Tűzzel, vassal Tiszaeszlárért

2019.09.18.

Stílszerűen ez is lehetne Vajda László tiszaeszlári kovácsmester jelmondata hiszen, mint független polgármesterjelölt elindul az október 13-i önkormányzati választásokon. A választási bizottság szeptember 12-én vette nyilvántartásba a település ikonikus, köztiszteletben álló alakját, aki mai is aktív, országos ismertségű, a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja, Király Zsiga-díjjal(1995), Népművészet Mestere (2004) címmel kitüntetett népi iparművész.

Halálos baleset – Nyíregyháza és Tiszavasvári között

2019.09.18.

 A járművet vezető 76 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy Nyíregyháza felől Tiszavasvári irányába közlekedő kisteherautó lesodródott az útról, majd egy fának ütközött péntek délelőtt a 36-os főút 36. kilométerében, a tiszalöki elágazás közelében.

Összehangolt közúti ellenőrzés az utakon

2019.09.18.

A rendőrség a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2019. szeptember 16. és szeptember 22. között tartja meg Magyarországon a „Figyelemmel az útra” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány során elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik, de nagy hangsúlyt kap a figyelem elvonásával veszélyeztető egyéb cselekmények ellenőrzése és kiszűrése, mint például a jármű vezetőjének menet közbeni chatelése, közösségi oldalon „élőzés”, szelfizés.  

Halálos baleset Tiszadadán

2019.09.09.

Halálos kimenetelű baleset történt vasárnap délután Tiszadadán, a Rákóczi úton. Az egyik útkanyarulatban eddig tisztázatlan okból eredően sodródott le egy Renault Clio típusú személygépkocsi az úttestről. A gépkocsiban négyen utaztak, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette .

Anyácska is indul a választáson - Tiszadobon

2019.08.26.

A közösségi oldalon jelentette be Illésné Áncsán Aranka, hogy elindul az őszi, önkormányzati választáson tiszadobi polgármesteri címért száll ringbe tudta meg a Szabolcsihir.hu . A korábban a tiszadobi Andrássy-kastélyban működő gyermekotthon volt vezetőjét akkor ismerte meg az ország, amikor Oláh Ibolya, aki állami gondoskodásban, ott nevelkedett, a Megasztár döntőse lett.

Tragikus ünnep - Emberölés Polgáron

2019.08.22.

Régi haragosával végzett egy férfi a nézőtéren, a koncert a késelés után sem állt le. Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp a Hajdú- Bihari Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát – írta a Bors . A lap egy keddi gyilkossággal kapcsolatban közölt most részleteket.

Allergia – II. fokú riasztást adtak ki megyénkben

2019.08.22.

A riasztási térképén jól látszik, hogy az elmúlt napokban az ország északi és nyugati peremén kívül mindenhol legalább figyelmeztetés volt érvényben a parlagfű pollenkoncentrációja miatt, térségünkben sok helyen II. fokú riasztást is kiadtak. Az allergiások száma évtizedek óta folyamatosan nő, jelenleg közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben.Közülük majdnem 1 millióan kifejezetten a parlagfűre allergiásak, számukra rossz hír, hogy ez megnöveli a további allergiák kialakulásának esélyét – tájékoztatott Dr. Obbágy Veronika, tüdőgyógyász főorvos.

Házilag barkácsolt szerkezettel vontatott

2019.08.06.

A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki egy házilag barkácsolt szerkezettel vontatott egy vezető nélküli autót. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 1-jén 12 óra 10 perckor, az M3-as autópályán, Tiszaújváros közelében egy román felségjelzésű autó vezetőjével szemben intézkedtek. A jármű egy házilag összeszerelt szerkezettel, sofőr felügyelete nélkül vontatott egy másik autót.

Átverésre figyelmeztet a Penny Market

2019.08.06.

Csalók próbálják átverni – a bankok elleni adathalász-támadáshoz hasonló módszerrel – a netezőket a Penny Market nevében, 85 ezer forintos kupont ajánlva fel nyereményként – írja a napi.hu. Egy klónozott oldalt hoztak létre, amelyen ugyan megtalálható a Penny Market logója, az URL-címből viszont látszik, hogy az nem a boltlánc hivatalos webcíme, csak hasonlít rá.

Fának csapódott egy autó Kisfástanyánál

2019.07.30.

Pályaelhagyásos baleset történt Nagycserkesz és Tiszalök-Kisfástanya között hétfőn délután. A Nyíregyáza.hu információi szerint fának csapódott egy személygépkocsi az említett útszakaszon. A sofőr vélhetően elvesztette uralmát járműve felett és fának csapódott autójával és egy fa tetején állt meg. A helyszínről két sérültet szállítottak kórházba a mentők.  

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]