Hótorlasznak ütközött egy autó Tiszalöknél

2018.03.18.

Folyamatosan a műszaki mentés a Nyíregyházi és a Tiszavasvári Járásban, ahol továbbra is az elakadt járművek mentése okoz problémát. Árokba csúszott egy személygépkocsi Nagycserkeszen, a Vasvári Pál utcában, míg Tiszalök és Tiszaeszlár között egy személygépkocsi hótorlasznak ütközött. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Rendőri jelenlét az áram nélkül maradt Hajdúnánáson

2018.03.18.

Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.Szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megye több településén.

Tiszadobra már megérkezett a Fecske

2018.03.17.

Szombaton Tiszadobra is megérkezett a Fecske. Persze ebben a zord időben senki ne az apró testű, villámgyors röptű madárra gondoljon. Február utolsó napjaiban Tiszadobon nyitotta meg a Kecskeméten működő Fecske Adománybolt kistestvérét. Nem, kérem ez nem egy egyszerű bolt!.- olvasható Illésné Áncsán Aranka, vagy ahogy az ország ismeri, „Anyácska” Facebook bejegyzésében.

Naperőművet épít a Mol Tiszaújvárosban

2018.03.17.

Tiszaújvárosban, Százhalombattán és Füzesgyarmaton épít villamos energiát termelő napelemparkokat a Mol. Az innovatív és alternatív technológia terjesztése része a társaság stratégiájának – jelentette be Fasimon Sándor, a cég ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón. A Mol nyitni kíván az új fejlesztések irányába is, mint például az elektromos autózás, az autómegosztás vagy akár a napelemes technológiák.

A tél utolsó támadása?

2018.03.17.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei napok óta fokozott figyelemmel kísérik a hétvégére vonatkozó időjárás-előrejezési számításokat, mivel az északon felhalmozódott sarkvidéki hideg levegő rohamléptekben tör utat dél felé, és ez keveredve a földközi-tengeri eredetű enyhe levegővel szélsőséges időjárási események sorozatát okozza szerte az országban szombat estétől. Napközben fokozatosan romlott el időjárás, és kora estére igazi téli időjárás köszöntött ránk.

Megszűnt az útlezárás Tiszalökön

2018.03.14.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én 8 óra körül a 3612-es számú út 28. kilométerében, Tiszalök belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi sofőrje egy motoros rokkantkocsival közlekedő idős férfit.

Halálos baleset történt Tiszalökön

2018.03.14.

Egy 92 éves, rokkantkocsival közlekedő férfi vesztette életét a balesetben.Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én 8 óra 15 perc körül a 3612-es számú út 28. kilométerében, Tiszalök belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi sofőrje egy rokkantkocsival közlekedő idős férfit.

Telekhez és lakáshoz segítik a fiatalokat Hajdúnánáson

2018.03.13.

Kedvezményekkel csábítja a város az itt élő fiatalokat, hogy Nánáson találják meg jövőjüket.  A város elfogadott lakáskoncepciójában szerepel, hogy kérelem alapján júliustól ismét lehet igényelni az első lakáshoz jutók vissza nem térítendő, 500 ezer forint összegű támogatását.

Március végéig érvényesek a diákigazolványok

2018.03.13.

Március 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica hatálya, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy március végéig gondoskodjanak igazolványuk érvényesítéséről. A vasúttársaság hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll, hogy az utazási diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe, az előző félévben kiadott matricák pedig március 31-éig használhatók fel.

Tiszadobra vezettek a debreceni gyilkosság szálai

2018.03.09.

A megyei főkapitányság és a városi rendőrkapitányság zsarui együttműködésének köszönhetően 24 órán belül bilincs kattant annak a férfinak a csuklóján, aki megölt egy nőt Debrecenben február 18-án. Mindenki munkája kellett ahhoz, hogy a Tiszadobról érkező gyilkost ilyen rövid időn belül lefüleljék.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]