Tavaszi virulás a kézilabda nyitányon

2018.02.13.

Megkezdődött a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. Mindjárt megyei összecsapással, amelyeken tiszavasvári győzelem született. Az első félidőben a hazaiak – sem védekezésben, sem támadásban – nem találták ritmust, a szünet után viszont megemberelték magukat.

Nemzetközi porondon a Tiszavasvári SE kézilabdás lányai

2018.02.13.

A Tiszavasvári SE női kézilabda csapata több hazai rendezésű kupán való sikeres szereplés után kipróbálta tudását komoly nemzetközi versenyen is. A közelmúltban a szlovákiai Eperjesen megrendezett „KEMPA 4 SPORT CUP 2018” elnevezésű nemzetközi kupa részvevői lehettek a lányok.

Kézilabda NB II.- tavaszi nyitány rangadóval

2018.02.09.

Közel két hónapos téli „álom” után fújnak ébresztőt a a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt együttesek számára – köztük a négy megyei színeket képviselő klubnak. A tavaszi nyitány különlegessége egyben, hogy a „mieink” éppen egymás elleni találkozókkal folytatják szereplésüket. Mondhatjuk, rögtön a közepébe vágnak.

Bezzeg lett a legjobb Vasváriban

2017.11.30.

  A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Cívis Darts Sportegyesület idén is megrendezte a II. ­Tiszavasvári Open nyílt egyéni steel darts versenyét! Az immár hagyomány­őrző rendezvény Északkelet-Magyarország ­legnagyobb és legszínvonalasabb eseményévé nőtte ki magát.

Benyusz letarolta a Berettyót

2017.11.10.

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.

Hadas: sok volt a három hét pihenő

2017.10.30.

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában a múlt héten. Szurkolók és szakemberek egybehangzó véleménye szerint is rejt némi furcsaságot magában a bajnoki rendszer, hiszen a Tiszavasvári „szabadnapos” volt legutóbb így három hét pihenő jutott a csapatnak. Ez persze nem lett volna olyan nagy baj, ha a pihenőt követően nem szomszédvári rangadó várt a csapatra október 21-én Hajdúnánáson. A hosszú bajnoki kényszerpihenőt követően azonban a vendégek nem érezték a játék ritmusát és kikaptak a Hajdúnánáson.

Tanuszoda - Egy karcsapással közelebb

2017.08.31.

  A Magyar Közlöny 2017. június 2-i számából kiderül: a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében összesen 65 településen épül tanuszoda vagy tornaterem, illetve történik tanterem fejlesztés. A tanuszoda fejlesztések előfeltétele, hogy az érintett önkormányzatok a fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlanokat ingyenesen az állam tulajdonába adják.

Kézilabda: Hadassal a hadak útjára

2017.08.18.

  A második vonalból kiesett Tiszavasvári együttest immár Hadas Sándor irányítja: a szakvezető korábban a szomszédvár Hajdúnánás ugyancsak a harmad­osztályban érdekelt legénységét vezényelte. Legutóbb a hajdúsági egyesület kötelékében, utánpótlásvonalon dolgozott. Ez még nem minden. Időközben ugyanis jónéhány változás történt a játékoskeretben is.

Strandkézilabda: Tiszavasváriban folytatódott a bajnokság

2017.06.27.

  A SMART Ingatlan Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság soron következő állomása Tiszavasvári volt. Az egynapos tornán öt férfi és hét női csapat szállt versenybe a pontokért. A férfiak mezőnyében ismételten a Beach Stars BHC végzett az első helyen, míg a nőknél a FullGSM Nyúlon Túl csapata sikerével ért véget a hétvégi forduló.

Kézilabda - Van élet a kiesés után

2017.06.21.

  Bár az együttes újoncként nem tudott megkapaszkodni a második vonalban, így egy év múltán alászállt az NB II-be – nincs megállás. A sebek nyalogatása helyett a jövőt tervezik az illetékesek írja a Szon.hu. Bár Molnár Ferenc edző sorsa még nem dőlt el, annyi bizonyos, Dancs Miklós lemondott a szakosztályvezetői tisztségről, az egyesület elnöksége pedig Gyulai Ákost nevezte ki utódjául, aki eddig utánpótlásvonalon dolgozott az egyesület berkein belül és a városi általános iskolában testnevelő tanár.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]