Kemény adok-kapok, Vasvári győzelemmel

2014.10.08.

  A Szi-Zo Sport megyei első osztály 8. fordulójában rendezett Szakoly–Tiszavasvári futballmeccs puskaporos hangulaban zajlott, amelynek a vége az lett, hogy a kedd edző kölcsönösen üzengetett az elmúlt napokban a megyei napilap hasábjain.A mérkőzést egyébként a már két góllal is vezető vendég Tiszavsváriak nyerték.Győzelmükkel a dobogó második fokára léptek fel.

Egy félidőnyi előny Hajdúnánásnak

2014.10.08.

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 3. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A Tiszavasvári csapat szomszédvári rangadóra utazott Hajdúnánásra. Korábban hatalmas meccseket játszott egymással a két csapat, azonban a vendéglátók eddig egy osztállyal fentebb küzdöttek a bajnoki pontokért. Most újra egy csoportba került a két csapat hiszen a Hajdúságiak kiestek a második vonalból.

Elúszott lehetőség: Tiszavasváriban csak később épülhet tanuszoda

2014.10.03.

  Országosan 23 településen, Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében pedig négy járásközpontban (Fehérgyarmat, Csenger, Baktalórántháza, Kemecse) kezdődhet meg a tanuszodák építése. A kormány uszodaépítési programjának részeként első körben 23 településen, mintegy hárommilliárd forintból épülhetnek uszodák - jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön.

Értékes győzelem a listavezető ellen

2014.10.03.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Felsőházi rangadónak is beillő mérkőzésen Tiszavasvári a tabellát vezető Tuszér csapatát fogadta. A hazaiak támadtak, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Kézilabda:Bajnokverés kapusbravúrokkal

2014.10.02.

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport második fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata a tavalyi bajnok Kisvárdát fogadta miután a rétközi város csapata nem vállalta a magasabb osztálybeli szereplést. A vendégcsapat tetemes előnnyel vezetett a 40. percig, ekkor azonban a lelkes hazaiak izgalmassá tették a meccset, majd az utolsó percben átvették a vezetést és megnyerték a mérkőzést.

Szomszédvári rangadó: Megrogyott a Tiszavasvári

2014.09.24.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ami a Spanyol bajnokságban a Reál-Barca az a "megye egyben" Tiszalök- Tiszavasvári. Nagy várakozás előzte meg a szomszédvári rangadót. A szurkolók nem csalódtak, hiszen lendületes, parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Simicskó: Tanuszoda épülhet a Járásközpontban

2014.09.20.

  Péntek este sportfórumot tartottak Tiszavasváriban, amelyen részt vett a dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, aki Magyarország 2014 és 2020 között tervezett sportfejlesztési koncepcióját ismertette a helyi sportélet képviselőinek. A Tiszavasvári kötődésű államtitkár elmondta 2014-től 2020-ig csaknem 135 milliárddal gazdálkodhat 16 kiemelt sportág. Az államtitkár elmondta:A kormány kiemelt figyelmet fordít a köznevelés rendszerében megvalósuló mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek biztosítására.

Hosszú idő után újra van női kézilabda Tiszavasváriban

2014.09.20.

  Örömteli pillanatoknak lehettek szem és fültanúi a tiszavasvári kézilabda szerelmesei. Pénteken este mutatkozott be a drukkerek előtt a Tiszavasvári Sportegyesület Elnöke női kézilabda csapata. A Városi Sportcsarnokban megtartott bemutató edzőmérkőzésen a csapat nyíregyházi Kölcsey SE -vel majd a korábban az aktív mára már pályafutásukat befejező helyi Amazonokkal játszottak 2x10 perces bemutató mérkőzéseket.

Fazekas Marci újra a pályán!

2014.09.15.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata Nagykállót fogadta hazai pályán míg a Tiszalök Nyírgyulajban vendégeskedett. A Tiszavasvári már az első félidőben leiskolázta a vendégeket. A drukkerek, de még a vendégek edzője is úgy látta osztálykülönbség volt a két csapat között. Húsz perccel a befejezés előtt a sokszoros megyei gólkirály. Fazekas Viktor – hosszú sérülés után – ismét pályára lépett.

Tiszavasvári mentheti meg a Magyar(gomb)foci becsületét

2014.09.12.

  A hétvégén a szektorlabda, ismertebb nevén a gombfoci történetében először rendeznek Interkontinentális Kupa-döntőt, amelyen Európa és Dél-Amerika legjobbja találkozik egymással. Az MTI azt írja, az eseményen Európát a gömbölyű labdával játszott, 12 érintéses szakágban a Bajnokok Ligája-győztes Tiszavasvári együttese, míg a hagyományos koronglabdás szakágban a szintén BL-győztes Testvériség képviseli.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]