A Magyar Közútnál is vége a télnek

2018.03.29.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. március 26-án lezárta a 2017-2018-as téli üzemeltetési időszakát. Az előző téli időszakhoz képest jóval csapadékosabb volt az időjárás, kevesebb havas nap volt, de megnőtt az ónos esős és esős napok száma. Legutóbb 2013-ban és 2015-ben volt ehhez hasonló mennyiségű csapadék.

Ismét Finn módszerrel ellenőriztek a rendőrök

2018.03.27.

„Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést tartottak a megyeszékhelyen a Tiszavasvári úti felüljáró város felőli oldalán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2018. március 26-án reggel. A közúti kontroll célja az ittas járművezetők fogalomból való kiszűrése, ezáltal a közúti balesetek megelőzése volt – közölte a megyei rendőrfőkapitányság.

Búcsút intettek a gáznak Tiszaeszláron

2018.03.26.

Csodájára járnak a településvezetők a tiszaeszlári önkormányzat biomasszával működtetett, alternatív és nem utolsó sorban rendkívül pénztárcabarát fűtési technológiájának. A település első embere 10 éve ismerte fel, milyen lehetőség rejlik a megújuló energiákban, s hogyan lehetne ezeket – a takarékosság, a hatékonyság és a környezettudatosság jegyében – a szűkös költségvetésből gazdálkodó helyhatóság közintézményeinek szolgálatába állítani.

Megyei Védelmi Bizottsági ülés Tiszalökön

2018.03.22.

Kihelyezett ülést tartott a Megyei Védelmi Bizottság Tiszalökön, az Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol a mögöttünk hagyott hétvége rendkívüli havazásával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról, az ár-és belvízi védekezésre történő felkészülésről, a vízügyi fejlesztésekről, valamint az úthálózat felújításáról és a honvédelmi tartalékos rendszerről is szó esett – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Tavaszi nagy kátyú kereső

2018.03.22.

Olvasóinktól rendszeresen kapunk információkat kátyúkról, balesetveszélyes útszakaszokról. A tavasz közeledtével egyre több keletkezik, amelynek összegyűjtésével szeretnénk segíteni az autóval közlekedőket. Keressük a Tiszavasvári járás és a térség legnagyobb kátyúját (Rakamaztól - Hajdúnánásig, Tiszadobtól - Nyíregyházáig) és legrosszabb útvonalát!

Beköltöztek az első fecskék Hajdúnánásra

2018.03.20.

Birtokba vehették a hajdúnánási fiatalok az első 16 lakást a fecskeházban. A városháza dísztermében Szólláth Tibor polgármester köszöntötte a fiatalokat, aki elmondta, hogy Hajdúnánás közösségének jövője a családokban van. – Közös feladatunk, hogy városunk és közösségünk tudjon fejlődni, ehhez pedig erős családi kötelékekre van szükség, amely fiataljaink nélkül lehetetlen – emelte ki.

Hulladékszállítás - majd ha olvad

2018.03.19.

A Térségi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékozatja a lakosságot, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt a hulladékgyűjtő gépjárművek számára járhatatlanná vált utakról a kukák üritését csak a hóakadályok megszüntetését követően szállítja el társaság- közölte  Hajnal Tünde pr-referens.

Autóbusz és teherautó ütközött Tiszadada és Tiszadob között

2018.03.19.

Autóbusz és teherautó ütközött hétfőn reggel Tiszadada és Tiszadob között,személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez..A  helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Újra járnak a vonatok

2018.03.18.

A Debrecen-Tiszalök vonalon Hajdúnánás és Hajdúdorog között megszűnt a fennakadás, elindulhatott a vonatforgalom – tájékoztatott a Mávinform vasárnap kora délután. A vasúttársaság közlése szerint Szolnok és Abony között viszont a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője letört, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon tovább nőhet az eljutási idő.

Szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök között

2018.03.18.

Hótorlasz akadályozza vonatközlekedést Hajdúnánás és Hajdúdorog között – közölte a Mávinform vasárnap délelőtt ezért szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök vonalon. A tájékoztatás szerint a keleti országrészben 30-90, esetenként 90-120 perccel hosszabb a menetidő.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]