Jótékonysági Hangverseny a Tiszavasvári Református templomért!

2014.10.03.

  Tiszavasvári Református Egyházközség és a Vasvári Pál Múzeum közös szervezésében a Debreceni Református Kollégium énekkara, a Kántus ad jótékonysági hangversenyt 2014. október 19-én, vasárnap 18 órától a Tiszavasvári Református templomban. A Debreceni Református Kollégium Kántusát 1739-ben alapította Maróthi György, a Kollégium hírneves professzora. Az azóta - kezdetben fiúkórusként, ma már ifjúsági vegyeskarként - folyamatosan működő Kántus fennállásának 275. tanévét tölti.

Állásbörze a Városi Sportcsarnokban

2014.10.02.

  Tiszavasvári Középiskola, Szakiskola és Kollégium Állásbörzét és nyílt napot rendez október 03- án pénteken 9 órától a Városi Sportcsarnokban. A cégek standjainak bemutatkozása mellett számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket. A programban szerepel CNC gépkezelés, irányítás bemutató, LEGO robot verseny, rendészeti alaki foglalkozás és erőnléti gyakorlatok, zenés gimnasztika, frizura show, természeti- és környezetvédelmi verseny – tájékoztatta portálunkat Szabó Zoltán az iskola igazgatója.

Egészségnap Tiszavasváriban

2014.10.02.

  2014.október 04-én 09:00 órától 15:00 óráig Tiszavasváriban a Találkozások Házában egészségnap lesz ingyenes szűrésekkel és bemutatókkal, amelyet Dr. Fülöp Erik polgármester ünnepi köszöntője nyit meg. Többek között lesz szemvizsgálat, hallásszűrés, testmasszázs, a Pál Fitness gépeit is kipróbálhatják az érdeklődők és elsősegély nyújtási ismereteket is elsajátíthatnak.

Idősek Világnapja Korda Gyurival és Klárikával

2014.10.02.

  Október 2-án 17.30 órakor az Idősek Világnapja alkalmából Tiszavasváriba látogat Korda György és Balázs Klári. A Találkozások Házában megrendezett eseményen köszöntőt mond: Dr. Hosszú József polgármester- jelölt. A műsorban az óvodások előadása mellett fellép a Musical TANODA valamint arany és gyémánt lakodalmasokat is köszöntenek. A rendezvényre a belépés díjtalan !

Ruszin Kulturális Nap a Múzeumban

2014.10.01.

  A Tiszavasvári Ruszin Nemzetiségi Önkormányzata és a Vasvári Pál Múzeum idén negyedik alkalommal rendezi meg október 04-én szombaton, 10.00 órától „Ruszin Kulturális Napját ”. A helyszín ezúttal is a Vasvári Pál Múzeum lesz. A rendezvény délelőtt 10 órakor a múzeum előtti Szentmihály téren Kozsnyánszky János MROSZ elnökének, majd Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő köszöntőjével indul.

II.Szentmihályi Pálinka Piknik- Idén is keresik a legjobb helyi párlatokat

2014.09.25.

 Második alkalommal rendezi meg a Vasvári Pál Múzeum a helyi párlatok versenyét. A pálinka piknik nem vásár és nem is fesztivál. Nem lesznek ismert pálinka főzdék, és nem is nem lehet pálinkát vásárolni. A szervezők olyan 18. életévüket betöltött helyi vagy a térségben élők jelentkezését várják akik büszkén mutatják be házi vagy bérfőzésű pálinkájukat a szakértő zsűri előtt.

Fesztiváloznak a tehetségek

2014.09.25.

  Első alkalommal kerül megrendezésre szeptember 26-án pénteken Tiszavasváriban a Szentmihály Téren a tehetséges zenész fiatalokról szóló zenei fesztivál. A rendezvényt napközben Baranta és íjász bemutató, Motortörténeti kiállítás, Sörsátor és Büfé színesíti tájékozatott Sepsi István szervező.

Hamarosan indul a Múzeumok Őszi Fesztiválja

2014.09.23.

  Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Múzeumi Oktatási és Képzési Központ 2014-ben – a kilencedik Múzeumok Őszi Fesztiválja megszervezésével – folytatja a 2006-ban hagyományteremtő céllal elindított, és mára a múzeumok egyik legjelentősebb országos eseményévé vált rendezvénysorozatát.

Zacher 500 - ért

2014.09.17.

  Mindennapi függőségeinkről tart előadást Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos Tiszavasváriban a  Találkozások Házában szeptember 19-én pénteken 11 és 13 órától. Amennyire örömteli, hogy az előadás kezdési időpontja (tanítási időben) a helyi iskolás fiatalokat célozza meg, annyira érthetetlen, hogy a szervezők miért kérnek az előadás megtekintéséért fejenként 500 Ft-os belépőt.

Horgászverseny és családi nap a Kacsáson

2014.09.17.

  Szeptember 21-én vasárnap a Gyarapodó Magyarországért alapítvány szervezésben horgászverseny és családi nap lesz Tiszavasváriban a Kacsás Tavon. A versenyre előzetesen jelentkezni lehet Fejes Lászlónál az Alkaloida Horgászegyesület vezetőjénél.Nevezési díj nincs! A szervezők mindenkit szerettel várnak!

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>