Kigyulladt egy kazánház Tiszalökön

2018.02.09.

Kigyulladt egy családi ház körülbelül tíz négyzetméter alapterületű kazánháza Tiszalökön, a Honvéd utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.

A LEGO gyárával ismerkedtek a tiszadadai óvodások

2018.02.09.

A LEGO nyíregyházi gyárával ismerkedtek a közelmúltban a tiszadadai óvodások, önfeledten játszottak a számukra hatalmas mennyiségű kockákkal, figurákkal, többen a helyszínen építettek házikót, autót. A gyár jóvoltából megismerkedhettek az üzemben folyó munkálatokkal is, így testközelből láthatták, hogyan is készül kedvenc játékuk.

Részleges látogatási tilalom

2018.02.09.

A felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház február 5-től, azaz hétfőtől részleges látogatási tilalmat rendel el a Jósa András Oktatókórház

Villanyoszlopot döntött a 36-os főúton

2018.02.09.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 36-os számú főúton, a 42-es és 43-as kilométerek között, Nagycserkesz közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt.

Április 8-án lesz az országgyűlési képviselők választása

2018.01.12.

  Április 8-ra írta ki az országgyűlési képviselők választását Áder János köztársasági elnök, a választás kitűzésével azonban hivatalosan még nem kezdődött meg a kampány, mert az a választást megelőző 50. napon, azaz február 17-én indul.

Még mindig kerülniük kell a tiszalökieknek

2018.01.11.

  Még mindig nem sikerült kiemelni a Tiszában a két ünnep között megfeneklett kompot - tudta meg a Szabolcsihír. A Tiszatardos és Tiszadob között járó komp karácsony után süllyedt el a tiszalöki átjárónál. Hogy mitől süllyedt meg a komp, azt még mindig nem lehet tudni.

Tiszadobi idős asszonynak segítettek a rendőrök

2017.12.27.

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök rendszeresen és visszatérően ellenőrzik az egyedül élő, időskorú embereket. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít az időskorúak védelmére. Különösen fontos ez a téli időszakban, amikor az idős, magukról nehezen gondoskodni tudó emberek fokozott veszélynek lehetnek kitéve.

Megsüllyedt a komp Tiszalöknél

2017.12.27.

  Megsüllyedt és körülbelül fél testtel a vízszint alá bukott a Tiszatardos és Tiszalök között közlekedő komp szerda délelőtt, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határán. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a megsüllyedt komp műszaki mentését.

Idén se maradnak tüzelő nélkül a rászoruló települések

2017.11.30.

  A Belügyminisztérium idei szociálistűzifa-pályázatára valamivel kevesebb igény érkezett mint tavaly: összesen 2255 önkormányzat pályázott, az igényelt támogatás pedig 6,1 milliárd forint volt.A támogatásra ötezer lakosúnál kisebb települések pályázhattak.

Református (M)érték Hajdúnánáson

2017.11.10.

  Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]