Mirgai bajsza bánta...

2014.12.02.

  Remek sorozatot tudhat maga mögött a Mirgai László trenirozta Tiszavasvári. A megyei első osztályú futballcsapat zsinórban négyszer nyert.A gárda három sikerrel tarsolyában érkezett a november 23-án vasárnap a listavezető Mándok otthonába. A nagy tét nem bénította a srácokat, 2–1-re diadalmaskodtak idegenben majd ezt követően a játékosok borotvát ragadtak az öltőzőben.Történt ugyanis, hogy a csapat tagjai és az edző alkut kötöttek. Nevezetesen azt, hogy megszabadíthatják férfiúi ékességétől – bajszától a trénert, amennyiben sorozatban négyszer nyer a csapat.

Értékes pont a Hajdúságból

2014.12.02.

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II Észak-keleti csoportban. Az edzőváltás után formáját kereső Tiszavasvári csapat a szintén szebb napokat megélt Hajdúböszörmény otthonában vendégeskedett. A mérkőzésen a szezon legjobb játékát nyújtó vendégek nyolc perccel a vége előtt még 24–20-ra vezettek ám a végén a időn túli hétméterest hárító cserekapusnak, Bíró Dávidnak köszönheti a pontmentést a Tiszavasvári csapat.

Értékes három pont az utolsó pillanatban

2014.11.17.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 14. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Tiszavasvári csapata az alsóházban tanyázó Balkány csapatát fogadta. A biztosnak tűnő hazai győzelem helyett a látottak alapján a vendégek most nyújtották az őszi idényben a legjobb teljesítményt. Mentálisan erősek voltak, koncentráltan futballoztak, és megvolt a lehetőségük, hogy eldöntsék a meccset. A szerencse végül a hazaiak mellé szegődött és Nagy Dávid bombafejesével nagyon értékes három pontot mentett a mérkőzés utolsó pillanatában.

Az új edző(k) sem segített

2014.11.17.

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulója több érdekességgel, páratlan teljesítménnyel szolgált. A fehérgyarmati kiruccanásra nagy reményekkel érkezett a Tiszavasvári gárda ám az alsóházi rangadón, parázs hangulatban a hazaiak magabiztosnak mondható győzelemmel hozták a mérkőzést. A múlt héten kinevezett edzőpáros nevében nyilatkozó Lázár Attila: szerint a vereség legfőbb okai között a kimaradt a hétmétereseket, és a technikai hibákat említette, ami megbosszulta magukat.

Edzőváltás Tiszavasváriban

2014.11.14.

  Új edzővel folytatja bajnoki szereplését a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata.A korábbi szakvezetővel, Grandjean Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a szakosztály, egyúttal döntött az utód személyéről.Érdekesség, hogy frissen kinevezett Türk Ferenc Kisvárdáról érkezett, és az őszi idényből hátralévő négy mérkőzésen játszani fog az „osztálytárs” együttesben.

Oda az otthoni veretlenség

2014.10.29.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 11. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén. Tiszavasvári csapata a múlt heti nagyhalászi fiaskó után hazai pályán fogadta a Nyírmada csapatát.A tipikus egygólos mérkőzésen a hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, de a fölényüket nem tudták gólra váltani,ami a végén megbosszult magát hiszen a vendégek egy talált góllal  mind három pontot elvitték.

Mirgai: Meglepődtem a gyenge játékon

2014.10.24.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 10. fordulójának mérkőzéseit rendezték a múlt hétvégén. Mirgai László tanítványai a Nagyhalász otthonában léptek pályára. Az első félidőben egyértelműen jobb volt a Halász, a szünet után csupán a vendégek felívelt labdái okoztak nehézséget rangadónak nevezhető mérkőzésen.

Sörgyári Capriccio - Értékes pont maradt a Borsodi hazájában

2014.10.22.

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban teljes fordulót rendeztek a hét végén. A Tiszavasvári csapata a sörgyáráról híres Bőcs-re látogatott. A mérkőzés előtt esélyesebbnek tartott vendégek rengeteg technikai hibát követett el, ami csaknem megbosszulta magát. A szurkolók a látottak alapján az egy pontnak is örülhettek.

Magabiztos győzelem

2014.10.15.

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.A Tiszavsvári csapata a tartalékos Mátészalka ellen lépet pályára hazai környezetben. A hazaiak végig kézben tartva a mérkőzést magabiztosan nyertek az olykor kellemetlen védekezési stílusban játszó Mátészalka ellen.

Mentő vitte kórházba a Vasvári focistát

2014.10.15.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 9. fordulójának szombati nyitányán három mérkőzést játszottak. Tiszavasvári Kemecse csapatát fogadta. A vendégek mestere által NB III-as színvonalúnak kikiáltott élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez ám végül gól nélkül fejeződött be a mérkőzés. Információnk szerint a hazai csapatba csereként beállt Bakost a mérkőzés végén mentő szállította kórházba.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]