Tiszalökön nem termett babér a Jobbiknak

2014-04-07 03:02

  Nem született meglepetés  a járás második legnépesebb  településen Tiszalökön .Hasonlóan a választókörzetben (SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG 02.számú egyéni választókerület) született magabiztos győzelemhez a város hat körzetéből  öt körzetben  Vinnai Győző jelentős fölénnyel nyerte meg választást a  közel hatezer lakosú Tisza parti városban. Érdekesség, hogy az egész választókerületben csak itt tudott  felmutatni a baloldal egy szavazóköri győzelmet.

Az igazi meglepetés azonban az, hogy a Jobbik Tiszalökön egy körzetben sem tudott nyerni.Tiszalök     001.sz     Kossuth utca 43.     Dr. Vinnai Győző    
Tiszalök     002.sz     Bocskai utca 17.      Dr. Vinnai Győző    
Tiszalök     003.sz     Kossuth utca 79.     Juhász Ferenc   
Tiszalök     004.sz     Ady utca 35.              Dr. Vinnai Győző    
Tiszalök     005.sz     Igazság utca 3.          Dr. Vinnai Győző    
Tiszalök     006.sz     Akácfa utca 2.            Dr. Vinnai Győző

Tiszalök végeredmény:
Dr. Vinnai Győző    5 körzet
Juhász Ferenc      1 körzet
Dr. Gyüre Csaba   0  körzet


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Református (M)érték Hajdúnánáson

Elolvasom »