Körzeteket vett el a Jobbiktól a Fidesz-KDNP Tiszavasváriban

2014-04-07 01:01

  Érdekesen alakult a Tiszavasváriban  a parlamenti képviselő jelöltek választásának küzdelme vasárnap. A szavatok 95 %-os feldolgozottságánál kijelenthető, hogy a választókörzetben Vinnai Győző jelentős fölénnyel nyeri a választást. Azonban, ha a teleplésen külön -külön is megnézzük a szavazóköröket akkor már igen érdekes számokat láthatunk.Tiszavasváriban a következő módon oszlott meg a körzetekben a képviselőjelöltek sikere vagy kudarca. 

A Jobbik 2010-ben, és a 2012-es időközi voksoláson is szinte minden körzetet megnyert. A mostani választási eredmény alapján azonban talán már nem akkora meglepetés, hogy a Jobbik fellegvárában a körzetek felét megtudta nyerni a Fidesz-KDNP -s Vinnai Győző. Érdekesség, hogya  2006- ig MSZP " fellegvárként " ismert városban még körzetet sem nyert a Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterrel  fémjelzett baloldali szövetség. A Jobbik viszont bár tartja pozícióját, de jelzés értékű lehet, hogy a tíz körzetből már csak öt körzetben tudott győzni.

Vinnai Győző labdába rúghat Tiszavasváriban? Fotó: Facebook

A körzetek sorszáma, címe és a győztes neve:

001     Vasvári Pál utca 97/a.(Vasvári Pál Iskolai Egység) Dr. Vinnai Győző        
002     Vasvári Pál utca 97/A.(Vasvári Pál Iskolai Egység) Dr. Vinnai Győző    
003     Báthori u. 6. (Városi Kincstár) Dr. Vinnai Győző       
004     Egység u. 6. (Egység úti Óvoda)  Dr. Vinnai Győző       
005     Ifjúság utca 4. (Kabay János Iskolai Egység) Dr. Gyüre Csaba        
006     Ifjúság utca 4. (Kabay János Iskolai Egység) Dr. Gyüre Csaba        
007     Városháza tér 4.(Képviselő Testületi Ülésterem) Dr. Gyüre Csaba        
008     Kossuth utca 76. (Magiszter Alapítványi Iskola) Dr. Gyüre Csaba        
009     Vörös Hadsereg u. 10. (Városi Bölcsőde) Dr. Gyüre Csaba    
010    Gépállomás utca 3. (Hímző Üzem) Dr. Vinnai Győző

Végeredmény :
Dr. Vinnai Győző 5 körzet
Dr. Gyüre Csaba 5  körzet
Juhász Ferenc     0 körzet


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Újabb kontroll Tiszavasváriban

Elolvasom »