Hulladékszállítás - majd ha olvad

2018.03.19.

A Térségi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékozatja a lakosságot, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt a hulladékgyűjtő gépjárművek számára járhatatlanná vált utakról a kukák üritését csak a hóakadályok megszüntetését követően szállítja el társaság- közölte  Hajnal Tünde pr-referens.

Autóbusz és teherautó ütközött Tiszadada és Tiszadob között

2018.03.19.

Autóbusz és teherautó ütközött hétfőn reggel Tiszadada és Tiszadob között,személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez..A  helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Újra járnak a vonatok

2018.03.18.

A Debrecen-Tiszalök vonalon Hajdúnánás és Hajdúdorog között megszűnt a fennakadás, elindulhatott a vonatforgalom – tájékoztatott a Mávinform vasárnap kora délután. A vasúttársaság közlése szerint Szolnok és Abony között viszont a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője letört, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon tovább nőhet az eljutási idő.

Szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök között

2018.03.18.

Hótorlasz akadályozza vonatközlekedést Hajdúnánás és Hajdúdorog között – közölte a Mávinform vasárnap délelőtt ezért szünetel a vonatközlekedés Debrecen-Tiszalök vonalon. A tájékoztatás szerint a keleti országrészben 30-90, esetenként 90-120 perccel hosszabb a menetidő.

Hótorlasznak ütközött egy autó Tiszalöknél

2018.03.18.

Folyamatosan a műszaki mentés a Nyíregyházi és a Tiszavasvári Járásban, ahol továbbra is az elakadt járművek mentése okoz problémát. Árokba csúszott egy személygépkocsi Nagycserkeszen, a Vasvári Pál utcában, míg Tiszalök és Tiszaeszlár között egy személygépkocsi hótorlasznak ütközött. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Rendőri jelenlét az áram nélkül maradt Hajdúnánáson

2018.03.18.

Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.Szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megye több településén.

Tiszadobra már megérkezett a Fecske

2018.03.17.

Szombaton Tiszadobra is megérkezett a Fecske. Persze ebben a zord időben senki ne az apró testű, villámgyors röptű madárra gondoljon. Február utolsó napjaiban Tiszadobon nyitotta meg a Kecskeméten működő Fecske Adománybolt kistestvérét. Nem, kérem ez nem egy egyszerű bolt!.- olvasható Illésné Áncsán Aranka, vagy ahogy az ország ismeri, „Anyácska” Facebook bejegyzésében.

Naperőművet épít a Mol Tiszaújvárosban

2018.03.17.

Tiszaújvárosban, Százhalombattán és Füzesgyarmaton épít villamos energiát termelő napelemparkokat a Mol. Az innovatív és alternatív technológia terjesztése része a társaság stratégiájának – jelentette be Fasimon Sándor, a cég ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón. A Mol nyitni kíván az új fejlesztések irányába is, mint például az elektromos autózás, az autómegosztás vagy akár a napelemes technológiák.

A tél utolsó támadása?

2018.03.17.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei napok óta fokozott figyelemmel kísérik a hétvégére vonatkozó időjárás-előrejezési számításokat, mivel az északon felhalmozódott sarkvidéki hideg levegő rohamléptekben tör utat dél felé, és ez keveredve a földközi-tengeri eredetű enyhe levegővel szélsőséges időjárási események sorozatát okozza szerte az országban szombat estétől. Napközben fokozatosan romlott el időjárás, és kora estére igazi téli időjárás köszöntött ránk.

Megszűnt az útlezárás Tiszalökön

2018.03.14.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. március 14-én 8 óra körül a 3612-es számú út 28. kilométerében, Tiszalök belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi sofőrje egy motoros rokkantkocsival közlekedő idős férfit.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]