Frontális karambol hat sérülttel Tiszalök határában

2018.04.17.

Hat személyt vitt kórházba péntek délután a mentő Tiszalök határából, ahol két gépkocsi karambolozott egymással. A helyszíni információ szerint egy Honda haladt a 36-os főút felől Tiszalök felé, amikor egy Suzuki érkezett szemből, és a Honda erős fékezés közben valahogy oldalba találta a Suzukit.

Átadták az új tanuszodát Tokajban

2018.04.09.

Még a múlt héten a kampány finisében átadták az új tokaji tanuszodát. A beruházás értéke 437 millió forint. Két medence is van a létesítményben. Az egyik 6 pályás, a másik egy oktatómedence a kisebbeknek. Az új uszodára nagy szükség van, mert a tokaji járás iskoláiban több mint 2500 diák tanul, ők használhatják majd – derült ki az M1 műsorában.

Nem indult zökkenőmentesen a szavazás Tiszadobon

2018.04.09.

“Nehezen” indult a nap Tiszadob 1. számú szavazókörében: az üres urnát – az első szavazó jelenlétében – 7 órakor zárta le a bizottság – mondta el érdeklődésünkre Porkoláb Antal László. 11 óra körül a községben 12%, a rendőrörs melletti szavazókörben 25%-os volt a részvételi arány.

Változik a vonatok közlekedési rendje húsvétkor

2018.03.29.

A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. A mai napon a pénteki, 30-án a szombati, 31-én és április elsején az ünnepnapi, 2-án a vasárnapi, 3-án pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Érdemes élni a decemberi menetrendváltáskor bevezetett csatornakedvezményekkel, hiszen 5, 10 vagy akár 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg jegyüket az utasok.

A Magyar Közútnál is vége a télnek

2018.03.29.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. március 26-án lezárta a 2017-2018-as téli üzemeltetési időszakát. Az előző téli időszakhoz képest jóval csapadékosabb volt az időjárás, kevesebb havas nap volt, de megnőtt az ónos esős és esős napok száma. Legutóbb 2013-ban és 2015-ben volt ehhez hasonló mennyiségű csapadék.

Ismét Finn módszerrel ellenőriztek a rendőrök

2018.03.27.

„Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést tartottak a megyeszékhelyen a Tiszavasvári úti felüljáró város felőli oldalán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2018. március 26-án reggel. A közúti kontroll célja az ittas járművezetők fogalomból való kiszűrése, ezáltal a közúti balesetek megelőzése volt – közölte a megyei rendőrfőkapitányság.

Búcsút intettek a gáznak Tiszaeszláron

2018.03.26.

Csodájára járnak a településvezetők a tiszaeszlári önkormányzat biomasszával működtetett, alternatív és nem utolsó sorban rendkívül pénztárcabarát fűtési technológiájának. A település első embere 10 éve ismerte fel, milyen lehetőség rejlik a megújuló energiákban, s hogyan lehetne ezeket – a takarékosság, a hatékonyság és a környezettudatosság jegyében – a szűkös költségvetésből gazdálkodó helyhatóság közintézményeinek szolgálatába állítani.

Megyei Védelmi Bizottsági ülés Tiszalökön

2018.03.22.

Kihelyezett ülést tartott a Megyei Védelmi Bizottság Tiszalökön, az Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol a mögöttünk hagyott hétvége rendkívüli havazásával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról, az ár-és belvízi védekezésre történő felkészülésről, a vízügyi fejlesztésekről, valamint az úthálózat felújításáról és a honvédelmi tartalékos rendszerről is szó esett – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Tavaszi nagy kátyú kereső

2018.03.22.

Olvasóinktól rendszeresen kapunk információkat kátyúkról, balesetveszélyes útszakaszokról. A tavasz közeledtével egyre több keletkezik, amelynek összegyűjtésével szeretnénk segíteni az autóval közlekedőket. Keressük a Tiszavasvári járás és a térség legnagyobb kátyúját (Rakamaztól - Hajdúnánásig, Tiszadobtól - Nyíregyházáig) és legrosszabb útvonalát!

Beköltöztek az első fecskék Hajdúnánásra

2018.03.20.

Birtokba vehették a hajdúnánási fiatalok az első 16 lakást a fecskeházban. A városháza dísztermében Szólláth Tibor polgármester köszöntötte a fiatalokat, aki elmondta, hogy Hajdúnánás közösségének jövője a családokban van. – Közös feladatunk, hogy városunk és közösségünk tudjon fejlődni, ehhez pedig erős családi kötelékekre van szükség, amely fiataljaink nélkül lehetetlen – emelte ki.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]