Váltsa meg havi buszbérletét Tiszavasváriban!

2016.10.03.

  Mostantól nem kell a megyeszékhelyre beutazni a havi buszbérlet megváltásáért. Új helyen, új szolgáltatással várja ügyfeleit a Tiszai Kaland Információs Iroda Tiszavasváriban. A turisztikai információs szolgáltatás mellett a közelmúltban az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a járásban kizárólag itt vásárolható meg a havi, és 30 napos dolgozói és diák bérletek!

Lelkészbeiktató Istentisztelet lesz Tiszavasváriban

2016.09.07.

  Lelkészbeiktató Istentisztelet lesz Tiszavasváriban számolt be honlapján a Tiszántúli Református Egyházkerület. A Tiszavasvári Református Egyházközség presbitériuma szeretettel vár minden leendő és aktív gyülekezeti tagot lelkészbeiktató Istentiszteletére. Az ünnepi eseményre 2016. szeptember 11.-én vasárnap délután 16 órakor kerül sor.

Járási Gasztro Piknik 3.0

2016.07.04.

  A Tiszavasvári Járási Hivatal szervezésében idén harmadik alkalommal rendezik meg a Járási Gasztro Piknik elnevezésű rendezvényt tuduk meg  Dr.Hosszú József Hivatalvezetőtől.  Az eseményen a térség települései (Tiszadob, Tiszalök, Tiszadada, Szorgalmatos, Tiszavasvári, Tiszaeszlár) mutatkoznak be. A helyszín ezúttal is a Szentmihályi Gyógyfürdő lesz, ahova várják az érdeklődőket. A kora délelőtt induló pikniken kiemelt szerepet kap ismét a települések gasztronómiája.

„Indulnak már a csatába”- Regruta Bál Tiszavasváriban

2016.02.12.

  A Vasvári Pál Múzeum ismét különleges programmal a várja kultúra szerelmeseit. A múzeumban jelenleg is megtekinthető  Napló című időszakos kiállításhoz kapcsolódva "REGRUTA BÁL" címmel a  Debreceni Főnix Néptáncegyüttes nagyszabású táncprodukcióját láthatják mindazok, akik február 13-án szombaton ellátogatnak a Tiszavasváriba a Találkozások Háza (!!!) Színháztermébe.

Napló - Egy ismeretlen büdszentmihályi hadifogoly története

2016.01.27.

  Tiszavasvári várossá válásának 30. évfordulója tiszteletére a Vasvári Pál Múzeum egy hetes programsorozattal várja az érdeklődőket 2016.jaunár 26-30. között.Január 28-án csütörtökön 17 órakor új időszaki kiállítás nyílik a múzeum főépületében. A kiállítás egy orosz hadifogságból hazatért büdszentmihályi parasztember tollából megírt napló segítségével mutatja be a háború borzalmait, veszteségeit.

Büdszentmihály Hagyatéka - Könyvbemutató a múzeumban

2016.01.23.

 Tiszavasvári várossá válásának 30. évfordulója tiszteletére a Vasvári Pál Múzeum egy hetes programsorozattal várja az érdeklődőket 2016. január 26-30. között. A városnapi programsorozat 26-án, kedden könyvbemutatóval kezdődik. Ezen a napon mutatják be hosszú várakozás után Gombás András, múzeumalapító, múzeumigazgató néprajzi tanulmányaiból összeállított könyvet.

Pezsgő(s) újévi koncert Tiszavasváriban

2015.12.30.

  Újévi koncertet ad január 2-án 18 órától Tiszavasváriban, a Találkozások Házában a Milord együttes. Az ingyenes kulturális programra ellátogatókat egy pohár pezsgővel fogadják majd az új esztendő első szombatján.

Advent harmadik vasárnap is vár mindenkit a Vasvári Pál Múzeum

2015.12.11.

  Az ünnepi készülődés jegyében november 29. és december 20. között tematikus kreatív kézművesfoglalkozásra várja az érdeklődő gyerekeket és szüleiket a Vasvári Pál Múzeum. Az adventi vasárnapokon az ünnep elmaradhatatlan kellékeit készíthetik el az érdklődők. Advent harmadik vasárnapján Luca napján lesz "csigacsináló" (másnéven:csigapergető)

Adventi gyertyagyújtás a Városháza téren

2015.11.28.

  A karácsony a kereszténység legnagyobb ünnepe, ilyenkor a világ keresztényei Jézus Krisztus születésére emlékeznek. A karácsony szent estéjét és az ünnepre való készülődést ki-ki a maga módján ünnepli. Tiszavasvári Önkormányzata november 29-én, vasárnap 17 órától várja a város lakosságát a Városháza téren az első adventi gyertya meggyújtására. A szervezők forró teával és finom falatokkal kedveskednek mindazoknak, akik velük tartanak.

Lekvár Mustra:Mutasd meg a legfinomabb lekvárodat!

2015.11.28.

  A Vasvári Pál Múzeum és Baráti Köre 2015. november 29-én 14 órától ötödik alkalommal rendezi meg a Szentmihályi Lekvárbörzét. A szervezők várják mindazon vállalkozó kedvű magán személyek jelentkezését (nem csak Tiszavasváriból), akik szívesen megmutatnák mások előtt lekvárkészítő tehetségüket. Kizárólag házi készítésű termékekkel lehet jelentkezni a versenyre, ahol a háromtagú zsűri íz kategóriánként dönti majd el, hogy kié is a legfinomabb.

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>