Újra Járási Gasztro-Piknik Tiszavasváriban

2014.09.17.

  A Tiszavasvári Járási Hivatal szervezésében 2014. szeptember 20-án szombaton rendezik meg a 2. Járási Gasztro - Pikniket. A rendezvény a Szentmihályi Gyógyfürdőben kerül megrendezésre, ahol a térség települései mutatkoznak be.

Kezdő és haladó néptánckurzus gyerekeknek

2014.09.15.

  A tiszavasvári Kör-Karéj Egyesület szervezésében kezdő és haladó néptánc tanfolyam indul   alsós és felső tagozatos korosztályba tartózó gyerekeknek ahol táncokkal, énekekkel ismerkedhetnek meg, hogy azt bátran használhassák, táncolhassák a táncházakban. Jelentkezni személyesen a péntek délutáni próbákon vagy telefonon a 06/30-295-8056 számon lehet.

Múzeumi Borest Bárdos Saroltával

2014.09.10.

  Szeptember 19-én ismét egy kellemes hangulatú borest várja a kikapcsolódni vágyókat a Vasvári Pál Múzeumba Tiszavasváriba. Az este 7 órakor kezdődő rendezvény vendége lesz Bárdos Sarolta, a Tokaj Nobilis Pincészetből. Bárdos Sarolta tokaji születésű. A Kertészeti Egyetem elvégzése után férjével visszaköltöztek szülőfalujukba, Bodrogkeresztúrba. Ezt követően különböző hegyaljai borászatokban dolgozott miközben párjával saját birtokról álmodoztak.

Kóstolja meg - Büdszentmihály Csipetnyi Ízeit!

2014.09.09.

  Szeptember 27-én szombaton Szent Mihály napja alkalmából egész napos programsorozat várja a helyieket és a városba látogató érdeklődőket. A Vasvári Pál Múzeum által szervezett rendezvényen kiállításokkal, kézműves vásárral, pálinka piknikkel, csergető versennyel,  koncertekkel, néptáncosokkal és a helyi gasztronómia legkiválóbb ízeivel köszönti Szent Mihály Arkangyal ünnepét a több mint 700 éves település.

„Egy falat Tündérmező” - új fotókiállítás a Vasvári Pál Múzeumban

2014.09.04.

  A Tiszavasvári székhelyű, a - Nyíri mezőség településeinek turisztikai attrakcióit - képviselő Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda és a Vasvári Pál Múzeum közös szervezésében Csutkai Csaba fotóművész „Egy falat Tündérmező fotókiállítása nyílik meg szeptember 09-én kedden 17.30-kor a múzeum főépületének időszaki kiállító termében. Az „ Egy falat Tündérmező " könyv 2013-ban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. gondozásában.

Ismét Repülőnap lesz Nyíregyházán

2014.09.01.

  Veres Zoltán műrepülő világbajnok, kötelékrepülés, nagyszabású helikopteres bemutató - szeptember 7-én, vasárnap ismét repülőgépektől lesz hangos a megyeszékhely légtere. Nyíregyháza MJV Önkormányzata jóvoltából immáron negyedik alkalommal ad helyet a reptér az égi lovagoknak és gépeiknek. Dr. Kovács Ferenc polgármester mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az önkormányzat támogatásának köszönhetően a IV. Nyíregyházi Repülőnapra a belépés mindenkinek ingyenes.

Ma kezdődik a Vidor Fesztivál

2014.08.29.

  Ma este kezdődik és szeptember 6-áig tart a Vidor fesztivál, azaz a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje, amely mára az egyik legnagyobb hazai összművészeti rendezvény lett. Az eseménysorozat kilenc napja alatt 44 helyszínen mintegy négyszáz program zajlik majd, az idén várhatóan több mint százezer néző előtt. És ahogy megszokhattuk, a programokat nem csak a nyíregyháziak élvezhetik, hiszen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye további húsz településén is várják fellépők az érdeklődőket.

Gasztro Hétvége a Feketeszakáll Kalandparkban

2014.08.28.

  A nyár utolsó Gasztro Hétvégéjére vár minden érdeklődőt augusztus 30-31-én a tiszalöki  Feketeszakáll Kalandpark. A szervezők tájékoztatása szerint számtalan finomságot kóstolhatnak meg az érdeklődők. Halászlé, Harcsapaprikás, Tárkonyos vadmalac ragu vagy éppen Gundel palacsinta is szerepel a kínálatban.

Babaház kiállítás és könyvbemutató a múzeumban

2014.08.26.

  A Vasvári Pál Múzeum idén is megrendezi a Langaméta NAGY JÁTÉK NAPOT. A nyárzáró program nem csak a gyerekeknek kínál érdekes és tartalmas kikapcsolódást. A szervezők augusztus 30-én szombaton 14 órától a néprajzi épületben  és múzeumkertben várják a gyerekeket és szüleiket. Az idei rendezvény fő témája: "Nekem is volt  babaházam ".

Éjszakai fürdőzés lesz a Szentmihályi Gyógyfürdőben szombaton

2014.08.15.

  Zenés-táncos éjszakai fürdőzésre és csobbanós, bulizós medence-party-ra várja az érdeklődőket a Szentmihályi Gyógyfürdő Augusztus 16. szombaton 21.00 órától.A szervezők elmondása szerint a júliusi fergeteges party élményvilága ismét beköltözik a strandra ezen a különleges szombat éjszakán.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>