Még mindig kerülniük kell a tiszalökieknek

2018.01.11.

  Még mindig nem sikerült kiemelni a Tiszában a két ünnep között megfeneklett kompot - tudta meg a Szabolcsihír. A Tiszatardos és Tiszadob között járó komp karácsony után süllyedt el a tiszalöki átjárónál. Hogy mitől süllyedt meg a komp, azt még mindig nem lehet tudni.

Tiszadobi idős asszonynak segítettek a rendőrök

2017.12.27.

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök rendszeresen és visszatérően ellenőrzik az egyedül élő, időskorú embereket. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít az időskorúak védelmére. Különösen fontos ez a téli időszakban, amikor az idős, magukról nehezen gondoskodni tudó emberek fokozott veszélynek lehetnek kitéve.

Megsüllyedt a komp Tiszalöknél

2017.12.27.

  Megsüllyedt és körülbelül fél testtel a vízszint alá bukott a Tiszatardos és Tiszalök között közlekedő komp szerda délelőtt, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határán. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a megsüllyedt komp műszaki mentését.

Idén se maradnak tüzelő nélkül a rászoruló települések

2017.11.30.

  A Belügyminisztérium idei szociálistűzifa-pályázatára valamivel kevesebb igény érkezett mint tavaly: összesen 2255 önkormányzat pályázott, az igényelt támogatás pedig 6,1 milliárd forint volt.A támogatásra ötezer lakosúnál kisebb települések pályázhattak.

Református (M)érték Hajdúnánáson

2017.11.10.

  Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

Fiatal gazdák fóruma a Malifer Rendezvényházban

2017.11.10.

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára. Az AGRYA, vagyis a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségé szakmai előadásokkal segíti a térségben élő fiatal gazdákat.

Rablás Tiszadobon

2017.11.03.

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves tiszadadai és egy 21 éves tiszadobi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2017. október 30-án 17 óra körül Tiszadob belterületén követni kezdtek egy gyalogosan közlekedő 48 éves helyi nőt.

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

2017.11.03.

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Átfogó ellenőrzést tartottak a 36-os számú főúton

2017.10.30.

  Fokozott közlekedésrendészeti és mélységi migrációs ellenőrzést tartottak Nyíregyháza és Tiszavasvári között az együttműködő hatóságok. A rendőrség a polgárőrséggel együttműködve átfogó közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a 36-os számú főút Nyíregyháza és Tiszavasvári közötti szakaszán 2017. október 27-én. A demonstratív jelenlét elsősorban a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a dinamikus szabálysértők kiszűrésére irányult.

Felújítják a Keleti-főcsatornát

2017.10.23.

  Megkezdődött a Keleti-főcsatorna felújítása, a munkálatokra a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (Tivizig) az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) konzorciumi partnereként több mint 3 milliárd forint – 85 százalék európai uniós és 15 százalék hazai – támogatást nyert – jelentették be a közelmúltban Debrecenben, a projektindító sajtótájékoztatón.

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]