Tiszavasváriban szerettem meg a kézilabdát

2014-02-10 21:38

  Gazdag Tibor büszke arra, hogy a kézilabda alapjait Tiszavasváriban kapta meg. Sok helyi fiatalhoz hasonlóan ő is Halász László kezei alatt pallérozódott gyermekkorában. A sportág kiemelt szeretetének nagy családi hagyományai is vannak, hiszen édesapja, édesanyja korábban, míg lány testvére ma is kézilabdázik. A sors furcsa fintora, hogy a helyi felnőtt csapat mezét eddig még nem húzhatta magára. Ennek oka, hogy nagyon fiatalon középiskolai tanulmányai miatt elkerült szülővárosából.

A fiatal tehetségre több edző és menedzser is felfigyelt így egyenes út vezetett a hazai kézilabda bajnokság első vonalába. Tibor három évet a Gyöngyös csapatában játszott, ahol elmondása szerint remekül érezte magát a mátraaljai városban. 2013 nyara óta  a férfi kézilabda NB I legdinamikusabban fejlődő csapatához a Csurgó KK kézilabda csapatához igazolt. A somogyiak  a bajnoki táblán az előkelő negyedik helyen tanyáznak míg a napokban kezdték meg a EHF Kupa csoportkörének első mérkőzését igaz kevés sikerrel. A vezetőedző Imre Vilmos elégedett Tibor játékával, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a csapat mérkőzésein mindig bizalmat szavaz neki, amit Tibi gólokkal hálál meg edzőjének.


Nem kezdődött jól az EHF Kupa csoportköreinek első fordulója a Csurgói KK számára: a hétközi, Szeged elleni vereség után kissé fáradtan kezdtek a somogyiak, ami a sok védekezésbeli hibában mutatkozott meg, amit a jelentős nemzetközi rutinnal rendelkező  spanyolok könyörtelenül használtak ki. A félidei négygólos különbség csak növekedett, az Ademar Leon diktálta tempót nem tudták felvenni a vendég csurgóiak.Sok idő nincs a kesergése Imre Vilmos együttesénél, hiszen a Csurgói KK szerdán már a Hannover csapatát látja vendégül a somogyi városban.

Forrás:Best Of Rádió

Fotó: sportkep.hu


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Benyusz letarolta a Berettyót

Elolvasom »