Tiszavasvári fejlődése a tét!

2014-04-03 12:47

  Áprilisi 6-án tarják Magyarországon a 2014-es országgyűlési választásokat. A kampány finisében interjút adott portálunknak Vinnai Győző, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, Szabolcs-Szatmár Bereg megye kormánymegbízottja.

Mi a véleménye a kampányról ?
Az eddigiek bebizonyították azt, amit a választók többsége eddig is gondolt. A szocialisták korrupciós ügyeik hálójában semmi mással nem foglalkoznak, minthogy besározzák politikai ellenfeleiket és hatalomra kerülésük esetén ugyanott folytassák, mint ahol a Gyurcsány-Bajnai kormány abbahagyta. A Jobbik programmegvalósításáról leginkább Önök, tiszavasváriak tudnának sokat beszélni. 2010-es önkormányzati programjukat végigolvasva nagy csalódás az elmúlt időszak, hiszen abból gyakorlatilag semmi nem valósult meg. A jobbikos városvezetés az elmúlt 4 év alatt pontosan az ellenkezőjét valósította meg annak amit ígért (adócsökkentés helyett új adók, fejlődés helyett lemaradás, rend és tisztaság helyett járványok), ezért a Jobbik kormányra kerülése esetén is ugyanez várható. A Fidesz programját ugyanakkor egy szóban foglalnám össze: FOLYTATJUK. Folytatjuk a rezsicsökkentést, a családok adóterheinek mérséklését, a nyugdíjak vásárlóértékének emelését, a települések, az ország és nemzetünk építését.

Mi a tétje a választásnak?
Azt gondolom, hogy a Vasváriban élő emberek is tudják: a fejlődéshez jó döntést kell hozni! Az elmúlt években a térség települései Tiszavasvári kivételével bizonyították, hogy van kiút, van lehetőség az előrelépésre. A magyar kormány soha nem hagyta magára Tiszavasvárit, hiszen a járási központ létesítésének körülményei, valamint a közel 700 millió forintos adósság átvállalása is bizonyítja a település fontos szerepét. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a környező önkormányzatok mindegyike több eredményt tud felmutatni, mint az itteni jobbikos önkormányzat. Elég csak Tiszalök robbanásszerű fejlődésére, Szorgalmatos, Tiszadada és Tiszadob sikereire gondolnunk.

Megválasztása esetén milyen jövőképre számíthat Tiszavasvári?
Tiszavasváriban rengeteg a tennivaló, ami nagy lehetőségeket rejt magában. Ki kell aknázni a település kedvező adottságait. A helyi szorgos, dolgos emberek munkájára lehet alapozni. Elsők között említeném a középületek, a közterek valamint az utak megújítását. Fontos egy vállalkozóbarát település kialakítása, mind az országos, mind a helyi adók csökkentésére szükség van. Ez természetesen nagy kihatással van a munkahelyteremtésre is. A sikeres jövő a járásközpontban is csak akkor indulhat el, ha az országgyűlési képviselő, a települési önkormányzat és Tiszavasvári lakosság képes hatékonyan együttműködni a kormányzattal.


Egy a tábor, egy a zászló! Számítok Önökre április 6-án!

Fizetett Politikai Hirdetés (x) TMEDIA 2014/12


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »