Egerben vitézkedtek a röpis lányok

2012.09.28.

  Az október derekán esedékes bajnoki rajtra készülő Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata felkészülési tornát nyert Egerben. A nagy hagyományokkal bíró Szüret Kupán három, ugyancsak az enbé kettőben szereplő együttes társaságában lépett pályára a továbbra is Kolozsi János irányította Vasvári. A szabolcsiak első meccsüket elbukták a Közgáz Egyetem ellen, a folytatásban azomban előbb a házigazda hevesieket, majd a nagy esélyesnek tartott Jászberényt is legyőzték.

Beindult a kézilabda nagyüzem...

2012.09.25.

   A hét végén elrajtolt a kézilabda NB II. küzdelemsorozata, mégpedig nem kevesebb, mint nyolc szabolcsi együttes – remélhetőleg – mindvégig aktív, minél eredményesebb szereplésével. A férfiak tizenkét csapatot felvonultató Észak-keleti csoportjában hat megyei csapatunk próbál maradandót alkotni, vagyis a mezőny felét a „mieink” adják. Mivel az elmúlt évadban valamennyi gárda megkapaszkodott, a Fehérgyarmat, Demecser, Nyírbátor, Kisvárda, Mátészalkai MTK, Tiszavasvári különítmény ezúttal is színre lép.

Tuzséron vitézkedtek a Fecsku legények

2012.09.24.

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójában hat mérkőzést játszottak vasárnap. Rácz Róbert mesterhármassal segítette a Kótajt, míg Kovács István újabb duplával járult hozzá a bajnokesélyes Kemecse idegenbeli sikeréhez. Tiszavasvári Tuzsérról hozta el a három bajnoki pontot, míg a Tiszalök hazai pályán játszott döntettlent.

Nagyobb lehet a Kacsás-tó

2012.09.17.

  Az Alkaloida „Lombik” Horgász Egyesület a Kacsás tavon sokak örömére, különböző felújítási munkálatokat végzett a közelmúltban. Hasznosításra került a nyárfaerdő, ki lett emelve, helyre lett állítva az útburkolat és a parkoló, új filagória épült, ki lett cserélve a régi, veszélyes villanyvezeték-rendszer, új kapu készült, új kerítést építettek.A tervek szerint az egyesület vezetése a tereprendezés után bővíteni kívánja a vízfelület méretét pályázat forrás bevonásával.

Hatalmas sikerű sakkverseny volt Tiszavasváriban

2012.09.13.

  Szeptember 1-jén a tiszaújvárosi Optiris Optika jóvoltából negyedszer került megrendezésre a Nagyidai Kálmán emlékverseny városunkban. Az Optiris Optika jóvoltából mind a 82 benevezett játékos kapott egy 3000 forint értékű ajándékutalványt, amivel a verseny összdíjazása értékben közel 400000 forintra emelkedett. Ez az összeg országosan is kiemelkedő, hiszen több napos FIDE versenyeket rendeznek ilyen díjazással, villámversenyt nem. A tavalyi 63 után idén előzetesen több mint 90-en regisztráltak, végül 82-en ültek asztalhoz, köztük 2 nemzetközi mester és 3 FIDE mester.

Péntekék nem mondtak csütörtököt.

2012.09.11.

   Nem tegnap volt, amikor utoljára Tiszalök–Tiszavasvári mérkőzést játszottak a Szi-Zo Sport megyei első osztályú bajnokságban. A hazaiak az elmúlt esztendőkben az NB III-ban szerepeltek, kiesésük után visszatérhetnek a régi szép idők, elvégre a szomszédvárak – szombati – összecsapása sosem fulladt unalomba. Most sem így történt hiszen az elmúlt hétvégén két fronton is összemérték tudásukat a két város csapatai mind a megyei 1.és megyei 3.osztályban.

Fazekas Marci a válogatottban

2012.08.31.

 Szombaton rendezik meg második alkalommal a Focifesztivált a Magyar Labdarúgó Szövetség bázisán – a telki edzőközpontban. Az egész napos monstre program fő attrakciójaként (kezdés: 18.45) a spanyol Barcelona és az Espanol öregfiúk csapatai, valamint a Dunai Antal által irányított magyar öregfiúk-válogatott a Kubala Kupáért vív – nem éppen vérre menő – csatát.

Pályaavatón asszisztáltak a Fecsku legények

2012.08.29.

A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 2. fordulójában óriási meglepetésre a Nagyhalász idegenben győzte le az élcsapatok közé sorolt Nagykállót. A tavalyi szezon ezüstérmes Tiszavasvári csapata Gyulaházán kapott ki. Az Nb-III ból kihullott Tiszalök hazai pályán nehéz mérkőzésen győzte le Rakamaz csapatát.  

Gőzerővel készülnek a Tiszavasvári kézisek

2012.08.16.

Három hete kezdte a munkát a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapat, amelyet továbbra is Medve Róbert játékos-edző irányít. Aligha vág mellbe bárkit is, hogy változott viszont a keret összetétele – ilyenkor, nyáron ez már csak így szokás. Az NYKSK-Nyír-Komplett második vonalban szereplő együttesétől – kölcsönben – érkezett a balszélső Vasas Tamás. Az ugyancsak a nyíregyháziak kötelékéhez tartozó duó, Dancs Máté és Dobos Balázs kettős játékengedéllyel erősítheti a Vasvárit a közelgő bajnoki nyitányon.

Megújul a sportudvar az Tiszavavasvári Általános iskolában

2012.08.07.

A kivitelező cég szakemberei lázasan dolgoznak azon, hogy a Tiszavasvári Általános Iskola atlétika pályája a szeptemberi 3.-i tanévnyitóra elkészüljön. Az iskola Diák Sport Egyesülete a Leader pályázati rendszerben közel 16 millió forint támogatást nyert az atlétikai pálya felújítására valamint egy szabadtéri kondi park kialakítására.

[Első]   << Előző    25   26   27   28   29   30   Következő >>   [Utolsó]