Kézilabda:Elmaradt a meglepetés

2016.10.11.

 Az már nem szenzáció, hogy Tiszavasváriban csaknem megtelt a lelátó az aktuális férfi NB I. B-s férfi kézilabda mérkőzésre. A pályán azonban elmaradt a remélt meglepetés. Noha a hazaiak szoros mérkőzésen kapituláltak az Ózddal szemben, eme érdemért még nem jár pont. A második vonalban tősgyökeres klubnak számító borsodiak határozottabban kezdtek, 4–1-re elhúztak és hiába kapaszkodtak az újonc hazaiak, a szünetig változott a koreográfia.

Értékes és bátor győzelem

2016.09.26.

  A Tiszavasvári nyerte a férfi kézilabda NB I. B-ben rendezett megyei rangadót a Nyírbátorral szemben. Mivel mindkét együttes elbukta korábbi két bajnoki fellépését, no meg a bennmaradásért vívott küzdelemben is alighanem egymás közvetlen riválisaként kénytelenek harcolni – mind két csapat szempontjából nagy jelentősége volt a Tiszavasváriban rendezett találkozónak.

Balszerencsés szezonnyitó

2016.09.13.

  A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata igazán nem a szerencse kegyeltje. A szabolcsiak tíz év elteltével tértek vissza a sportág második vonalába, miközben sérülések és betegségek miatt közel sem a megálmodott játékoskerettel fogadták a nyitányon a Szigetszentmiklóst.

Fazekas Marci (is) szögre akasztotta

2016.09.11.

  A hét elején Hankó András sporttudósít, néhány nappal később pedig Fazekas Viktor fejezte be pályafutását, akit  kikiáltották Tiszavasvári örökös gólkirályának. A hajdan volt NB I B-s Tiszavasvári futballcsapat utolsó mohikánja is lelépett a színről írja a Kelet- Magyarország. Fazekas Viktor jóban - rosszban is hűségesen kitartott a klub mellett, harminckilenc évesen befejezte pályafutását.

Szombaton rajtol az NB I B-s férfi kézilabda bajnokság

2016.09.08.

  A hétvégén Tiszavasvári immár NB I B-s férfi kézilabdacsapata megkezdi menetelését. Nevezetesen szeptember 10-én, azaz szombaton a Nyugati csoportból átsorolt Szigetszentmiklós ellen hazai pályán próbál villantani a Türk-legénység. A csapatot sorozatos serülések tizedelik tudta meg a Kelet- Magyarország napilap.

Bandi bácsi szögre akasztotta a pennát!

2016.09.07.

  Hankó András a tiszavasvári sport és közélet krónikása huszonhat éven keresztül küldte írásait a Kelet-Magyarországnak, tudósított megannyi futballmeccsről, kézilabda mérkőzésről, sakktornáról, sőt, válogatott találkozókról, egyéb sporteseményekről.

Országos bajnoki cím strandkézilabdában

2016.07.12.

 Az idén Hajdúnánás adott otthont a IV. korcsoportos strandkézilabda diákolimpia országos döntőjének, amelyen a Tiszavasvári Általános Iskola fiúcsapata is részt vett. A csoportmérkőzések után a tiszavasvári csapat a 2. helyen jutott a legjobb négy együttes közé. Az elődöntő megnyerése után Ózd csapatával játszották az országos döntőt, amit óriási küzdelemben színvonalas játékkal, magabiztosan megnyertek.

Bevállalták: NB I B-s kézilabda csapata lesz Tiszavasvárinak!

2016.06.08.

  A férfi kézilabdacsapat vállalja a magasabb osztályú szereplést.  Tíz év után újra az NB I B-ben mutatja meg magát a Tiszavasvári SE-Quick 2000 férfi kézilabdacsapata! Minderről az egyesületi közgyűlés döntött, ahol jelen volt az egyesület vezetése, a helyi vállalkozók és természetesen szakosztály vezetősége – hozzájárulva a gárda magasabb osztályú indulásához.

TAO pénzből szépült meg a Magiszter tornacsarnoka

2016.06.03.

  Húszmillió forintból új padlóborítást, új palánkokat és felújított öltözőt kapott a tiszavasvári Magiszter Akapítványi Iskola tornacsarnoka,amely a 80-as évek közepén épült. A Tiszavasvári SK jóvoltából, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) által biztosított társasági nyereségadós hozzájárulásából (amelyhez az önkormányzat adta a 30% önrészt) felújították a tiszavasvári Magiszter Alapítványi Iskola tornatermét.

Kézilabda: érik a bajnoki cím!

2016.05.10.

  A férfi vonalon még egy forduló van hátra, az újabb győzelemmel jelentkező Tiszavasvári pedig karnyújtásnyira került a bajnoki cím megszerzésétől.Kézilabda NB II.: Észak-keleti csoportjában a bajnokaspiráns idegesen kezdett Debrecenben, majd a folytatásban átvette a kezdeményezést, sőt a második félidő egyes szakaszaiban tetszés szerint érte el góljait ezzel benyűjtve a nagyo fontos bajnoki pontokat.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]