Egy nap alatt kétszer tört be ugyanoda egy tiszavasvári férfi

2020.02.06.

Lopás vétsége miatt folyamatban lévő eljárásban 2020. március 5-ig elrendelte B.D.B. gyanúsított letartóztatását február 5-án a Nyíregyházi Járásbíróság. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi február 1-jén délután egy tiszavasvári ingatlan melléképületének ajtajáról lefeszítette a lakatot, és onnan elvitt egy kerékpárt, egy fűrészt, valamint két hosszabbítót. Ugyanezen a napon, az esti órákban a férfi visszament, betörte a bejárati ajtót, bement a házba, és onnan különböző értéktárgyakat vitt magával.A lopással okozott kár 20 ezer forint.

Pusztított a szélvihar

2020.02.06.

Tiszaeszlár és Bashalom között, a Bessenyei György utcában lévő vasúti megállóhelynél a vasúti sínekre dőlt fa, amelyet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók távolítottak el. Tiszavasváriban családi házra dőlt fa, a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Totális Fidesz/KDNP győzelem Tiszavasváriban

2019.10.14.

A választas.hu adatai szerint már tudható, hogy kik lesznek Tiszavasvári képviselőtestületének tagjai. Ismét Szőke Zoltán (FIDESZ-KDNP) lett a város polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után.  A választas.hu adatai szerint már az is tudható, hogy kik lesznek Tiszavasvári képviselőtestületének tagjai. Az adatok szerint  jelentős, kétharmados többséggel tud döntéseket hozni a Fidesz-KDNP képviselő csoportja a következő években.  Kompenzációs listán két jelölő szervezet 3 képviselővel lesz jelen a 12 fős  Tiszavasvári tesztületben.

Uniós forrásból új hűtőház Tiszadobon

2019.10.10.

Logisztikai gyűjtőpontként funkcionáló hűtőházat adtak át a napokban Tiszadobon. A kéthajós létesítmény a helyi közmunkaprogram keretében megtermelt zöldségek és gyümölcsök, valamint a tiszadobi kistermelők és a vállalkozók áruinak korszerű tárolására szolgál – mondta el Bán György polgármester. Az önkormányzat és a település gazdáinak termékeit fogják benne tárolni, elősegítve ezzel a jó értékesítést.

Állásbörze és Nyílt Nap Tiszavasváriban

2019.10.10.

Több száz általános és középiskolás kaphatott útmutatást pálya- vagy munkahelyválasztását illetően a 10. Tiszavasvári Állásbörzén és Nyílt Napon. A több tucat kiállító arra próbált rámutatni, hogy helyben és a térségben is el lehet helyezkedni, a fiatalok pedig a cégeknél meghirdetett álláshelyekről is érdeklődhettek. Eközben gyakorlatilag teljes foglalkoztatást tükröznek a KSH munkanélküliségi adatai, a munkanélküliség eloszlása mégsem egyenletes az országban.

Két napra teljesen lezárják a Petőfi utat Tiszavasváriban

2019.10.09.

Tiszavasvári város Önkormányzata közleménye szerint útfelújítási munkálatok miatt 2019. október 11. (péntek) és 2019. október 12. (szombat) napokon a Petőfi utca két szakaszban, teljes szélességében lezárásra kerül az alábbi ütemezésben: 2019. október 11. napján (pénteken) a 36-os főút felőli oldaltól a Losonczi-tüzép bejáratáig; 2019. október 12. napján (szombaton) a Losonczi-tüzép bejáratától a Bajcsy-Zsilinszky utcáig.

Vízit a Miniszterelnöknél

2019.10.04.

A közelmúltban harminc település vezetőjét hívta meg hivatalába Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke. A  Karmelita kolostorban tartott rövid találkozón, Szőke Zoltánnak Tiszavasvári polgármesterének is lehetősége nyílt részt venni, ahol várost érintő kérdésekben egyeztetett. A történelmi találkozó pillanatait és az ott elért eredményekről közösségi oldalán adott tájékoztatást Tiszavasvári első embere.

Átadták a nyugati elkerülő Nyíregyházán

2019.10.04.

Ünnepélyes keretek között október 2-án adták át a 338. sz. főút nyugati elkerülőjének két új, 7,87 kilométeres szakaszát. Az első két ütem 2015 végén került átadásra, most pedig az új szakasz révén, aki az M3-as sztrádáról lehajt, az elkerülőn egészen Nyírszőlősig juthat el. A 9,2 milliárd forintból megépített, most átadott szakasszal a tranzit- és teherforgalom elkerüli Nyíregyháza belvárosát, és közvetlen kapcsolatot biztosít az M3-as autópályával.

Bőség zavara - Négy polgármesterjelölt Tiszadobon

2019.10.03.

A települések csaknem harmadában egyetlen polgármesterjelölt lesz az október 13-ai önkormányzati választáson. Ez azt jelenti, hogy azokon a helyeken akár egyetlen érvényes szavazattal is meg lehet választani a polgármestert a következő öt évre. Nem így Tiszadobon, ahol négy(!!!) polgármesterjelöltből kerül majd ki a győztes.

Vásárra vitte a bőrét Tiszavasvári

2019.10.02.

Negyedik alkalommal szervezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közfoglalkoztatási kiállítást -és vásárt, az idei rendezvényen 80 település értékteremtő közmunka-programjába nyerhettek betekintést mindazok, akik Nyíregyházán a Kossuth térre ellátogattak. Az idén 180 milliárd forintot, jövőre 140 milliárdot fordít az állam a Start- munkaprogramra, továbbra is az a cél, hogy minél több közfoglalkoztatott kerüljön át a versenyszférába, ugyanis a kormány a hazai foglalkoztatás bővítésének kulcsát az inaktívak, a regisztrált álláskeresők, és közfoglalkoztatottak munkaerő-piacra segítésében látja.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]