Áprilisi 6-án tarják Magyarországon a 2014-es országgyűlési választásokat. A kampány finisében interjút adott portálunknak Vinnai Győző, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, Szabolcs-Szatmár Bereg megye kormánymegbízottja.

Mi a véleménye a kampányról ?
Az eddigiek bebizonyították azt, amit a választók többsége eddig is gondolt. A szocialisták korrupciós ügyeik hálójában semmi mással nem foglalkoznak, minthogy besározzák politikai ellenfeleiket és hatalomra kerülésük esetén ugyanott folytassák, mint ahol a Gyurcsány-Bajnai kormány abbahagyta. A Jobbik programmegvalósításáról leginkább Önök, tiszavasváriak tudnának sokat beszélni. 2010-es önkormányzati programjukat végigolvasva nagy csalódás az elmúlt időszak, hiszen abból gyakorlatilag semmi nem valósult meg. A jobbikos városvezetés az elmúlt 4 év alatt pontosan az ellenkezőjét valósította meg annak amit ígért (adócsökkentés helyett új adók, fejlődés helyett lemaradás, rend és tisztaság helyett járványok), ezért a Jobbik kormányra kerülése esetén is ugyanez várható. A Fidesz programját ugyanakkor egy szóban foglalnám össze: FOLYTATJUK. Folytatjuk a rezsicsökkentést, a családok adóterheinek mérséklését, a nyugdíjak vásárlóértékének emelését, a települések, az ország és nemzetünk építését.

Mi a tétje a választásnak?
Azt gondolom, hogy a Vasváriban élő emberek is tudják: a fejlődéshez jó döntést kell hozni! Az elmúlt években a térség települései Tiszavasvári kivételével bizonyították, hogy van kiút, van lehetőség az előrelépésre. A magyar kormány soha nem hagyta magára Tiszavasvárit, hiszen a járási központ létesítésének körülményei, valamint a közel 700 millió forintos adósság átvállalása is bizonyítja a település fontos szerepét. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a környező önkormányzatok mindegyike több eredményt tud felmutatni, mint az itteni jobbikos önkormányzat. Elég csak Tiszalök robbanásszerű fejlődésére, Szorgalmatos, Tiszadada és Tiszadob sikereire gondolnunk.

Megválasztása esetén milyen jövőképre számíthat Tiszavasvári?
Tiszavasváriban rengeteg a tennivaló, ami nagy lehetőségeket rejt magában. Ki kell aknázni a település kedvező adottságait. A helyi szorgos, dolgos emberek munkájára lehet alapozni. Elsők között említeném a középületek, a közterek valamint az utak megújítását. Fontos egy vállalkozóbarát település kialakítása, mind az országos, mind a helyi adók csökkentésére szükség van. Ez természetesen nagy kihatással van a munkahelyteremtésre is. A sikeres jövő a járásközpontban is csak akkor indulhat el, ha az országgyűlési képviselő, a települési önkormányzat és Tiszavasvári lakosság képes hatékonyan együttműködni a kormányzattal.


Egy a tábor, egy a zászló! Számítok Önökre április 6-án!

Fizetett Politikai Hirdetés (x) TMEDIA 2014/12

A címlapról ajánljuk