A Jobbik elnöke szerint pártjuk a választási kampányt megnyerte, és már csak az van hátra, hogy az április 6-i voksoláson is diadalmaskodjon.Vona Gábor ezt kedden a Nyírbátorban megtartott lakossági fórum előtt elmondta, a közvélemény-kutatásokból kiolvasható tendenciák optimizmusra adnak okot, mivel a felmérések szerint a Jobbik behozta a baloldali összefogást, a hátralévő napokban pedig esélye van arra is, hogy a Fideszt elcsípje. Vona az elszámoltatással kapcsolatban a politikusbűnözés felszámolását, illetve a devizahitelek mint hibás termék kivezetését és a devizahitel-válság megoldását említette, amelyet elsősorban a bankokra hárítana a párt.

Vona Gábor úgy fogalmazott: az emberek nem devizahitelt akartak felvenni, hanem lakást és autót akartak vásárolni, de a bankok ezt a hibás terméket közvetítették ki. Hozzátette, itt az ideje annak, hogy ennek felelősségét a pénzintézetek felvállalják, az emberek számára pedig tisztességes hitelszerződéseket biztosítsanak.

A szerdai nap zárásaként Tiszavasváriban is lakossági fórumot tartott a Jobbik, ahol jelen volt a választókerület jelöltje dr. Gyüre Csaba is.

Forrás: Sunshine Fm

A címlapról ajánljuk