Hamarosan indul az idei VIDOR Fesztivál

2014.08.13.

  Augusztus 29. és szeptember 6. között immár tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán a VIDOR Fesztivál, azaz a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje, amely mára az egyik legnagyobb hazai összművészeti rendezvény lett: 9 nap alatt 44 helyszínen mintegy 400 program zajlik majd, az idén várhatóan közel 120 ezer néző előtt.

Hamarosan nyit a tokaji Fesztiválkatlan

2014.08.07.

  Néhány nap múlva, egészen pontosan 2014. augusztus 9-én nyílik meg az Északkelet-Magyarországi régió legnagyobb szabadtéri színpada a tokaji Fesztiválkatlanban.A borvidék névadó településén megvalósuló beruházás eredményeként egy olyan 2500 főt befogadó létesítmény jön létre, amely az egész térség érdekeit szolgálja.

Ismét Farmer-Expo Debrecenben

2014.08.05.

  A XXIII. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás több mint két évtizede segíti a gazdálkodókat és a mezőgazdasági ágazat valamennyi szereplőjét a kapcsolatépítésben, üzletkötésben, kapcsolatápolásban. A 4 napos Farmer- Expo kiállítás évek óta a leglátogatottabb szakmai kiállítások közé tartozik.

Rendezd meg első kiállításod! - Fotós tábor középiskolásoknak

2014.08.02.

  A tiszavasvári Vasvári Pál Múzeumban fotós tábor lesz augusztus 25-a és 29-e között, naponta 10 és 15 között. A tábor résztvevői a már- már feledésbe merült fekete-fehér fényképezés kulisszatitkait elevenítik fel múzeumi fotós munkatársa segítségével. A program között szerepel a fotótechnikák történetének megismertetése, érdekes beállítások keresése, hasznos tudnivalók megismertetése az első kattintás előtt.

Lecsófesztivál és Tüzijáték Tiszalökön

2014.08.01.

  Augusztus 02-án szombaton tizenötödik alkalommal rendezik meg a városnapot Tiszalökön. Délelőtt a gasztronómiáé lesz a főszerep, amit kora délutántól a kulturális programok  és a szinpadi produkciók vesznek át.  A rendezvény az előző évekhez hasonlóan a gimnázium sportpályáján kerül megrendezésre. A nap sztárfellépői többek között: Bye Alex ,Intim Torna Illegál

Matuzsálemi Traktorok találkozója Tiszavasváriban

2014.08.01.

  Államalapításunk ünnepén augusztus 20-án immár negyedik alkalommal rendezi meg a Vasvári Pál Múzeum a térség agrártörténeti géptalálkozóját Tiszavasváriban. A mai napig használatos matuzsálemi gépeket (traktorok, aratógép, cséplőgép stb.) mutatkoznak be a rendezvényen. A program  amit ezúttal a Szentmihályi Gyógyfürdő területén rendeznek meg a reggeli regisztráció után gépfelvonulással indul  a belváros utcáin majd visszaérkeznek a rendezvény helyszínére.

Trianoni Emlékművet avatnak Tiszadadán

2014.07.24.

  Tiszadadán a Református Templom előtti téren ünnepélyes keretek között felavatják azt az emlékművet, melyet a trianoni tragédia mementójaként állíttatott a tiszadadai képviselő-testület. Az emlékmű ünnepélyes avatására  június 26-án szombaton délelőtt, 10 órakor kerül sor, ahol Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára mond köszöntőt.

Száguldó Cirkusz - A Hungaroringről jelentkezik a Best of Rádió

2014.07.23.

  Alig ért véget a Német Nagydíj a Hockenheimringen, máris megérkeztek a Forma-1-es csapatok a 29. Magyar Nagydíj helyszínére, a Hungaroringre. A nyári szünet előtti utolsó felvonásként rendezik meg nálunk a Forma-1-es nagydíjat. A Best Of Rádió az előző évekhez hasonlóan idén is a helyszínről azaz a Hungaroringről jelentkezik naponta többször is friss hírekkel, információkkal, riportokkal. A hallgatókat Godina Zsolt a boxutcából tájékoztatja a legérdekesebb és legfrissebb eseményekről.

Vasárnap látható utoljára együtt Munkácsy Krisztus trilógiája

2014.07.10.

  Meghosszabbított nyitva tartással várja hétvégén a látogatókat a debreceni Déri Múzeum, ahol már csak július 13-ig látható együtt a Krisztus-trilógia. Munkácsy Mihály Krisztus szenvedéstörténetét feldolgozó, monumentális méretű képeit először 1995-ben láthatta együtt a közönség a debreceni Déri Múzeumban. 2010 és 2012 között Pécsen, Budapesten és Bécsben lehetett együtt látni a képeket.

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő tart fogadóórát Tiszavasváriban

2014.07.08.

  Dr. Vinnai Győző, országgyűlési képviselő tart fogadóórát július 09-én (szerdán) 17 órától Tiszavasváriban a Kossuth út 2 .szám alatti irodájában. Időpont egyeztetés a következő telefonszámon lehetséges: 06-20-9349-837

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>