jelöltet indítunk – jelentette be dr. Veres János.

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   90   Következő >>   [Utolsó]