Bemutatkoztak az LMP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltjei

2014-02-19 01:24

  Országosan mind a 106 egyéni választókerületben, így Szabolcs-Szatmár-Bereg megye valamennyi körzetében állít országgyűlési képviselőjelöltet a Lehet Más a Politika. A zöldpárt megyei jelöltjei szerdán mutatkoztak be Nyíregyházán. Az LMP színeiben Nyíregyháza 1-es számú választókerületében Szabolcsi Beáta, a kettesben Tóth Miklós, Kisvárdán a hármasban Balogh Emese, Vásárosnaményban a 4-esben Bartha Olivér, Mátészalka 5-ösében Tempfli József és Nyírbátor, a megye hatos számú választókerületében Máté György Ákos indul a mandátumért.

Tóth Miklós Nyíregyháza kettes számú választókerületének jelöltje a Sunshine FM-nek elmondta: országosan fontosnak tartják a tiszta Magyarország programot, mely a közélet és a politika megtisztítására, valamint a véleménynyilvánítás szabadságának újbóli megteremtésére tartalmaz javaslatot, valamint a kezdetektől atomenergia ellenesek, így nem támogatják a paksi bővítést, mert az újbóli függőségi helyzetet eredményez. A megyében a mezőgazdaság és a föld lehet az alapja a munkahelyteremtésnek.

Forrás: Sunshinefm

Fotó:Megyei Sajtószolgálat


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »