Több körzetben is változik a szavazókör helye Tiszavasváriban

2014-04-05 23:51

  A 2012-es időközi választásokhoz képest több esetben is megváltozott a szavazókörök helye Tiszavasváriban. A helyi választási iroda már hetekkel korábban levélben kiküldte a választási értesítőket amelyben szerepel, hogy ki hol voksolhat vasárnap. Változás történ a korábbiakhoz képest a 2. szavazókörben. Ebben  a körzetben korábban a Vasvári Pál úti óvoda épületében lehetett szavazni. Ebben a körzeben vasárnap ugyan ezen az utcán, de az Általános Iskola épületében lehet leadni a voksokat. Változott a 3. szavazókör helye is.

Korábban a Térségi Járóbeteg szakrendelőben lehetett szavazni míg vasárnap a  Báthori út 6. alatt a Városi Kincstár épületében tehetik meg ezt a körzet lakói. Változott a 4. szavazókör helye is. Korábban a vízmű épületében volt ez a szavazókör, ami holnap az Egység út 6. Óvoda épületében lesz kialakítva. Változás történt a 7. szavazókörben is. Igaz itt csekély  változás történt, hiszen csupán egy ajtóval kell  bentebb menni a Városháza tér 4. alatti Képviselő - Testületi ülésterembe.


Járóbeteg Szakrendelő: Itt már nem lehet szavazni

Megváltozott a 8. szavazókör helye is. Korábban a védőnői szolgálat épületében lehetet szavazni. Ez most átkerült a Kossuth út 76. alá a  Magiszter Alapítványi Iskola épületébe. Változott a 9. szavazókör helye is. Igaz ez a szavazókör már az időközi (2012) választáskor is ugyan ezen a helyen volt. Voksolni ebben a körzetben ismét a Vörös Hadsereg út 10. alatti Városi Bölcsőde épületében lehet vasárnap.


További néhány hasznos tanács olvasóinknak arról, hogy vasárnap hol tudják leadni szavazatukat Tiszavasváriban. Szavazni a szavazás napján 6 órától 19 óráig, kizárólag személyesen a választópolgár lakóhelye szerinti szavazókörben lehet. A szavazókör sorszáma és címe a névjegyzékbe történő felvételről szóló értesítőn szerepel valamint cikkünkben is olvashatják.


A városi bölcsőde már 2012-ben is szavazókör volt


Szavazni a következő érvényes igazolvány(ok) bemutatásával lehet: lakcímet tartalmazó (régi típusú) személyazonosító igazolvány vagy: lakcím igazolvány ÉS
személyazonosító igazolvány (kártya formátumú) VAGY
útlevél VAGY 2001. január 1-jét követően kiállított vezetői engedély (kártya formátumú).
Szavazni két szavazólapon lehet. Az egyik szavazólapon az országos listát állító jelölő szervezetek, a másikon az adott választókerületi egyéni országgyűlési képviselő jelöltek szerepelnek. Érvényesen szavazni csak a hivatalos szavazólapon szereplő egy egyéni jelöltre és egy országos listára lehet, a lista, illetve a jelölt neve alatti, melletti vagy feletti körbe tollal írt két egymást metsző vonallal (+ vagy X)

Szavazókörök:
1. Szavazókör Vasvári Pál út 97/a. Általános Iskola épülete
2. Szavazókör Vasvári Pál út 97/a. Általános Iskola épülete
3. Szavazókör Báthori út 6. Városi Kincstár épülete
4. Szavazókör Egység út 6. Óvoda épülete
5. Szavazókör Ifjúság út 4. Általános Iskola Épülete
6. Szavazókör Ifjúság út 4. Általános Iskola Épülete
7. Szavazókör Városháza tér 4. Képviselő - Testületi ülésterem
8. Szavazókör Kossuth út 76. Magiszter Alapítványi Iskola
9. Szavazókör Vörös Hadsereg út 10. Városi Bölcsőde épülete
10.Szavazókör Gépállomás út 3. Hímző üzem


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »