Gazdag Tibor büszke arra, hogy a kézilabda alapjait Tiszavasváriban kapta meg. Sok helyi fiatalhoz hasonlóan ő is Halász László kezei alatt pallérozódott gyermekkorában. A sportág kiemelt szeretetének nagy családi hagyományai is vannak, hiszen édesapja, édesanyja korábban, míg lány testvére ma is kézilabdázik. A sors furcsa fintora, hogy a helyi felnőtt csapat mezét eddig még nem húzhatta magára. Ennek oka, hogy nagyon fiatalon középiskolai tanulmányai miatt elkerült szülővárosából.

A fiatal tehetségre több edző és menedzser is felfigyelt így egyenes út vezetett a hazai kézilabda bajnokság első vonalába. Tibor három évet a Gyöngyös csapatában játszott, ahol elmondása szerint remekül érezte magát a mátraaljai városban. 2013 nyara óta  a férfi kézilabda NB I legdinamikusabban fejlődő csapatához a Csurgó KK kézilabda csapatához igazolt. A somogyiak  a bajnoki táblán az előkelő negyedik helyen tanyáznak míg a napokban kezdték meg a EHF Kupa csoportkörének első mérkőzését igaz kevés sikerrel. A vezetőedző Imre Vilmos elégedett Tibor játékával, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a csapat mérkőzésein mindig bizalmat szavaz neki, amit Tibi gólokkal hálál meg edzőjének.


Nem kezdődött jól az EHF Kupa csoportköreinek első fordulója a Csurgói KK számára: a hétközi, Szeged elleni vereség után kissé fáradtan kezdtek a somogyiak, ami a sok védekezésbeli hibában mutatkozott meg, amit a jelentős nemzetközi rutinnal rendelkező  spanyolok könyörtelenül használtak ki. A félidei négygólos különbség csak növekedett, az Ademar Leon diktálta tempót nem tudták felvenni a vendég csurgóiak.Sok idő nincs a kesergése Imre Vilmos együttesénél, hiszen a Csurgói KK szerdán már a Hannover csapatát látja vendégül a somogyi városban.

Forrás:Best Of Rádió

Fotó: sportkep.hu

A címlapról ajánljuk