Naperőművet épít a Mol Tiszaújvárosban

2018.03.17.

Tiszaújvárosban, Százhalombattán és Füzesgyarmaton épít villamos energiát termelő napelemparkokat a Mol. Az innovatív és alternatív technológia terjesztése része a társaság stratégiájának – jelentette be Fasimon Sándor, a cég ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón. A Mol nyitni kíván az új fejlesztések irányába is, mint például az elektromos autózás, az autómegosztás vagy akár a napelemes technológiák.

A tél utolsó támadása?

2018.03.17.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei napok óta fokozott figyelemmel kísérik a hétvégére vonatkozó időjárás-előrejezési számításokat, mivel az északon felhalmozódott sarkvidéki hideg levegő rohamléptekben tör utat dél felé, és ez keveredve a földközi-tengeri eredetű enyhe levegővel szélsőséges időjárási események sorozatát okozza szerte az országban szombat estétől. Napközben fokozatosan romlott el időjárás, és kora estére igazi téli időjárás köszöntött ránk.

Megszűnt az útlezárás Tiszalökön

2018.03.14.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én 8 óra körül a 3612-es számú út 28. kilométerében, Tiszalök belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi sofőrje egy motoros rokkantkocsival közlekedő idős férfit.

Halálos baleset történt Tiszalökön

2018.03.14.

Egy 92 éves, rokkantkocsival közlekedő férfi vesztette életét a balesetben.Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én 8 óra 15 perc körül a 3612-es számú út 28. kilométerében, Tiszalök belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi sofőrje egy rokkantkocsival közlekedő idős férfit.

Telekhez és lakáshoz segítik a fiatalokat Hajdúnánáson

2018.03.13.

Kedvezményekkel csábítja a város az itt élő fiatalokat, hogy Nánáson találják meg jövőjüket.  A város elfogadott lakáskoncepciójában szerepel, hogy kérelem alapján júliustól ismét lehet igényelni az első lakáshoz jutók vissza nem térítendő, 500 ezer forint összegű támogatását.

Március végéig érvényesek a diákigazolványok

2018.03.13.

Március 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica hatálya, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy március végéig gondoskodjanak igazolványuk érvényesítéséről. A vasúttársaság hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll, hogy az utazási diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe, az előző félévben kiadott matricák pedig március 31-éig használhatók fel.

Tiszadobra vezettek a debreceni gyilkosság szálai

2018.03.09.

A megyei főkapitányság és a városi rendőrkapitányság zsarui együttműködésének köszönhetően 24 órán belül bilincs kattant annak a férfinak a csuklóján, aki megölt egy nőt Debrecenben február 18-án. Mindenki munkája kellett ahhoz, hogy a Tiszadobról érkező gyilkost ilyen rövid időn belül lefüleljék.

Palackos gáz okozott riadalmat Tiszalökön

2018.03.06.

Összeszerelés közben a tömítés megrongálódott, ezért egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackból szivárgott a gáz hétfőn délben Tiszalökön, a Kőrisfa utca egyik lakóházában. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a palackot és a hozzá kapcsolt fűtőberendezést a szabadba vitték, ahol a palackot elzárták, a szivárgást megszüntették és a tömítést kicserélték.

Egészségügyi ellátás a kanadai jégmezőktől az ausztráliai sivatagig

2018.03.06.

Nemzetközi színtérre lépett ki a Mona-System Egészségügyi Informatikai Konzultációs Rendszer, amelyet dr. Zsonda László főorvos, a Hungaromed-Group Kft. ügyvezető igazgatója mutatott be pénteken Tiszalökön. A szabolcsi kisváros néhány órára bekapcsolódott a kontinensek közti magas szintű párbeszédbe írja a Kelet-Magyarország.

Tovább épül a Nyugati elkerülő

2018.03.06.

Hétfőn letették a nyugati elkerülőút alapkövét Nyíregyházán. A tervek szerint 2019 végére készül el, és köti össze az autópályát Nyírszőlőssel. A munka tavasszal indul, két kivitelező egyszerre lát hozzá a Tiszavasvári és a Tokaji út közötti 3,7 kilométeres szakasz, valamint a Tokaji út és Nyírszőlős közötti 4,1 kilométer hosszú út megépítéséhez.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]